|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se još kome događa da sve radi super, dok ne dođe staza u Riu na red. Tu kreće veliki frame drop i svako malo trzanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Kako Vam se čini igra naprama Project cars? Najveća debilana windows store-a je što igra mora biti na c disku. jesus. ![]()
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Draži mi je osobno Project Cars zbog handlinga...instalirat se mora al kasnije možeš premjestiti u Settings > System > Apps & features |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Sam ja jedini kojem igra stalno crasha? Pretpostavljam da je do video settingsa i da ponestane ili rama ili vrama i da crasha... budem probao malo to nadgledat. Totalno čudni settingsi. Vrti ga na 60 fps konstantno, ali odjednom samo crasha. edit: imam kaj i vidjet, vram na 3.3gb, a ram ide do krajnjih granice i onda crasha... Izgleda da 8gb više nije dosta ![]() Zadnje izmijenjeno od: nub. 16.05.2016. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Jep.. Eto, probao stavit sve na medium (što bi realno trebalo radit na mojoj mašini bez sumnje) i crasha nakon 2 kruga ![]() Jest da je beta i jest da je čabe, al stvarno je neigrivo za sada. Ništ, mičem Forzu i cijeli taj windows store i windows account i xbox account i šta sve ne što sam bio primoran uključit zbog te vražje Forze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Igrao sam sad 2h u komadu i nisam imao nikakvih problema. Nez možda vam crasha zbog toga što igra zna dosta VRAMa povuć (meni je max bilo 5GB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni se isto znala smrznit nakon par minuta igranja. Onda sam otisao u store da vidim gdje brisem igru, nadem ju opet i pokrene mi se update forze od dosta mb. Nisam primijetio da se samo prije update-o, tak da probajte vidit hoce li vam napravit update. Stavljeni novi beta driveri i presao bez problema sve evente u jednom danu, nikakav crash. Dalje nisam vozio, ne mogu bez volana, naviko na AC. Ali da su grafa i zvuk super za bespla igru jesu. Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 16.05.2016. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Hm...gledam po "moj komp sekcijom" i možda se varam al možda ima veze s grafičkim driverima. Jedna stavka koja nam je zajednička > svi kojima se crasha su na nvidia grafama. Ovima sa AMD grafama sve radi OK. Može feedback malo dečki? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
R9 380 + najnoviji Crimson. Igra se nije ni jednom srusila, al zdere sistemsku ko nenormalno. Grafiku nisam previse kemijo, probo sam na High (dynamic) pa je stekalo po kisi, vratio na Medium, gdje uredno radi... a i dalje izgleda fantasticno. Sto se tice same igre, ne svidja mi se sto je previse "lite". ![]() Nema karijere, nema zaradjivanja novca (svi auti su otkljucani ili zakljucani, nema sad da zaradis ingame lovu pa si kupis), nema customizacije i mjenjanja dijelova (ostavili su samo osnovno twekanje)... nema MP, community marketplace (paint/tune) i pravi Rivals mod. Ubiti od cijele igre su ostavili samo Quick race i one tjedne Spotlight eventove ![]() Za jednu F2P open betu zasad nije lose, al bit cu vise sretan kad prva Forza dodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
Jok...Custom race > ako želiš igrat odmah u startu sa nekim autom koji je lockan možeš samo ako platiš ili osvojiš dovoljan broj bodova u utkama (mislim da je nekih 8kn po autu).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da su malo pretjerali s aquaplaningom. U najmanju ruku kao da po kiši vozim na slick gumama i projurim preko brze rijeke. Na kraju se utrka svodi na slalom oko lokvi
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
S druge strane imas karijeru, u kojoj pobjedjujes utrke/rivale, zaradjujes pare, kupujes aute, radis s njima sta hoces, pravit tunove/paintove (mos ih prodat na marketplace), itd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Forza Motorsport 6
Ja sam uredno odigrao sve tamo i samo mi se jedna staza crashala i to zbog gpu-za u pozadini. Kada sam njega iskljucio uredno sve odigrao do kraja. Postavke high i nesto ultra i islo u 60fpsa bez padova koliko sam mogao vidit. Za jednu betu ja sam vise nego zadovoljan. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja igram na svom lapu...postavio sam fullhd sa 60fps rezom...razlike ne vidim sa vsync i bez ali vrti se oko 50 fps...nemam ispadanja iz igre ni nikakvih gluposti ali zna trznit, kontam da je do ssd kojeg cu sutra stavit jer hdd je postao spor ![]() dali je netko iskopao do kada traje beta i dali ce izac full game poslje toga... kontam da polovinom 6 mj beta ide off |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
Da samo što ne želim da se sve aplikacije stavljaju na isto mjesto...Igre želim na posebno mjesto, kontaš? No nebitno u ovoj priči. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jasno je ali onda je jedini način da svaki puta mjenjaš mjesto kada instaliraš igru ili neke druge aplikacije, druge nema. Jedino ako ne prošire mogućnosti za windows trgovinu kasnije.
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da li bi radilo ovo čudo na HD6850 1GB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Treba DX12 grafa (min. AMD HD7730 ili jace/novije), tak da nazalost ne :/ https://community.amd.com/community/...-of-directx-12 Mislim mos probat, nista te nekosta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Bas me zanima kak ce radit na GTX 960 2GB i prastarom athlonu x4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da bi bilo pametnije da igra ima mod da se čak i na tablet može stavit (sa nekom nižom dx verzijom), ond bi se sve prašilo od downloada. Koja je logika kad ju ekipa sa slabijom grafom može instalirat? I ne, nije poziv za flame i slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Nego, kakav je dojam igre? Kad bi recimo usporedili sa asseto corsa? Da li ima mogućnost upravljanja s mišem? Prije nego kaj se zaletim na novu grafu... Koja mi inače ne treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|