|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Prekrasno složena konfa. ![]() Eh, sad ću ja malo sam sebi uskočiti u usta, ali kad se već ide na opciju sa SLI-jem, za dodatnih 200 kuna bi ipak uzeo DR verziju...što mogu, sviđa mi se pakung i tona djidja ![]() Za vodena ti ne mogu ništa reći, i sam bi htio znati koliko bi me koštalo jedno vodeno za cijeli komp (ajmo, znalci, potrudite se složiti nešto dobro, Mysti je tek druga opcija ![]() I samo još jedno pitanje, gdje si našao tog VisionMastera po toj cijeni? Ja ga nisam nigdje vidio ispod 3200 kuna. Ako je to cijena sa PDV-om, deklaracija točna i na skladištu je, iz ovih stopa pljačkam banku i idem to kupiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
stari moj ovo ne da je dobra komfa...svaka cast ![]() ![]() oko vodenog...evo dobio sam vijest o xice-u...nista od toga ![]() ![]() no nebi ja bio ja da ne odrzim obecanje vodenog ![]() pa sam si ovak zamislio ja to u glavi mojoj...ak ti se ne svidi napajanje(naravno da je dobro i tiho) si uzmi zracne hladnjake ...pa evo vodeeno: posto sam se svojevremeno jakooo interesirao za vodena(cak sam i napravio 2...i jedno kupio)se donekle kuzim i znam cake ![]() ovo je nabavljivo na trzistu: Vodeno hlađenje, THERMALTAKE Big Water, CL-W0005 Dodaj proizvod u konfigurator 549 Hgspot Vodeno hladenje COOLERMASTER Aquagate MINI R80, CPU hladenje Dodaj proizvod u konfigurator 672 Links zgodna stvarcica sve u jednom...stavis ga odozada na outtake vent(na to mejstu) i pumpa i blok su u jednom komadu tj zatvorej je sustav...nemres ga ti otvarat...sve u svemu jakoo zgodna stvar al ima i minus ne nadogradnje i slabe pumpe...(ako je sam za proc je super...) Vodeno hladenje COOLERMASTER Aquagate MINI R120, CPU hladenje Dodaj proizvod u konfigurator 698 Links ista stvar ko i maloprije...tjk isti model samo je pumpa jaca...isti minus zatvoren sustav pa nremes recimo stavit na nb i gpu...smrc ![]() Thermaltake Aquarius II vodeno hlađenje Dodaj proizvod u konfigurator 719 Nobilis informatika ovo je vodeno svakako za oko...jako lijepo!izrada je cist solidna al ono kolko para tolko i muzike ![]() ima jako zgodno sreden sustav...daklem nije standardno pumpa u posdui->blok->radijator...pa opet vec je pumpa i rezervar->backup rezervar(da dobro vidis ima 2 rezervara i hrpu voded)->blok->radijator i opet povrat u pumpu...jako dobro sredeno...zavrsna obrada je ko i uvijek kod TT ![]() Spire Atl. Wave vodeno hlađenje, ScA/Sc478 Dodaj proizvod u konfigurator 733 Infocor sorry stari tek stiglo os nisam imao ![]() ![]() Vodeno hlađenje, THERMALTAKE Rocket, CL-W0011 Dodaj proizvod u konfigurator 872 Hgspot ovo je biejdna kopija zalaman resestora(il kak se vec zove...skroz na kraju je)i cuj nije lose...sistem mu je sljedeci kroz sredinu pumpa gura toplu vodi i ona se cijelom duzinom hladi i na 2 strane(u vanjskom krugu) se spaja na izlaz...i jako je vazno da se to ne zezne-minus...a kad je zima i radijator je upaljen ajme majko...ne ocekuj nis ispod 50 ![]() ![]() ![]() Vodeno hlađenje Cool River, CPU, GPU, NB hlađenje Dodaj proizvod u konfigurator 881 Nitel dobro rijesenje(jer dolazi sve skupa slozeno tj imas za grafu,chipset i cpu blok odma prilozen...zavrsna obrada...a moze i bolje(da ne kazem sto je to?) ![]() ovo je jedan od mojih favorita...jer cuj za te pare koje dajes dobis stvarno all in one vodeno ![]() Cooler CPU Spire AtlanticWave vodeno hlađenje, SA+S478 Dodaj proizvod u konfigurator 946 Optimum računala o ovome to mogu cijeli esej napisat ![]() prebolestan ozgled!externi sustav u obliku x sa regulacijomventa protoka itd...zgodna stvar...dolazi sa jednim blokom(za cpu) koji je kockast...standardan=dole bakar gore plexi da izgleda kak treba ![]() ima naravno i manu...ide ena kopce...a nisam siher dal ima mogucnost za s 939...jer sam ga ja imao na sok a...al to se da rijesit kopcom od stok kulera tak da nije problem ![]() ![]() Vodeno hladenje COOLERMASTER Aquagate, CPU hladenje Dodaj proizvod u konfigurator 1266 Links to ej ono koje na stroju u linksu...pa ak si bio si ga vidio...zgodno rijesenje isto ne bas jako tiho(da se sredit dakle odahni sky)kvaliteta samog cpu bloka je izvanredna...daklem napravljen sa auto uvodnicama(svi su osim mini sa poctka koji su zatvoreni)i rebrima po duzini koje hladi voda...jedan od boljih koje sam ja vidio...milj dida mida i ovo je svakako moj favorit!hladene je jednostavno dobro...tisina je ono ajde da se(tipa delte na 12 v sky) ![]() ![]() Vodeno hlađenje, THERMALTAKE Aquarius III, A1681 Dodaj proizvod u konfigurator 1408 Hgspot uf uf nisam ni njega imao pod cevapima ![]() ![]() Zalman Reserator 1, vodeno hlađenje bez ventilatora, smanjuje buku, komplet od spremnika, radijatora i vodene pumpe Dodaj proizvod u konfigurator 1449 Infocor uf uf ovo je ista prica kao i kdo rekete...zgodna stvar dok enam sunca i radijatora ![]() ![]() moj apsolutni favorit je coolermaster(al sve ovisi o ukusu...)odi na net i pogledaj si slike pa koji ti se svidaju od navedenih......nadam se da sam pomoga... edit fak stari zaboravio sam ti zracno hladenje napisat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
Bome si se potrudio ![]() U principu, mislio sam sklepati nešto u vlastitoj režiji od komponenti iz Linksa. Zato mi trebaju savjeti što uzeti i koliko bi me to došlo. Ajde, fish, što bi ti napravio? Zasada znam da će pumpa biti Eheim 1048, radijator neki za 2x12 cm, interni, trebaju mi blokovi za CPU, GPU i NB te djidje koje trebaju za sklopit vodeno. Pukni neki prijedlog. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
the luda ribetna
|
sorry stari nemoguce ![]() nema moggucnosti prikljucaka...moras mi nac prvo automatkse/vijcane bilokakve uvodnice jer ih jednostavno nema ua 1/8" navoj...ima 1/4" al nema blokova za to...a kaj god uzmes ok ce ti bit...sam gledaj da je blok zmijica ili spirala...i to je to...javi s emasnom...raimo blokove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Po meni je još i bolje da je 1/4 navoj, veći je promjer ![]() Dakle, trebam blokove sa 1/4" automatskim uvodnicama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
the luda ribetna
|
da al niej to tak jednotavno...vecina gpu/chipset blokova je radena na 1/8 navoja...i to je banana...inace niej vazno dal je 1/2 1/4 ili 1/8 samo je vazno dal je 6/8 8/10 ili nesta vece...promjer tunela ![]() ![]() al nemas gpu i chipset ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
U principu, hoću napraviti sustav od najboljih komponenti. Zato mi je Mysti tek druga opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
the luda ribetna
|
cuj nadi mi 1/8 uvodnice i napravim ti bilokaj ![]() najbolje sto mos napravit...zemi si rivera...i promjeni pumpu i posudu...kostat ce te bome 1100-1200 kuna al cuj imas na cpu,gpu i chipsetu hladenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
E Sky u pravu si šta se tiče cijene VisionMaster-a,moja greška krivo sam copy/paste-a.Tvoja cijena je točna,a ne moja.E jesi se ponadao ![]() ![]() Mcfish,fala što si dosta opširno to napisao,svaka čast puno si pomogao.Još ću malo pogledat,pa budem pitao šta mi ne bude jasno.Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
To je problem, svi koji ga imaju na cjeniku nemaju ga na skladištu, bar je tako bilo prije dva mjeseca kad sam ga tražio. Zato sam i rekao ako ga negdje pronađeš da ga kupiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Re: Re: AMD konfiguracija~16500 kn
Citiraj:
Imas dozivotnu garanciju na 3.2V
![]() |
![]() |
#48 |
the luda ribetna
|
imao sa i ja gold vx...i sta sad...nemre na cl 2.5 i cl 3...iliti kolko idena cl 2...ide....i previse se grije...ja sam svoj vx natjerao na 273...2-2-2 postavke...al opet tccd na 315 je punooo bolja opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobro znam da mnogi od vas misle: vidi ovog lovaša šta se razbacuje,ali jebiga ja san ovo lito crkava ka konj,da bi moga zaradit za novi komp,a da ne govorim da san još i mora učit za ispite,te se dizat ujutro u 5 za ić na trening.Mislim da san pošteno zaradio i jednostavno želim biti miran neko vrijeme šta se tiče nadogradnje itd.Šta se tiče komponenti to je uvik veliki rizik.Možeš dobit nešto vrhunsko šta će te služit bez ikakvih problema,a isto tako možeš dobit škart.A šta ćemo sad, koliko para toliko muzike.Isto se dogodi i sa autima(BMW X5 15 dana na popravku u 2 miseca-uvik neka pizdarija-nemojte mislit da je to moj to sam pročitao u auto klubu ili nekom sličnom časopisu),pa kako ne bi i sa komponentama.I da odlučio sam se za G.E.I.L. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Beorn U pravu si. Za svoje (krvavo zarađene) pare imaš pravo kupiti si kaj god hoćeš i boli te kaj drugi misle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
the luda ribetna
|
sam ikad reko nes takvog ![]() a kamli pomislio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ma kad bi imo dosta para, omastio bi i 20,000 na komp, hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
the luda ribetna
|
hehe znam al ono znas cisto reda radi ![]() nego cemu spemate tolko...pa nama je tak svejedno kolko postova imate i kakvo znanje imate o necem ili nicem...ako znas i mso pomoc super...ak ne uci ![]() ![]() ![]() ps oko cijene...ja cu uvijek rec(kao sto sam i ovdje)da se financijski ne ispalti jer ce za 6 mj bit opet stara kanta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|