|
![]() |
#32 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako ne bi imao, ima Enermaxa od bar kilowat. Još ako se napravi volt mod.... ![]() Sad ozbiljno ja sam to davno probao i zaista je na većim brzinama vrlo teško držati u rukama. Fizikalno objašnjenje je vrlo jednostavno i već je dano ovdje na forumu. Ipak mislim da je upitna bezopasnost i čini mi se da bi mogla negativno utjecati na zglob šake i njenu hrskavicu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Ok nećemo više Optimum reklamirat, dosta im je, a i ako baš moraš tamo ić probat, reci da ti izvadi novog da probaš, jer onaj kaj ima na polici je tako uništen, i nećeš dobit puni doživljaj. Pogotovo treba metalni probat, taj ima..brijem 400g, težak ti je već čim ga primiš, taj je na 10k(ja 9960 isprve na njemu zavrtio) ko obični na 13, uglavnom predobar je metalni, al i cijena je u skladu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kupio komsija to cudo tehnike, mali se neda, bejzi iz ruke, sam me zanima jeli moze to sta zdravstveno utjecati na moju mladu ruku, zglob i tako to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
64VT klon
|
samo nemoj prvi dan forsirati, malo po malo, prvih par dana će te boliti neki djelovi šake, pa i zglob, pogotovo žuljevi na dlanu(ako je riječ o običnom brojaču, a ne tehno ili bez brojača), i malo će te palac zezat dok ga ne ojačaš. nesmje bježat iz ruke, ne držiš dovoljno jako onda(drugim rječima : slabo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend mi bio posudio na neko vrijeme i moram priznat hebeno dobra stvar ,par tjedana s tim i ruke ko čelik , dobro za dragonball fanatike poput mene ^^ P.s jel se vama ikad špagica zahaklala u motoru pa ste morali na servis ![]()
![]() |
#40 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Frend je imao prije više od godinu taj powerball(crko je naravno)...genijalna stvar, pogotovo za sportase. ![]() Nego, jucer sam narucio u MagazinRS, ali nikakvu potvrdu nisam dobio, kak da znam jel dolazi? Jel ta trgovina još radi uopce? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |||
64VT klon
|
Citiraj:
Signature mi je još najbolji, bjele ledice, normalni brojač, a navodno je i poboljšan malo, izdržljiviji, i duže navodno ide glatko. Neon neznam sad koliko su izdržljive te ledice, isto ko u tehnu, al ima normalni brojač pa dolazi u obzir. Citiraj:
A špagicu opće ne koristim, pokrećem ju ručno I uopće ne moraš na servis, možeš ju sam otvorit(smije se, ne poništava garanciju) Citiraj:
MagazinRS, možeš ih probat nazvat, meni su jednom odgovorili na mail u roku 10 minuta, sad neznam zašto tebi ne odgovaraju. Dosta dugo pišem post, pa ako je netko već odgovorio, što je tu je, i vjerojatno ne mogu editirat. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
64VT klon
|
Citiraj:
Mogao si bar reći što si htio postići s formulom za centripetalnu silu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Tu se ne radi samo o centripetalnoj sili... Pitao sam profesoricu iz fizike kako powerball funkcionira (dofurao sam ga joj i dao da ga prouči) rekla je da je to jedan od dijelova fizike koji je najteži za izračunati. Kaže da su zvrkovi i žiroskopi najgori i da mi to pojasni bi joj trebalo nekoliko sati... Odustao sam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ak mi neko posudi Powerball, mogu odnjet svojoj profki... ![]() Ne možemo nać kaj ne zna... Možda joj je ovo slaba točka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
64VT klon
|
Evo donio ja svoj rez. ![]() MP950 | 13125 RPM | Powerball 250Hz Pro Od sad nadalje, sami radite po templateu, u protivnom ću ja morati. A jed2i, neznam, ak ti se stvarno da, snimi video, UL na Youtube, čekaj verifikaciju pa stavi link umjesto fotke. A u međuvremenu možemo na povjerenje, pa podijeli sa nama svoj rezultat. Od sada možete Top 5 lakše pristupit iz linka u mom potpisu. Ako želite biti poznati i slavni po svom scoreu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
ma neda mi se snimat video, a i lopta mi je malo raj.... probao podmazat, rastavit i pocistit al nije to to, mozda kupim ovu pro s brojacem a za score sam rekao bio je oko 13 500 negdje, al nemojte ga uzet za obzir sad za rang listu posto nema dokaza video mi se zbog toga stvarno neda bas radit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
64VT klon
|
Ne smiješ podmazivat ni u kojem slučaju. Ali ok sad je gotovo. Gilbert5 samo nastavi, vrti do bola al doslovno, vrti ga kolko god možeš i ne možeš, nakon jedno 2 minute vrtenja u bolovima prestat će bolit pa ćeš moć vrtit beskonačno bezbolno. Jen frend, nije normalan, prvi put zavrtio 12200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako se vec rade top liste... da se mozda naprave podjele prema modelima? kao sto je na stranim forumima ![]() jer recimo danas kupio onaj metalni, i njega ne mogu preko 9 i kusur tisuca okrenuti... tezak je, a i vidim vani po forumima da se on teže rotira jer masa ipak čini svoje, akis, vlasnik rekorda je jedva navukao 13k, dok na plasticnom ide do 17k. prakticki je 3 puta teži od ostalih modela! http://www.powerballs.com/which.php?m=Scoreboards pa otuda potreba za vise tablica. ali zato predobro izgleda(s obzirom na cijenu i bolje mu je ![]() no prednost je što se uopce ne cuje dok radi, samo onako klizi glatko... a to mi je važno bilo prilikom kupovine, kada na netu vidim kako cvile oni plastični.... ajme pa izludio bih ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 15.03.2008. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
64VT klon
|
eee care, uzo si metalnog , a, predobar je. podjela će bit ako iko stavi rez sa metalnim ko npr ti ![]() SAD SAM POKUŠAO EDITIRATI POST SA REZULTATIMA I BACA MI DATABASE ERROR, KAJ DA RADIM??? ![]() Prebacio sam u novi post u nadi da neće stvarrat probleme opet Zadnje izmijenjeno od: MP950. 17.03.2008. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
64VT klon
|
Zadnje izmijenjeno od: MP950. 26.03.2008. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
a ne zezaj me da si probao u optimumu zavrtiti bas tog metal-a. pa tamo sam ga kupio, i imao je bas taj high score 9960, ali sam ga izbrisao, i ovo je moj 9535 RPM. dobro, imam ga tek 2 dana, budem ja to valjda uspio preko 10 navuci ![]() slikica: http://www.imagesforme.com/show.php/38123_powerball.JPG i ta plexi kutijica sa magnetnim sistemom zatvaranja, fora izgleda ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...ofDSC00930.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/...ofDSC00929.JPG a najavljuju jos jedan model metalni, ali laksi dosta, s njim bi se trebala probiti granica od 20 000 RPM-a, evo score: TomRi | 10152 RPM | Powerball Pro Metal 350 Hz
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 26.03.2008. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
64VT klon
|
Citiraj:
![]() Taj metalni lakši sam mislio čekat, al mislim da to neće još mjesecima, bar ne u HR ![]() Dobar rez I da, kaj ti je ovo plavo u vrećici okruglo, neki rezervni djelovi?? BTW Gilbert nam se niš ne javlja, Gilbert di si, jel vrtiš kaj ![]() PS mene nakon par dana forsanja počeo zglob bolit, pazite se toga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
da, ono su rezervni dijelovi (2 prstena po kojima klizi rotor, i 4 komada onih 'ležajeva' za osovinu) ma ima garanciju 10god u Hr navodno, i dozivotnu vani. makar sumnjam da ce mi ikada trebati, jer to sada malo vrtim mjesec-dva, kasnije dosadi pa ce čamiti na polici/ormaru negdje
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
a gdje vam je vaildation link ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|