|
![]() |
#31 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
- znam - nisam znao. Amp ce ici ispod suvozacevog sjedala, Mislim da cu ga objesiti ispod sjedala, a pricvrstit pomocu nekog gumenog selena. To cu jos iskemijati ![]() - ovu temu sam naceo, jos proucavam, al dobro je znati ![]() za šumove se nadam da ih nece biti, a vidim da u shemi ima ground loop između tableta i amp-a. Citam po netu i vidima da ovi jeftiniji nemaju efekta. Neki tip je postao video na jutjubu i veli da mu je 70% suma nestalo kvalitetnim rca kabelom, a ostalo je eliminirao tako da je - signalnog kabela spojio direkt na oplatu radia. Moj ce radio biti plasticni, pa sam mislio bilo gdje na karoseriju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Da, ima ta fora sa spajanjem vanjskog plašta RCA na kavez od radija, isto tako ima caka da se remote žica unutar chincheva iskoristi za izjednačavanje mase između pojačala i radija, a onda za remote provučeš novu žicu. Ima i caka da napajanje radija spojiš drito sa akumulatora, ili ga povučeš sa terminala pojačala. Kod tebe će signalni kabel biti dosta kratak, tako da ne bi trebao pokupiti neke smetnje. Najčešće ih u biti pokupi kod zadnje klupe ili gepeka, kada je signalni blizu pumpe goriva. Al' o tom-po tom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|