|
![]() |
#31 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() nije to loše iako bi pošto ne vjerujem da bi tak skoro mijenjao komp trebao uzet sa 256Mb naravno 6800GT je min grafa koja bi trebala imat 256Mb, bilo šta slabije od nje se ne isplati,zašto? 256Mb se koristi u velikim rezama od 1280*1024 pa nadalje sa FSAA i AF... bilo je riječi o tome nedavno malo baci oko.
![]() |
![]() |
#32 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-------
|
Matična: EPoX 9NPA+ nForce4 - 792 kn (Ve-mil) DVD/RW: NEC 3540ABL - 336 kn (Bing) Kućište: CHIEFTEC DG-01WD-UW, MIDI Dragon -329 kn (Bing) Sve ostalo ostaje isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ne pitaj zasto ni kako...samo kupi ovo: periferne jedinice Miš Logitech MX 510, red, optički Raspoloživo, isporuka odmah 362,07 KN 338,96 KN obriši Tipkovnica Logitech Deluxe, black Raspoloživo, isporuka odmah 71,62 KN 67,05 KN obriši komponente CPU AMD Athlon64 3000+ BOX, socket 939, Venice, 1800MHz, 512kb c., FSB 800MHz Raspoloživo, isporuka odmah 1.292,91 KN 1.210,39 KN obriši RAM PC-3200, 1024MB, DDR, Corsair C2, KIT, TwinX, DDR 400 MHz, 2 x 512MB Raspoloživo, isporuka odmah 1.378,24 KN 1.290,26 KN obriši VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X700Pro, 128MB DDR, DVI, TV Raspoloživo, isporuka odmah 1.095,62 KN 1.025,68 KN obriši HDD 120.0 GB SEAGATE, NCQ, 8MB cache, Serial ATA Plus Raspoloživo, isporuka odmah 715,21 KN 669,56 KN obriši Kućište ANTEC SLK 3700 BQE, MIDI, crni, 350W SmartPower Raspoloživo, isporuka odmah 848,19 KN 794,05 KN obriši MBO DFI LAN PARTY UT nF4-D, nForce4, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 Raspoloživo, isporuka odmah 1.135,85 KN 1.063,35 KN obriši DVD±RW NEC ND-3540, 16x, black, Dual layer ± recording, bulk Raspoloživo, isporuka odmah 374,16 KN 350,28 KN obriši ukupno: 7.273,86 KN 6.809,57 KN ugodno jutro ![]() mislim da niste u stanju slozit jednu solidnu konfu...o boze... ![]() sto se tice kulera...kad dode freezer kupi si ga...box je glasan al ce ti proc zato biti na 30° |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() x700pro losa kartica?haha nemoj me nasmijavat...cuj uguraj si ti unutra x800gt bez beda...ja bi ti recimo rekao da uzmes x550 pa kad dode kod nas x800gto...pikni si nju |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
gle izgleda tak kad gledaš komponente, nisam gledao cijenu ostalih stvari pa sam odma postao. iako smiješno izgleda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
-------
|
@mc fish mislim da niste u stanju slozit jednu solidnu konfu...o boze... Ma ne znamo mi ništ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
-------
|
Evo jedan primjer neznanja. Zadnje izmijenjeno od: McG. 19.03.2006. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() 3200+ 200*10...mnozitelj ti nikad nece trebat...isplati se samo uzet san diaga 3700 ili 3000venica...(sve ostalo tak i tak neces koristit) ploce: epox se ne kupuje...on je bio u pocetku dobar kad su gigabytovi strucanji dali otkaz i osnovali epox...al su se u meduvremeno opet zaposlili i epox prodapada...tj stok i o je to...sve iznad toga je nestabilno... gainward...o boze to zujanje ![]() 7700 zalman...totalno nepotrebno...i prelosi kuler...doduse ipak je ovo venice a ne preksot da trebas DOBRO hladenje...pa bi mu i dosta bio box kuler ![]() hitachi je IBM a on jos uvijek proizvodi svoju deskstar ovaj deadstar seriju...taman pocinju rikavat pvri hitachi diskovi...pogledaj malo okolo...ja sam vam to govoio...al ne mene se ne slusa...isto kao i za centuriona i dfi itd itd itd chieftek midi dragon...ok to je stvarno dobar izbor bez zamjerki(osim jedne coolermaster ima bolji protok zraka tj sredeno hladenje) forton: hm...bluestorm nije ono sta je bio...tj blue storm je bluestorm al niej kvalitetan kao 60-ka forotonova(nadalje ovo je jos uvijek dobro napajanje i ovdje imas kod mene +) ocz EL...uf uf uf...EL je samo oznaka kod ocz-a da su niske latencije...eh dal je tccd ili bh tj utt neznamo...posto je 400 verziaj si najjerojatniej mislio na platinum (sad rev 2 ili ne svjedo) ili pak gold vx...neznam...uglavnom ja bi ti rije preporucio da uzmes corsair c25 4400... nadalje gdje ti je kuler za proc? gdje je tipkovnica i mis...bez brige vidio sam da si ostavio 400 kuna al opet pri maticnoj si se jakooo zeznuo...imao ju u rukama...cekao novi bios...zakljucak malo poboljsanje...sad ju nemam i nisam uopce zainteresiran za epox(naglasak na to da ja JAKO volim zelenu boju pa mi je ujedno i zao) da ti opet ne ponavljam ![]() ![]() e da jos jedan mali komentar ![]() recimo kad dobis od njih plocu...cesto sam nasao da je ispod chipseta pasta a ne zvaka, da je na procu dosta paste( a ne tvornicka zvaka ili tak ens) da je kablovinej poslozeno i razmisljano o nadogradnji...to je ono sta se cijeni...a ne da ti to uuraju nogom(doslovno) i predaju ti...a cesto negdje drugdje znaju zaboravit flopi...naajanje na grafi itd...zato ja preferiram links jer neznam ko je kolko sposoban slozit sebi konfu...em je sastavit em probrat si komponente...stoga no hard fealings ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
-------
|
Al si se raspisal, dobro je nema zamjerki s moje strane. Vidim da ti dosta toga ne paše, al nije bitno. Moremo se mi tu do sutra natjeravati s ovim ili onim komponentama, kad tip ni sam ne zna kaj hoće i za kaj mu to treba. On hoće da mu neko složi komp za 7.000 kn i to je to. E da bi bilo tak jednostavno....... BTW ni ja ne tražim starce za pare, da ne bi bilo nismo znali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() nego epox nikako nemoj stavljat u konfe to je grozota ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
-------
|
Daj molim te objasni kaj je točno sje**** kod EPoX-a. Mislim s zadnjim BIOS-om HTT ide do 450MHz (naravno ko ga uspije naterati), memorija do 3.1V, jedino kaj im je zamjerka je to kaj ne pofržavaju OCZ Gold VX i Mushkin Redline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
the luda ribetna
|
elementi na smaoj ploci...elementi su doslovno ono kaj se koristi na ecs-u i toj kompaniji...bas gledao...doduse nesto skuplji ecs(ecs je visoki low end) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
-------
|
Po tome je onda rubycon sranje (elementi na ploči). |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
the luda ribetna
|
ne rubace i sanyo je imao kad je bio dobar...sad ih nema ![]() edit inace rukiboni su kondici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
proc 3000+ nista jace maticna bilo kakva ya oko 800 kuna ne treba mi sli i ostale piydarije hard 120gb i ni byta vise memorija 1gb geill grafa 6800 ona ya 2400 kuna u ve-milu na kraju mi je malo previse para ispalo jer mi 7k kuna nije bas pri ruci znaci negdje oko 6-6.5 k kuna. u kojem ducanu je to najjeftinije jer necu valjda narucivati svaku komponentu iy drugog ducana. malo sam razmisljao i svatio da mi ps 3.0 i nije tako vazan pa bi mogla i neka druga grafa ali mora imati 256 mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
the luda ribetna
|
mcg daj ti...ja moram ujutro na sljeme a zadnjih sam par dana tolko umoran da to nije za vjerovat...moram jednostavno ici krmit...nastavak diskusije na pm! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
-------
|
@mc fish Pa znam ja da su to kondenzatori (u ona 4 razreda elektrotehničke škole sam se ipak nekaj nafčil) i ima ''rubače''........provjeri, ak ne vjeruješ. Kaj se tiče diskusije na PM........može. @G-man Ak kupuješ u više dućana jeftinije te dojde, evo primjer. Saphhire X800 u Ve-milu cca. 2.000 kn, a u Optimumu Asus X800 i HIS X800 za cca.1.600 kn. Sam procjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
-------
|
Bez brige znam kaj znači FR. Evo jedna sitinica s Optimum-ovog cjenika. PRODUCT MENU HIS X800 256MB PCIe Powered by ATI Radeon X800 VPU - 392MHz 256MB GDDR3 memory - 700MHz 12 parallel pixel pipelines 6 vertex shader process engines PCI Express® x16 lane native support SMARTSHADER™ HD SMOOTHVISION™ HD TRUFORM™2.0 3Dc™ HYPER Z™ HD VIDEOSHADER™HD FULLSTREAM™ Massive Performance Gives Rise to High-Definition (HD) Gaming The HIS X800 series produces frame rates that surpass all previous graphic processors. Based on a radically new architecture, ATI has combined the latest semiconductor manufacturing process with ultra-fast and efficient GDDR3 memory to produce extreme data rates and unbelievable acceleration in a quiet and cool single-slot solution. The result is an incredibly smooth and responsive high-definition gaming experience. World's most advanced 3D Architecture The HIS X800 series features SMARTSHADER™ HD, the most advanced pixel shader engine ever offered. With up to 16 parallel pixel pipelines, 6 programmable vertex shader pipelines and an overall capability of up to 200 GigaFLOPS, the HIS X800 series delivers the most advanced high-definition 3D animation for the ultimate intense and interactive game play. The HIS X800 series also offers unparalleled DirectX® 9.0 and OpenGL® shader support to ensure current and upcoming games look and play brilliantly, especially in high-definition. Cutting Edge Video Technology With VIDEOSHADER™ HD, the HIS X800 series takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, and encoding and decoding of many video standards, including MPEG1/2/4, Real Media, DivX and WMV9. The HIS X800 series also supports the latest high-definition and widedisplay formats, giving users bigger and more vivid movie, gaming and Internet experiences. CrossFire™ Multi-GPU Ready HIS CrossFire™ is the ultimate multi-GPU consumer graphics solution, igniting an entirely new gaming experience with the power of multiple GPUs within a single PC. Starting with a HIS CrossFire Ready graphic card and motherboard, using a single external cable unites another HIS CrossFire™ Edition co-processor graphic card. HIS CrossFire™ accelerates all your games, all the time, and delivers the highest image quality modes and resolutions with no special software or patches needed for compatibility. R430 0.11um process Dual integrated display controllers Dual integrated 10 bit per channel 400 MHz DACs Integrated 165MHz TMDS transmitter (DVI 1.0 / HDMI compliant and HDCP ready) Integrated TV Output support up to 1024x768 resolution YPrPb component output for HDTV display connection Single and dual link external TMDS transmitter support for high resolution and/or multi-monitor DVI configurations DirectX® 9 and OpenGL® supported HIS delivers Faster, Cooler, Quieter plus the best quality product! Platinum packing with software bundle Professional customer service and technical support FlatOut Microsoft Dungeon Siege Full 3D Album PicturePro PowerDirector 3 SE Plus Power2Go 4 (Bundle items are subject to change without prior notice) S-Video Cable RCA Cable Conversion connecter Mini-Din to RCA HDTV Output cable DVI to VGA Adaptor |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
-------
|
@G-man Ploča: EPoX 9NPA+ Ultra (evo zakaj: link http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2465&p=28) - 853 kn u Ve-milu Hard: sam se odluči između maxtora, seagatea i hitachia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo jedna napomena za optimim. Rijetko kad imaju nešto sa cijenika na lageru i jako su neljubazni i ne preporučam kupnju kod njiha ako se baš ne mora,a imaju i drugih dućana koji su jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ma ta 6800 mi zapela nekako jer se dobije sc3 uz nju i jos ima ps 3.0. Ok ajd onda da vidim cijelu konfu sa svime i ducane kod kojih je to najjeftinije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|