|
![]() |
#31 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako imate novaca i hoćete da vam mobitel radi 100% kupite iPhone, ako želite uzeti normalan telefon uzmite Android. U servisu se ne sjećam kad je netko pitao za pokvaren iPhone a androidi se donose sa svakakvim greškama, kupci se hebu mjesecima sa raznim Samsung, LG, Xperia itd. mobitelima, koliko njih samo sastavljeno sa tvorničkom greškom, a kod iPhone-a je to minimum minimuma i ako se dogodi u 99% slučajeva se dobija novi mobitel.
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tu si u pravu, ali dečki dobro reagiraju: dočekao si božanstvo apple na nož, tak da ti kredibilitet odmah pada, koliko god dobro mislio. -- Svađalo se uvijek oko applea i PC/Android/svih ostalih po forumu, ne trebamo zalaziti u te vode. Pojedinci po forumu uvijek pričaju iz svog kvazi-objektivnog iskustva, pa sve to treba uzeti s rezervom. To ne znači da nemaju pravo. -- D1viry, kad radiš u takvoj firmi u kojoj sigurnosni updateovi nisu bitni, sigurno nije niti bitno radi li se o iphoneu ili bilo kojem drugom mobitelu. Najobičnija kockica poput Nokie 515 bi najvjerojatnije odrađivala posao, a sa sigurnosne strane bi bila bez premca. Sve firme koje poslovno koriste internet i spajaju se na vlastiti intranet trebale bi razmisliti o tome da drže mobitel up-to-date. Naravno, akvizicije novih mobitela koštaju. Nije subjektivnost, već kapitalizam. Povrat investicije za 42 nova mobitela je očito negativan kad se nije kupio novi mobitel zadnjih 5 godina ![]()
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Eto, ispadoh budala zbog netočnih informacija. Znam da baterije gube kapacitet svakim punjenjem, ali sam imao informacije da su jako malo izgubile kapacitet baterije tih četvorki. Ispada da su ipak izgubile malo više. Punili su ih i prije svaki dan, samo što sad baš moraju puniti svaki dan, a prije su znali izdržati duže. Jebga, bio na intervenciji danas pa odmah malo i provjerio ovo. Ispadoh blesav bezveze. Gin.tonic, u pravu si.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 16.10.2016. u 11:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Btw, meni samo jedna stvar nije jasna u recenziji. Na 4. stranici di su bencmarci, zasto usporedjivati najnoviji iphone sa proslogodisnjim (pa i starijim) android modelima koji imaju vec sad "stari" hw, poput z5, z3, m8, g4 itd. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 16.10.2016. u 10:08. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Necu ni procitati review jer me taj uredjaj ne zanima, zbog cijene koje ima necu ga sigurno nikad kupiti, ma koliko bio dobar. A znam da je dobar, tu nema mjesta sumnji. Skup je, ali ako su ljudi spremni platiti toliko za uredjaj, neka izvole. Postoje mnogo bogatija trzista od nas, ocito $100 increase za svaki novih flagship njima nije problem. Ja cu i dalje nositi godinu-dvije star uredjaj za nekih 200 EUR i zavrsavati ce mi sve jednako kao i onom sa iphone 7 ili SGS7. Telefoni su dosegli tu razinu kad je gotovo svejedno sta nosis, barem sto se upotrebljivosti tice. Ipak, volio bih probati iphone, cisto zbog neke promjene, ali ne po ovim cijenama, kad bi bio 300 EUR dalo bi se pricati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Odnedavno imam iPhone SE koji ima istu elektroniku kao i 6s. U firmi svi imaju ajfone pa da nepristrano i objektivno kažem nešto o tome budući da nisam potoršio novce na njega, jer u ovom threadu imam osjećaj ga ga nitko nikad nije imao. Kao prvo da ga nisam dobio ne bi ga nikad kupio. Dalje, baterija traje 4-5 dana s tim da nisam instalirao niti jednu aplikaciju na njega niti koristim društvene mreže na njemu. Koristim ga kao telefon, mail klijent, fotich, flashlight, te tu i tamo navigaciju. Za ono što ga koristim radi izvrsno, brzo, fluidno. Izvrsno leži u ruci, stane u svaki džep i za njega ima hrpa (kvalitetnih) dodataka na svakom uglu. Smeta me što me Apple tretira kao idiota. Koliko je iPhone dobro složen mobitel toliko je iTunes za Windowse loš. Uređaj je zatvoren. Ne možeš Bluetoothom slati fotke na drugi uređaj već moraš koristiti njihov AirDrop koji radi samo s drugim ajfonom ili moraš instalirati aplikaciju za BT. Sve vezano uz Apple te navodi da iPhone syncaš preko iClouda radije nego direktno BT-om ili USB kabelom. Svaka druga-treća aplikacija na AppStoreu se plaća. Fotke su dosta procesirane, ali iskreno više mi se sviđaju od previše umjetno sharpanih fotki sa Samsunga ili LGa i ostalih Androida gdje se po contrast-outlineu vidi koliko u tome pretjeruju. Za razliku od Androida, virusi i crvi baš i ne napadaju aJfone. I btw nedavno se kolegi na poslu zapalila baterija u iPhoneu 6s. Nije bio na punjaču. Mislim da toga ima više samo što se o tome ne priča i ne piše toliko pogotovo jer kad iskrcaš onolike novce za taj telefon i nakon što se toliko hvališ s njim on ti se zapali... :-/ Ako želiš imati iPhone onda "Think Different". Ili ako razmišljaš drugačije uzmeš si iPhone. Jer da bi ga koristio moraš razmišljati drugačije. Doslovno. Ako si kao svi ostali onda ga ne uzmeš. Interesantne su reakcije nekih ljudi: "ajmeee, imaš aJfooon... ajmeeee". Dive se nečemu što nikad nisu imali niti probali, ali ga silno žele. Taj dio mi nije jasan. Zadnje izmijenjeno od: medo. 16.10.2016. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zasto ekipu smetaju placene aplikacije? Ja osobno ih obozavam, iako i App Store lagano postaje kao play store. Hrpa 'free' aplikacija gdje reklame iskacu iz svakog kutka. Iako android rootam i instaliram ad away, a imam i adguard licencu, radije platim dolar-dva i da sam na miru od tih usranih reklama.
![]() |
#44 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ali bi morao platiti neku vrstu coina nakon 100 udisaja. I imao bi reklamu na svaki 5. udisaj. Nego, naravno da su plaćene aplikacije zakon, najviše zbog toga jer podržavaš developera, jer uglavnom onda nema reklama niti dosadnih bannera, više opcija...
![]() |
#45 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009