|
![]() |
#31 | |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Paul Van Dyk = trance (slicna stil...Armin van Buuren, Marco V, DJ Tiesto, Blank & Jones, ATB, Ferry Corsten, Paul Oakenfold...) techno = Ben Sims, Adam Beyer, Carl Cox, Cristian Varela, Speedy J, Technasia, Oscar Mulero, Oliver Ho, Jel Ford, Misstress Barbara, Valentino Kanzyani, Redhead, Gayle San...dalje Sven Vath, Plastikman, Dave Clark, Jeff Mills, Umek, DJ Hell, Pascal F.E.O.S...ove sam izdvojio jer setovi od 2003/4 pa na dalje treba izbjegavati, ciste pederice. probaj nabaviti setove iz 1998-2002 hardtechno ilitiga zesci tekkno a moze i schranz ![]() onda imas podijelu techna na tribal techno, minimal, hard, detroit... takoder i house (vocal, tech-house, chicago, acid, progressive, deep...) i trancea (hard, psy, goa, euro...) eto sad znas 0.1% :clap:
![]() |
![]() |
#32 | |
GTO²
|
Citiraj:
" Sto se tice carine, to ti je lutrija. Jedno vrijeme mi nisu naplacivali nista a zadnja dva puta su me za 3 CDa (~30 eura) ocarinili oko 120 Kn. Probao sam zvati i carinu, jer navodno bi za robu iz EU do 50eura trebalo biti bez carine, ali su nesto poceli muljati..., no na kraju sam ipak morao platiti tu svotu. I to ti je to. Znaci karticu u ruke i navali... " iskustva sa SendIT osobno mislim da ti nece naplatiti carinu , jer je samo 1 DVD.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Paul Oakenfold, DJ Tomcraft, DJ Tiesto, Groove Armada, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A da li se na senditu može plačati na neki drugi način osim preko kartice. I da li to dolazi direktno do doma ili moram ići na carinu po to. Uostalom gdje je carina
![]() |
#36 |
GTO²
|
nemres. samo karticom mozes. pa (vjerovatno) ce ti postar dorufa doma ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|