Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2005., 22:19   #31
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Sto mu mrkvica! Neki su svoje bebe vec ususkali i ostavili da pajke.
Btw, sve bi to bilo jos i ok, da se motor ne nalazi na 1. katu kuce.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	resize of dsc02841.jpg‎
Views:	196
Size:	97.6 kB
ID:	5088  
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 01:54   #32
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Vidim lagano u što se pretvara ovaj thread...

Snobovi

Oglas
Staro 07.11.2005., 06:12   #33
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: tata dobio AUTO da da ! look here

Citiraj:
Originally posted by Darth Revan mozda nije mjesto ali jebiga moramse pohvalit dobio sam auto, i to ne bilo koji nego Suzuki Swift.. sad sam ful uzbudjen i moram ga ic vozikat okolo.
Cestitam.

U danasnje vrijeme podilazenja trendovima i stvaranju za moj ukus pre agresivnih i predimenzioniranih karoserija, posebno na vecim modelima ... ovaj Swift ima bas elegantnu karoseriju. Na svoj nacin, cak i uz fine naznake klasike.

Unutrasnjost je isto bas decentna a opet atraktivna. Cini se na prvi pogled da ni materijali nisu losi?

Puno sretnih sati za volanom i suprotno toliko u servisu.

Ovo me sad sjetilo na jednu anegdotu vezanu izmedju ostalog za Swift modele.

Napomena , ova horror prica ima veze samo sa STARIM modelima!

Kao sto stariji medju vama znaju, za vrijeme Markovich carinskih olaksica - epizode ... cak i oni koji nisu vozili aute iz carapa su izvukli lovu kako bi iskoristili tu priliku i kupili novu makinu ili nekog atraktivnog polovnog ultra sportasa preko grane.

I tako su doleprsali razni GTI malisani na nase ceste, pre jaki za vozace koji su bili ili pre mladi sa nikakvim vozackim stazom ili vozaci naviknuti na daleko tromije motore i sasvim nespremni na istom kupljenog laganog trkaca.

Medju sampionima pero~lake kategorije carovala su tri modela : Civic, Swift i CRX (model 1989)

Kako su uz zavaravajuce odlike ovih modela koje sam vec spomenuo ... najcesce vlasnici postajali bas najmladji vozaci, nije
dugo trebalo da postanu sampioni stranica Crne kronike

Draskoviceva/Trauma ... na poznatom odjelu sportskih ozlijeda kruzila je cak i sala medju osobljem da ga preimenuju u Swift/Civic odjel, toliko je bilo nesreca !

Silom prilika, na istom odjelu, prijatelj je lezao pored mladog decka vlasnika pojacanog GTI Swifta koji je upravo koji dan prije usmrtio prijatelje na straznjim sjedalima a isto tako i svoju buducu koja je sjedila do njega

Nekim cudom - imajuci na umu kvalitetu te karoserije, koju su mnogi limari zvali papirnatom te stupnju udesa i brzine sa kojom su se unesrecili - on je ostao ziv i sa relativno laksom traumom.

No njemu je bilo potpuno svejedno kad ce biti otpusten na kucnu njegu, dapace, bolnica mu je postala neka vrsta oaze.

Em su ga cekali roditelji poginulih koje nije imao snage ni pogledati + tuzbe i citava kolekcija prometnih prekrsaja.

Nakon toga sam bacio oko na jace modele spomenutih aktera ove price i zaprepastio se nesrazmjerom tezine samih vozila naspram konjaze, te tadasnjom, vrlo krhkom strukturom/karoserijom koja tek nije mogla ni pod razno parirati svemu opisanom.

Doslovno kao da na jedan manji camac gumenjak stavim neki sportski Evinrude/Johnson i potencijal je ne plovidba vec letenje

Cak je taxista sa dugim stazom, prijateljev prijatelj, takodjer precijenio svog malisana i sfuko se u velikom stilu.

Ovog ce se sigurno sjetiti i neki drugi osim mene.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 09:56   #34
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Visage, vidim da ti je to ostalo u ružnom sjećanju, što je i normalno s obzirom na takva iskustva tvojih poznatih, nažalost.
Istina, tada su japanska vozila bila doslovno štancane karoserije,a cilj je bio napraviti što više komada u što manjem vremenskom roku. No, unatoč tome, motori su bili čista petica, em brzi, izdržljivi i još k tomu nepoderivi. Dok si jednog talijana 1300ccm poderao nakon 100 000 km agresivne vožnje, mali suzuki ili honda su se na toj kilometraži tek razradili.
Otom-potom, no naše ceste nisu bile spremne na takve jurilice jer dotada kod nas nije bilo moguće tek taku imati vozilo sa ubrzanjem 0-100 za manje od 10 sekundi, a ovi mališani su za male novce davali 8 sekundi bez ikakve muke, što je naravno ulijevalo samopuzdanje svakom vozaču, no nažalost, lažno, jer se ovaj put nije radilo o BMWu koji ima metar i pol haube i hrpu ojačanja nego o karoseriji koja ima samo svrhu aerodinamike i pokrivanja motora. Iskustva su pokazala svoje, a mali swift gti jedne godine čak nije mogao proći homologaciju u Švicarskoj jer automobil nije udovoljavao sigurnosnim standardima.

Al eto, ovaj model, kao i svaki drugi danas, stvarno teži malom ljepotanu kojem je puno vremena uloženo u sigurnost putnika, a ubrzanje više nije prioritet.
No opet kad gledaš, prije 15ak godina standard za GTI srednje klase je bio 115 konja, a sad se granica pomakla na 200. Još k tomu, ima dizela kojima potrošnja nije puno porasla u odnosu na stare roktavce, a razvijaju preko 140 konja i postaju ravnopravni konkurenti gti jurilicama. No ipak, sad je ta snaga obuzdana mnoštvom novih tehnologija.
Sve u svemu, sad imaš izbor: sportski ili klasični look, dok su tada svi automobili nastojali izgledat agresivno.
Roller je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 11:16   #35
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
da, ali isto kao sto je nekad bilo tih GTI-evskih 100-110 ks na 800-900 kg tako je sada to pomaknuto na 200 ks ali na 1300 kg tako da i nije neka razlika osim naravno i puno vecoj sigurnosti auta i zastiti vozaca suvozaca i pjesaka.
sto se tice auta, kada sam ga prvi put vidio na slici prije izlaska u svijetu, rekao sam da to hocu i ako treba placat cu ga ja sam ne kredit, ali evo imao sam srece.
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 23:16   #36
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
gle nije auto kriv kaj je vozac budala!kaj ne?recimo ovak,moji frendovi su se napili na kumpc 18-ti rodenda i neki tip im je srao preko moba i oni pijani u yugaru sjeli,njih 5 i vozili se vise od 100,sletili u grabu i pogodili betonsku sahtu,,moj kum je bio suvozac,sjebo je kuk,vozac je razbio usnice,ovi odozada,samo masnice,nisu imali teze povrede ,osim kaj su se stukli fest...auto je bio kad si ga pogledo,reko bi da unutra zmija nebi prezivjela...ko da si ga prozvakao i ispljunuo...moj kum je imao 2.2 promila,a vozac je imao 1.1...tak da jebiga,nije auto kriv nego su se decki malo sjebali...isto tako,sve je stvar u odgoju u kuci...nekima tateki daju bmw-ove sa preko 200ks i kad dodes van,pred diskom se pale gume,tutira,koci,rucna itd...i idem doma i taj auto se slucajno nalazi omotan oko betonskog stupa rasvjete...neznam jel ko osto ziv ali nije izgledalo bajno....isto tako,frend ima hondu accord S type,190ks,i covjek se po autoputu vozi 120,po ovim domacim cestama 60-70..nebi nikada reko...pametan covjek jer mu je stari reko,ako sjebe auto da ce platit sam popravak...pa tako,crx i swift su auti dan danas vrijedni spomena,nekako golfa nemrem sazvakat,nije da imam protiv VW nekaj,ali kad gledas od 10 autiju 7 ce bit golfovi...ipak su crx i swift rijetki auti na nasim cestama...ja planiram uzet civica,moram prodat r19,i vjerovatno cu ga stisnut,ali necu probijat zvucne zidove i cistit grabe...jer znam da ako se sjebem da cu si sam popravke financirat,a nemam od kuda...a stari me je odjebo u startu sto se zicanja para tice...reko je oces hondu,hondu ces si i popravljat sam...ja pristajem na to ali nesto me kopka da ce mi nekaj otic i onda ce mi se smijatisto tako,kad gledas swift ima 1.3 masinu,dok crx ima 1.6 masinu,i relativno malu potrosnju za zivahne motorcice koji se vrte i vole ici u crvenosvaka cast onima kojima tateki daju aute i koji ih paze,ali serem se na one kojima daju auto u ruke ubiju 5 ljudi i onda ih boli kurac za sve...narocito ako su bili pijani..

ps.nemam nikaj protiv bmw-a(ne svida mi se zadnja vuca nikako)
komer je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2005., 11:26   #37
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
aaaaaaa jeste se raspisali...

ja ggledam kako cu se pohvalit kako sam dobio 5000kn za posao koji sam radio jos prije uskrsa i koje pare sam vec otpisao i nisam ni znao koliko cu dobit, a vi se tu hvalite autima...

sad sam zbediran....
moram si odmah kupit jednu 6800 GT i gigu rama, da se dobijem...
Staro 08.11.2005., 15:02   #38
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja neznam kad cu dobit pare..trebam 500€ dobit kaj sam kosio travu preko ljeta...ako prodam r19 kupit cu si drugi auto,gore spomenuti civic,a ako ne prodam onda cu uzet nest za komphehe
komer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno