|
![]() |
#31 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
po ulogu novaca sada bi trebao imati neki san diego, dfi ultra d, 2gb ddr ili? ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ne govorim samo o nabijavanju, nego zvučnici mjenjani 4 puta, glodavac 3 puta. i razne đinđe koje nemaju veze sa ubrzavanjem. svakih 2-3 mj sam promjenio neš, npr. prije godinu i pol za 512Mb rama sam dao 820kn... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
|
dobro je. ja imam mouse iz 2k. i ne bi ga mijenjao za nista. odlican glodavac sa kuglom u ustima. ![]() tipkovnica 3 godine, a i konfiguracija ce evo sad imati tri godine. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ono kaj si napisao prije da bi mogao imat... to mene najviše boli jer imam qurac od kompa, a dao toliko para... (nije baš qurac al nije ni neka mrcina) ![]() iako je periferija čist ok... ![]() negdje je bila tema koliko ste uložili u komp pa ak ti se da potraži pa ćeš vidjet, mislim da sam tamo sve napisao... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
ma ne kazem ja da ne vjerujem, na komp samo tako odu novci...a i citao sam na onoj temi, i ja sam bio postao tamo... ako nista, imas dobru periferiju...meni recimo komponente na koje slusam muziku, filmove and rest, dodju 3x skuplje od kompa. freek. ![]() [enough ot.]
![]() |
#36 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ne kupujem sve od jednom, evo nedavno kupio grafu,ram,hdd i tv karticu i još kojekakve điđe, potrosio oko 2400kn i sad sam opet miran do božića ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|