|
![]() |
#32 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
nist se ne naplacuje. Nego imas li driver za modem. to ti je u onom instalation CD-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Glavno da radi, sve oK. ![]() Treba mu sekunda duze da se spoji... ali kaj je tu je. Jel se da promjenit pokazivac za brzinu? Pise mi jebenih 12.0 mbps ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 07.12.2005. u 09:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i ja bi 100 kunića zamjena ok,novi ugovor i dobijem dvd player:clap:,onda on ne radi pa pređem na wirelles router opet novi ugovor i dvd player:clap: ,ni to ne radi pa pređem na iskon pa dobijem noževe cd što se već dobije,nije loše poslije mogu prodavatai dvd playere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
smeghead
|
Citiraj:
LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Plasticni kirurg
|
Pitanje, sto znaci "kvacica" na konekciji za dsl ![]() Sto uraditi da se je makne, izgleda da sam llose napravio konekciju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
i ne možeš je maknut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Plasticni kirurg
|
Imam ELCON-ov modem /usb/LAN/ Pitanje - Zna li se Vama desiti u zadnje vrijeme, da Vam brzina totalno opadne. Pa za nekoliko minuta se ponovo vrati na odgovarajucu brzinu? Za MAXADSL govorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Stavio sam mu aktivno hlađenje, pa da ga vidimo kak će se sada pregrijavati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kasno vidjeh thread ali se sijećam da mi je prekjučer veza non-stop štekala, skidala na 30KB/s i nisam se mogo spojit na msn? Sumnjam da je do routera i mrežne jer danas sve ok radi (kucam o drvo):confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
The Geek Wants Out
|
OT Spojen sam na SE555 router zajedno sa još 2 računala i svi imamo samo LAN connection ... je li to normalno tj zašto neki imaju još WAN connection ?
Zadnje izmijenjeno od: crn. 07.04.2006. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
za lan je normalno...za wan nisam siguran... dok dobro radi, ne diraj!! to bi mogli stavit u t-comovu reklamu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
frend posudio danas spojio erikson hm220di usb lan modem,skinuo tkz.drivere za njega,za što oni trebaju??,spojio sam se na net preko mrežne kartice i bez instalacije tih drivera,brzina opet nije 512/128 nego 246/105 stalno mi se mjenja,samo za sada hvala bogu veza ne puca,im što za podesiti kod tog modema ili zvati t-com da provjere šumove na žicama radi te brzine?? :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
ma to je smeće od modema uvezeno iz rusije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pitanje od SE555 Routeru
pitanje za vlasnike SE555 Routera iz ponude T-coma. Jel se i vama jednom dnevno dogodi da van krepa veza na net? Mislim, ICQ mi dalje stoji kao da je spojen (zelena ikonica), pise mi da mi Wi-fi kartica ima fenomenalan signal prema routeru, al nemrem surfat nikamo, nit skidati ista... To rjesavam sa laganim gasenjem pa paljenjem routera, i onda nakon 20 sek sve proradi normalno... Mislim, vjerojatno je do routera i masovnog skidanja torrenta, al jel neko to rjesil? Znaci router je Gigaset SE555 a wi-fi kartica je Gigaset USB 108...
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.download.cg.yu/?akcija=test ja tu testiram brzinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam dobio od Siemensa modem (to je još davno bilo, kad je tek došao ADSL) i još uvijek radi super. Samo je malkec topal nakon 20 sati rada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je veza pukla možda 2 puta od 10tog mjeseca prošle godine. Možda je nešto do tebe? Ili jednostavno nemaš sreće.:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
Citiraj:
router mora radit 24/7 bez greške... jesi li nekad vidio da se takvo što događa linksysu, d-linku, 3comu?? naravno da ne, jer su to routeri, ovo kaj oni nama dijele je tehnološki otpad... ja sam već izgubio previše živaca, novaca i vremena s tim sranjem i sad sam stavio adsl modem dok ne skupim pare da si kupim nekog d-linka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Plasticni kirurg
|
Da li je netko imao malo prije problema s MAXom. Nisam se mogao spojit, kaze kriva sifra. Zovem help telefon, nemres dobit vezu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|