|
![]() |
#31 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
ja sam u 3. mjesecu u hg shrotu bio uzeo pioneer dvr-109. super je radila do ove nedjelje kada sam ubacio praznog verbatima i culo se samo skljoc skljoc skljoc i nakon toga vise ne radi. a bijeli dim nije izasao, go figure ![]() anyhow, nakon reklamacije i nadoplate od 50 kn, dobio sam pioneer 110BK (bez onog D u nazivu). jedina razlika izmedju 110BK i 110DBK je sto ova prva podrzava i snimanje na DVD-RAM medije. ostale karakteristike su im potpuno jednake. prerano je da ista govorim o ovoj przi osim sto radi svoj posao kako treba (na onog kljucnog verbatima koji nije prosao u 109 snima 16x sto mi malkice unisti komp al' sto je tu je ![]() naravno da ce svatko svoga konja hvaliti pa cu i ja reci da se i meni pioneer najvise svidja. obicno kada im izadje nova prza treba cekati par tjedana da izdaju par novih firmwareova da se istitraju svi problemi i to je to. dobra stvar kod njih je to sto firmwareovi stvarno vrlo brzo dolaze... my 2 cents.
![]() |
#32 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nec fino radi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
a sta mislite o przi pioneer 212D cca 270 kuna dode mislim pa recimo za te pare dal je to dobar izbor valjda nisam opet falio podforum lol jos ce ta prza nestat dok se odlucim ![]()
![]() |
#36 |
Registered User
|
![]() |
#37 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#39 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
dajte lg przu al da je iz ve mila do 250 kuna, ja sam mislio ovu nec ubost al rađe lg sam neznam koji: DVD+RW/-RW/RAM NEC AD-7173BKS, LabelFlash, SATA, bulk, black LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
eto reko da javim sta kupio naime ja i dox smo isli u links po pionieer al je nije bilo mogo sam birat izmedu samsunga i liteona ja i dox malo pricali on preporucio liteon plus decko koji je tam oradio isto reko ako nista drugo duze je jamstvo ![]() i tako sam uzeo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.112.183 obavio sam par przenja i sve je ok sad cemo vidjet dalje al bit ce XD mozda nedostatak je nekome sta je glasna malo iako meni to ne smeta poz cujemo se uzivajte ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|