|
![]() |
#31 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da je bilo dosta OT-a pa cu ukratko.. @instinct - ta konfa za te pare je OK @bubba - ako te bas zanima statistika mogu ti poslat na PM ako mi dopusti voditelj servisa jer je to interni materijal. Ali ne odnosi se naravno na 10000 primjeraka da se ne zanosis previse..
![]() |
#32 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bome se ovaj post rashuktal do krajnjih granica. Evo imam ja (već cca. 5 godina) jednu Matsonic ploču temeljenu na Intelovom Solano chipsetu i815. Ploča sve ove godine dela bez greške (nadam se da bude i dalje) i stvarno nemam zamjerke. More biti da sam ja naletel na neku ''sfušanu'' pa zato dela kak spada. Uglavnom htel sam reči da nije svaki šrot baš šrot. Kaj se tiče izbora između ECS i Matsonica, po meni su oba proizvođača tu negde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Za Matice i PC chips nebudem ništa rekao jer ne znam, ali moram priznati da se nerado ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
moram se sloziti s bubbom oko ploce ![]() ali ipak bubba po nekad način na koji pišeš neke postove drugima ide na živce....imali smo već na jednoj temi svađu zbog moje šale na intelov račun....moraš priznati da(bez uvrede) brzo planeš čim nije nešt po tvojem stajalištu...al unatoč tome mogu reći da se nisi pravio prepametan nego samo iznosio svoje mišljenje... ![]()
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|