|
![]() |
#31 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Iz iskustva nije teško upasti al se bome reba UČITI! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
koja je razlika između racunarstva i informatike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
ja sam ove godine upiso po bolonji iz nekih predmeta još nemamo ni knjige zato treba bit na predavanjima i vježbama stariji kolege govore da će po bolonji bit lakše studirat jer je i gradivo reducirano a i te bodove da je lakše skupljat neg ič na ispit il kak je već prije bilo, navodono su neki i namjerno padali godine sam da bi isli po bolonji |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Mozda u teoriji izgleda lagano skupit bodove, al u praksi nece bit tako lagano. I jos svi predmeti koji su bili dvosemestralni sad su jednosemestralni, al gradivo se nije smanjilo. Znaci profe ce manje objasnjavat a mi cemo morat vise ucit sami doma. Al ti bodovi i kolokviji popravljaju stvar, jer mozes polozit ispit bez da uopce izadjes na njega ![]() ![]()
![]() |
#39 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa i prije si prek kolokvija mogao dati predmet. Mislim da se nije moglo samo preko kolokvija samo organizacija poduzeća, indok i prevo za informatičare. Matematika je bila rađena po bolonjskom procesu već prošlu godinu tak da se nije ništa promijenilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() može mi neko od ljudi kaj ideju na ili su išli na informatiku/računarstvo reči gde mogu nabaviti primjere ispita s prošlih godina i slično ... i kolko to košta ?? .. ak to opče ima za kupiti ... usput .... dal ima negdo knjigu "Matematika na maturi" a da mu više netreba i voljan ju je jefinto prodati ? edit : u međuvremenu sam nabavil knjigu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 15.01.2006. u 22:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: pardonček na dizanju starog threada ... ali eto .. da ne delam novega
Citiraj:
![]() Ajmo pomagajte budućim studentima!
![]() |
![]() |
#42 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Primjere ispita s prošlih godina ima za kupiti u skriptarnici svakog faksa. Cijena skripte ovisi od faksa do faksa, ali uglavnom se kreće negde oko 100 kn. Neki fakulteti imaju i pripreme za te ispite (obično traju 2 tjedna). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|