|
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Najnovija revizija se može flashati neovisno koju trenutno imaš. Znači rev3.00 BIOS npr. ide na rev1.0. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Netreba progresivno updateati, bilo koji kojeg odabereš se može fleshati na ploču ako je za taj model, prema gore ili prema dolje, samo je aktualna kopija aktivna u čipu (osim ako imaš dual bios) i samo ona igra...
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Jel bi pomogla nadogradnja biosa za instalaciju ssd-a na ploču koja nema opciju ACHI, samo IDE..???Hewlett-Packard HP Compaq dc5800 Microtower je matična chipset- Intel Bearlake Q33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Ovako prvi put cu flashati bios pa bi pitao par stvari.imam gigabyte ep43-ds3.sada sam gledao kako se flasha bios sa usb.ali me zanima dali ja mogu to odradit preko programa i dali mi je isto kao preko bios? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
@BIOS. za gigabyte ga imas, ide iz vindovsa bez imalo muke, oprobano na gro maticnih ploca..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Možeš preko windowsa, imaš na điđabit stranicama program za flashanje, ali najsigurnije ti je iz biosa. EDIT: prestigo me Burko |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
CoD2 geek
|
Trenutno imam F9. Najnoviji je F10 ali to je beta bios. Neznam dali da njega uopce stavljam. I na ovom F9 mi se necuje nikakav beep na pocetlju paljenja neznam dali je to do biosa ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
inače, ovo mi je već četvrta, peta GB ploča u nizu, flasham isključivo qflashom, iz biosa (nikad mi se nije sviđala ideja o nadogradnji biosa iz windowsa ![]() dakle, raspakiraš bios koji želiš na stick (formatiran u FAT32), f8 unutar biosa za pokretanje qflasha, pratiš prilično jednostavne upute za nastavak procesa. no slažem se s kolegom iznad, prvo procijeni donosi li update dovoljno beneficija da se upustiš u to.
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam par puta imao problema s flashanjem putem Qflasha i zato preferiram @bios. Tim programom prvo napravim kopiju postojećeg BIOSa i spremim je na hard, a onda flashem novi.
![]() |
#43 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
plus sto vecina gigabyte maticnih ima dual bios, pa ako jedan zapne, ima drugi da spasi stvar ![]() @BIOS all the way, cas posla i nikakva kopiranja na USB ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
CoD2 geek
|
Nego daj mi reci ovo. Mijenjao sam bios da mogu stavit xeona. I prije mi se bios zvao F9 file. A sada mi je .bin ili mogu prebaciti u .rom . U kojem bi trebao biti da se to normalno digne da nezeznem nesto preko ovog programa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
CoD2 geek
|
Moze mi netko reci sta se tice flashanja. Uglavnom stavio sam na usb sve. I idem u qflash i jednostavno nema usb tamo. Pokusavao sam sve metode ali ga nema. Fat32/fat otraga usb napred usb i nema ga uopce EDIT: evo nasao sam neki stari flopy ali mi se on nekako cini kao da krci dosta nema to veze? mozda najbolje preko njega? uspio sam save bios preko qflasha znaci normalno je stavilo na disketu. Dali mi je bolje preko tog starog flopija ili preko abiosa? Zadnje izmijenjeno od: legija. 15.01.2014. u 08:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
CoD2 geek
|
Eto toliko straha i svega. Lijepo sam danas pukao otvorio @bios i preko njega u roku 1 min napravio update |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|