Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.10.2005., 00:25   #31
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
meni PCex nije izvor informacija njegov FORUM je! meni je na pcexu forum jos zadnja stvar koja ima neku vrijednosti. Nezelim komenitarat nista drugo...
Staro 01.10.2005., 01:25   #32
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Trek
meni PCex nije izvor informacija njegov FORUM je! meni je na pcexu forum jos zadnja stvar koja ima neku vrijednosti. Nezelim komenitarat nista drugo...
Ista stvar... Sve informacije sa foruma.

Ali opet nemrem reč da ne pogledam PCex naslovnu i BOL

Bug kupujem isto tako više kao neko štivo za čitanje, a ne kao informacije...
Fleks je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.10.2005., 01:29   #33
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Originally posted by E.T.
IMO odredeni osobe pretjeruju... Zele li isti reci da je i pcekspert materijal za wc, s obzirom na to da za njega pise nekoliko osoba, koji su autori brojnih recenzija, testova i sl. u BUG-u !
Ja kupujem BUG (uz odredene druge casopise, novine i knige) jer se nesmatram najpametnijim covjekom na svijetu i znam da u njemu mogu mnogo toga zanimljivog procitati pa cak i nesto nauciti...
Gresaka ima, to sigurno, sto pravopisnih, sto tehnickih no nitko nije imun na pogreske, niti bi novinari iz BUG-a trebali imati apsolutno znanje o svemu...
Testovi se mogu naci i na netu ali nazovite me staromodnim no ja najvise volim onaj miris "svjezeg" tiska dok zavaljen u fotelji pijuckam kavu i citam...

ma vis fora je u tome sa se BUG sve vise i vise posvecuje samo GAMERSKIM konfkama nema broja u kojem oni ne testiraju nekoliko razlicitih grafa sada su jos poceli sa gamerskim laptopima uskoro ce postati novi PCplay to vise nece biti BUG, nekada mi je to bio najbolji IT casopis a sada...... heh i ono nie da vrijedam ali stvarno BUG-ovci misle da su napametniji mos mi mislit cemu ona njihova bolesna "zlocesta stranica" gdje oni sprdaju druge kada nes pogrijese a ni sami nisu nis bolji,,,,,,, i ae moze i preko svega toga ali ne i preko ogranicenosti vise su stvarno otisli u krive vode a i taj njihov DVD cemu svi oni smijesni filmovi i reklmame pa mislim ono stvarno ima toliko dobrog softwarea a oni pune DVD sa reklamama pa dosta mi je toga sa TV-a stavili su opis FEDORE CORE 4 ali nisu Fedoru ubacili na DVD a mogli su samo da nie bilo tih mutavih filmica,,,,, nemaju ni LINUX mi MAC kutak samo katkada opisu OSx ili neku Linux distribuciju,,,,, i da nepricam o tome kako su tesko zaostali stvari o kojima ovaj mjesec citam u VIDI-ju mogu tek u sljedeca dva citati u BUG-u dok PCchip ima isto sto i VIDI kada i VIDI nekada cak i prije,,,,, jedino sto jos ide pod plus za BUG je to sa imaju rubriku o odrzavanju racunala u gotovo svakom broju opisu nesto zadnje cega se sjecam je bilo mijenjaje LED diode u misu i opis kako se pravi tiskana plocica za winamp light show, a u zadnjem broju ima nesto o ciscenju optickih medija, i oke im je sa imaju fine i detaljne "savjete" tj full opis kako se radi s nekim vecim programima u zadnjem broju "Framesaving pomocu AviSyntha" to je par stvari koje drugi nemaju a BUG ima no 85% BUG-a odavno totalni shit,,,, nie vise sa je nakd bilo

i naravno da je miris novog casopisa nezamjenjiv,,,,,a i koliko samo surfanja je potrebano da se sve to nade dok ti u casopisu fino dolazi u paketu i nemoras biti on-line i blejat u monitor ko krava u sarena vrata,,,,, nego mozes i malo na svjez zrak dalje od kompa zagusljive sobe i sve tehnologije ponjeti VIDI, BUG, PCchip sa vec i uzifat citajuci o novim/starim tehnologijama ,,, casopisi su jednostavno nezamijenjivi
speedy-3 je offline  
Staro 01.10.2005., 01:48   #34
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Fleks
Ista stvar... Sve informacije sa foruma.
Bug kupujem isto tako više kao neko štivo za čitanje, a ne kao informacije...
Tesko bi nesto sta izlazi jednom mjesecno moglo biti izvor novih informacija uz internet...
Ja sam BUG poceo citati prije 10 godina (jos dok sam isao u osnovnu skolu) i on je rasplamsao moje zanimanje za informatiku i elektrotehniku te sam prakticki odrastao uz njega...
@speedy-3
To sa grafickama i gamerskim laptopima meni pase jer se smatram gamerom...
BUG je u 10 godina povecao nakladu i postao casopis za siru publiku,a igre su danas izrazito popularan oblik zabave. Slicno je s Linux-om i mac-om. Premali broj kupaca BUG-a ima mac ili korsti linux kao os da bi oni imali stalnu rubriku i posvecivali vise paznje tomu...
Sta se tice zlocese stranice ima tu i njih dosta u zadnje vrijeme...

Ja nisam "odvjetnik" BUG-u vec samo trazim malo realnosti, a ne da se po necemu pljuje bez ikakvih cinjenica...pogotovo od strane individua bez potrebnih referenci...
Staro 01.10.2005., 02:25   #35
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Novi BUG je vani i ja zatvaram temu

A ako hoćete o informatičkim časopisima u Rvata-otvorite si temu o tome pa lijepo odvalite spiku...
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno