Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 13.09.2005., 15:09   #31
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Originally posted by ćiber_manija
Pa možeš staviti bocu za plin umjesto rezervne gume !
hehe i sa ce kad mu guma ode u nekoj pripizdini????

Diesel je zakon plin je samo komplikacija,, ako auto je samo za vozanje i ono povremeno da ces MOZDA napunit prtljaznik full onda je plin oke, ali ako ce prtljazni prostor biti cijelo vrijeme full i jos ce trebati srusena sjedala plin nedolazi u bozir,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 13.09.2005., 19:21   #32
Dendy
Powered by Ford
Moj komp

Dendy's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
hehe i sa ce kad mu guma ode u nekoj pripizdini????

Ma ima ona fora sa onom nekom pjenom u boci s kojom nafilas gumu kad se probusi pa mozes voziti i bez rezervne!

Uskoro ce cijene dizela i benzina na benzinskima postajama biti jednake, a vidim da vec neki prodavaci automobila nude dizele po cijeni benzinaca (toyota). Ipak, dizelasi manje trose nego benzinci ali ta razlika je sve manja tako da je danas izbor izmedju dizela i benzina samo stvar kupca jel vise voli 'brundanje' dizelasa ili reski zvuk benzinca (na kojeg uvijek mozes ugradit plin sto je ipak velika prednost u doba skupog goriva i velikog zagadjenja okolisa).

Dendy je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2005., 19:58   #33
Maynard
:)

Maynard's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Opel pa diesel to nikako ne valja, motor 1.7cdti je nesto bolje rađen od 1.7dti i 2.0dti ali taj motor neće izdržati više od 60.000km bez ulaganja u njega najmanje 15.000kn. Evo rođakinja prije godinu dana kupila corsu 1.7cdti: 2x je imala problem sa senzorom protoka zraka, otišao semering na turbini, pušta ulje na poklopcu motora i da ne nabrajam dalje. Ako se baš odlučuješ za opela onda je benzinac svakako bolji izbor u bilo kojem pogledu osim potrošnji.

http://www.vvoc.com
Maynard je offline  
Staro 13.09.2005., 19:59   #34
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
vozim od svoje 6. god
Zamislite sa šest godina on vozi auto, tata na suvozačkom ispije pivicu. "Tata, nekak slabo šalta u drugu"
rendula je offline  
Staro 13.09.2005., 21:47   #35
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

hehe pa nisu diesel motori vise tako glasni Renaultovi se manje vise i necuju stojis pored Megane-a 1.9dci i pitas se je to diesel ili benzin (ovaj novi model)

Opel i diesel motori nikada nisu isli jedno s drugim ali nije bas da su toliko losi to sve sada zavisi i o vozacu jer ono

krenuli moj stari i tetak sa dva ista auta isti motori jednako imaju u rezervaru istim putem od tovke a do tocke b tetak vise od pola rezervara pojeo stari je od tocke a do tocke be i nazad od a do b manje od pola,,,,,, i sad kako je to onaj vozio?? heh tko zna no takva voznja ubija motore, i jos pogotovo kad prelazis sa benzinca na diesela a nikad ga prije nisi vozio hehe pa ako si malo losiji vozac i treba ti koji mjesec da se priviknes pa-pa motor

ali cinjanica je da su diesel motori jaci i bolji od benzinaca i manje trose (oke to kod opela nije slucaj) ali u vecini je tako

hehe da bas je tako bilo stari pivo dok ja vozim,,,,,,, (pisao sam kako sam to vozio, al fora je u tome da jesam vozio je da nie bilo na cesti par godina ali vozio sam )
speedy-3 je offline  
Staro 13.09.2005., 22:41   #36
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
ma kai diesel covjece, kad ja njega u drugoj maznem na 6.5 tisuca 100 km/h pa treca a 16v prede to je pila, a ne kad ono pocne vuc, ups crveno.

malo sale, ipak benzinci su bolji za gazit, al i novi dieseli idu zakon, super povuku i sve ostalo, sam sto taj dio dok povuku kratko traje!
Staro 13.09.2005., 22:53   #37
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Darth Vader

malo sale, ipak benzinci su bolji za gazit, al i novi dieseli idu zakon, super povuku i sve ostalo, sam sto taj dio dok povuku kratko traje! [/B]

Vectra 2.0 dti 115ks 208km/h
MRKONJA je offline  
Staro 13.09.2005., 23:06   #38
Dendy
Powered by Ford
Moj komp

Dendy's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Originally posted by Darth Vader
ma kai diesel covjece, kad ja njega u drugoj maznem na 6.5 tisuca 100 km/h pa treca a 16v prede to je pila, a ne kad ono pocne vuc, ups crveno.

malo sale, ipak benzinci su bolji za gazit, al i novi dieseli idu zakon, super povuku i sve ostalo, sam sto taj dio dok povuku kratko traje!
Heh, inace ne podnosim dizelase i sve vezano uz tu vrstu goriva, ali Honda Accord 2.2i-CDTi je uvelike promjenila moje misljenje. Punac kupio nedavno. Auto je strava. Nikad vidio takvo sta. Od ubrzanja, elasticnosti, mirnoce i tisine, male potrosnje. Svaka cast japanezerima, ali definitivno imaju najbolji dizel motor (toyota takodjer). Ovi iz VauWau-a bi mogli otici kod Japanaca na malo skolovanja o sastavljanju dizel masina. Masina 2.0tdi iz novog Pasata djeluje kao traktor kraj i-CDTi-a! Mislim ono, ovi prvi puta u povjesti Honde sastavili vlastiti dizel motor i odma je bolji u svemu od VauWau-a a ovi su kao 'strucnjaci' za dizel. :clap:
Dendy je offline  
Staro 14.09.2005., 00:19   #39
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Što se tiče dizel vs. plin :
A6 2.4 , 1997
potrošnja benzina : 9.5 l 100km
potrošnja plina : cca 11.5 l 100km

znate razliku u cijeni plina i benzina.

Ugradnja plina za taj motor je bila cca 11 000 kn.

Najbolja investicija na autu do sada .

P.S.
Na ladi njivi isto imam plin, i ako netki ima taj auto plin je must have. 2x veća autonomija, ugradnja nekih 4000kn, rezervar ispod auta (predviđeno mjesto)

Natrag na opel astru:
Ako možeš dobiti za 135 000 kn astru karavan sa 1.7 motorom i tom opremom onda ti je to možda i najbolji izbor. Sada kakav je motor nemam pojma, opelovi dizeli mi nisu baš omiljeni. Ali ako je ipak isuzuov, onda bi ( po glasinama) trebao izdurati hrpu kilometara, a za tih rad i potrošnju nije baš šampion. No ipak, pogledaj kakav benzinac možeš dobiti za slične pare, ugradiš plin umjesto rezervne gume (ako ima standardnu onda ti je to 50L rezervar), i voziš bolju stvar sa manjom cijenom po km.
vudu2 je offline  
Staro 14.09.2005., 00:36   #40
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Vidim da ovaj thread ide daleko u OT...
Danasnje stanje u auto industriji i ono od prije deset godina nije isto a kamo li od prije 15 i vise godina... U danasnjem svijetu dominantne globalizacije malo je smijesno automobile nacionalizirati i dijeliti na Njemce, Talijane, Francuze...Takoder danas, kad statisticki gledano, najveci broj kvarova vezanih uz nove automobile otpada na elektoniku glupo je govoriti o motoru kao svojevrsnom ogranicavajucem faktoru, odnosno problemu pojedinog renomiranog(vise-manje) proizvodaca...Glupo je govoriti o trajnosti novih motora jer su oni, upravo to-novi, pa nitko nezna iz prve ruke kakva ce biti njihova pouzdanost (i to je opet statisticki jer neko nemora imati nikakvih problema s motorom 15 godina a 90% vlasnika istog vozila mogu doticno voditi na servis svaki drugi dan ) nakon 10-15 godina...
Oglas

Oglas
Staro 14.09.2005., 01:54   #41
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

sto se tice opela bolje je benzinca jer to kao ISUZU motor je da mozda samo ime ali sve ostalo a-a motori im se uzasno kvare DIESELI a benzici su zakon

,,,,,,i sa ste poceli o ubrzanjima ono ovo pa nes s karavanom na grobnik .....

LADA niva nema boljeg cistokrvnog terenca od tog rusa samo sa im je i motor ko iz rusije nakon 5-6 tisuca nie cudo ni ako proguta 20-25 litara na 100km a 1.7motor hehe plin ubacit a spremnik za gorivo totalno izbaciti

ja imam jednu sa 2.5D motorom, obicnu cesto od promjene motora nie vidjela samo po blatu ide

i neznam za sa ti nivu koristis ali meni ispod auta nebi dugo trajalo

je da je velikiii OT ali kad bas i nema puno tema o autima ovdje a ocito je da ima dosta onih koji bi mogli o tome danima
speedy-3 je offline  
Staro 14.09.2005., 09:30   #42
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
E ovak ugradnja plina ne dolazi u obzir (ne odlučujem ja o tome) zato jer će većinom stražnja sjedala biti spuštena jer treba velik prtljažnik. Vidim da svi seru po Opelovom dizelu, ali koliko sam upoznat s Vectrom iz 96 i 1.7 dizelom i Astrom mlađom dvije godine s istim motorom koje imaju preko 200000 i još nikakvih problema. Neznam da li ljudi koje poznajem imaju sreće s autima ili neki jednostano ne vole neku firmu, pa pišu loše o njoj. Ovaj ili drugi tjedan se ide po Astru jer je za tu svotu najbolji auto koji se može dobiti. Trebala bi stići prije Božića, pa vam onda javim dal to kaj valja. Auto će se tankati na OMV-u na karticu firme.
Kaj se tiče Opelovih dizela nemam pojma tko ih proizvodi. Ak bu radil kak spada nije me ni briga.

Kak vidim svi ste se raspričali o autima. Vidim da bi se mogla otvoriti tema o tome. Mogla bi postati popularna poput žderonja.

Bran je offline  
Staro 14.09.2005., 10:49   #43
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bran
Auto će se tankati na OMV-u na karticu firme.
ma u biti gledaj samo da ne točiš na INI i ne bi trebo imat problema
mighty je offline  
Staro 14.09.2005., 14:12   #44
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

tako je ako izbjegavas inu i nedivljas s autom bude sve oke,,,,,, jer ipak sto se bilo kojeg motora (osim ladinog) tice trajnost ovisi samo o vozacu,,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 14.09.2005., 14:25   #45
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Citiraj:
tako je ako izbjegavas inu i nedivljas s autom bude sve oke,,,,,, jer ipak sto se bilo kojeg motora (osim ladinog) tice trajnost ovisi samo o vozacu,,,,,
Tak je. A moji roditelji ne voze auto baš nekako sportski već ga paze. Valjda su zato svi auti koje smo imali bili i jesu u dobrom stanju.

Bran je offline  
Staro 14.09.2005., 17:35   #46
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
tako je ako izbjegavas inu
E ja znam da treba izbjegavat omv i to edizel.Mazda 626 3mj stara vrisnula bosch pumpa zbog vode u gorivu nakon točenja na omv-u
MRKONJA je offline  
Staro 14.09.2005., 17:50   #47
Gigi1
Premium
Moj komp

Nisam citao od pocetka, ali ja bi ti preporucio japanca, zajebi europska smeca, japanci su radjeni da traju. Mislim da ti mazda ima najpovoljnije cijene od japanaca kada se gleda sa količinom opreme koju dobivas! Stari je imao mazdu 323 90g, prodao ga je prije 4 mjeseca, u tom razdoblju od skoro 15 godina, apsolutno NITI JEDAN JEDINI KVAR NA NJEMU!!!
Staro 14.09.2005., 18:37   #48
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:

sto i je tako prvi diesel koji je toyota napravila i odmah ubija sve ove koji rade disesele desetljecima ,,,, jedino sto toyota bas i nema konja za utrku sto se tice ovoga sto se ovdje trazi kad Corola nema karavana,,,, a avensis je daleko preskup,,,,,
kao prvo, HONDA je napavila prvi dizel, i odmah proglašđen jednim od najboljih, ne Toyota..

drugo, TOYOTA IMA karavana Corolu!

ti si vozio dosada desetak automobila?! i zbog toga si stručnjak?
Gabre je offline  
Staro 14.09.2005., 20:00   #49
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Gabre
Gabre ja bih te lijepo zamolio da ne sereš previše jer se vidi da se speedy kuži u ove stvari usudio bih se reći bolje od većine nas, a mislim da si i ti u toj većini. ak imaš kakav savjet dat daj, a ako ne...
mighty je offline  
Staro 14.09.2005., 21:12   #50
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
kao prvo, HONDA je napavila prvi dizel, i odmah proglašđen jednim od najboljih, ne Toyota..

drugo, TOYOTA IMA karavana Corolu!

nisam ja rekao da je toyota napravila DIESEL motor prije HONDE

nego prvi toyotin DIESEL koji je napravila je odmah bio cisto savrsenstvo,,, o hondi nista uopce nisam govorio zato sa bas i nemam nekih posebnih iskustava s njom,,, sve sto znam o hondi je da je strasan auto kao i svaki japanac detaljnije nista...

i nisam znao da ima i karavan corola jedino je fora sto se za te novce nemoze naci kvalitetniji auto a da je toliko opremljen i sve,,,,,

a omv heh to je ista ina,,,,,, neznam kako dalje ali u Osijeku ima ono par benzi koje imaju oke gorivo dok su ostale voda voda voda
speedy-3 je offline  
Staro 14.09.2005., 22:25   #51
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Astra je ok izbor , jer i dobro drzi cijenu ak je kanis ponovno prodavati.
Opeli su novi dosta cudljivi auti , tako da ne znas na kaj ces naletit. jedan kolega je kupio prije 10mjeseci astru 5 vrata isto diezel , i jedino ga zeza centralno i tu i tamo elektronika za prozore.
Japanci su super , toyota pogotovo .
Router je offline  
Staro 15.09.2005., 01:06   #52
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

`99 sam kupio Opel Astru G linija 1,4 16v 99hpw. Tada još nije stigla u RH, bio sam ju bezeciro u ZG. Kum mi je automehaničar i on mi je odpočetka održavao auto jer nejebem ove hahrare i lopine u ovlaštenim servisima. Kum je isto tako srao......joj sto si to uzeo, nakon godinu dana kada prođe garancija počeće se kvariti. Prošla godina, ni jednog kvara. Vidičeš kada prođu 3 godine kada isteknu garancije za elektroniku počeče se kvariti. Prošle 3 i nigdje kvara. Evo sada je 6-a godina i kum mi je nešto zašutio . Osim servisa i promjene seta guma, prednje pločice prije 3 mjeseca u njoj nista nije rađeno ili popravljano. Auto je u besprekornom stanju, a nikada nije garažirana. Opelima starijih generacija lim je bio jedna od največih mana, sada je pocinčan i prije 6god na njega davali 12 god garancije.

Prije Astre sam vrlo kratko imao Hondu Civic `98 1,4 16v 90konja.....nije joj bila ni do koljena.

Sada : nuts : za novom Astrom, pogotovo GTC linija i Mazdom 3, auti su mi izmišljeni. Ali novi auto pošto više nema povlastica neće u moje ruke. Valja zato sačekati koju godinu: hitthewa

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline  
Staro 15.09.2005., 12:55   #53
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Citiraj:
Originally posted by ziky
Opelima starijih generacija lim je bio jedna od največih mana, sada je pocinčan i prije 6god na njega davali 12 god garancije.

Tu se slažem. Sad je taj problem otklonjen. Znam da neće biti problem s tim autom ak se uzme jer će se paziti i redovito servisirati i neznam kaj bi moglo poći po zlu.
Kaj se tiče japanaca to su super auti i pouzdani, ali nekak svi djeluju isto u unutrašnjosti. Sve je nekak u sivim tonovima koliko sam primjetio na nekoliko novijih automobila.
A i znam primjer gdje je čovjek u godinu dana s Toyotom Avensis imao toliko problema da ju je prodao i rekao nikad više Toyotu. Uvijek netko ima peh.
A i jedan poduzetnik s kojim rade i moji roditelji je uzeo Mercedes E klase vrijedan 60000€. Nakon konstantnih problema dovezao je auto u Euroline (tak nekak se zove firma gdje je kupio auto), poslao ih u 3 p.... materine i otišao doma. Mercedes je imao oko pola godine. Otišao je i kupio upola jeftiniji Passat s kojim je zadovoljan.
Nikad se nezna što možeš dobiti. Nadam se sreći.

Bran je offline  
Staro 15.09.2005., 16:26   #54
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Originally posted by mighty
Gabre ja bih te lijepo zamolio da ne sereš previše jer se vidi da se speedy kuži u ove stvari usudio bih se reći bolje od većine nas, a mislim da si i ti u toj većini. ak imaš kakav savjet dat daj, a ako ne...
a ja tebe lijepo molim da ne govoriš da NE SEREM, jer je to vrijeđanje.
jer uredno serem ujutro na zahodu, a ne ovdje..

priče o autu su jako nezahvalne, jer svatko ima svoga favorita, netko ima više iskustva, netko manje, netko se drži jedne marke automobila kao pijan plota, a netko mijenja svaka 3 mjeseca..

Novi automobili su svi podjednako kvalitetni, nijedan ne iskače.
Zašto?
pa jedni imaju kvalitetnije motore(ako se može t netko baš posebno izdvojiti), drugi imaju bolje materijale u unutrašnjosti, treći imaju obadvoje, ali nemaju nešto treće... trebam li nastaviti?

Astra karavanka sa dizel motorom, koja će se koristiti godinu-dvije? go for it, why not?

sebe svrstavam u ljude koji malo više imaju iskustva u automobilima, ako ništa vozio sam preko 30-40 modela.. neke sat vremena, neke dan dva, a neke godinama..

Prijatelj mi je radio u Mazdi, i iz nekih razloga prešao u Toyotu, i kaže da pojedini modeli imaju toliko problema, da ih se može nazvato -lošima-
po njemu je Mazda bolji auto..

Iako moje iskustvo i moga prijatelja (vlasnika nove Mazde 6, full oprema), nije baš najljepše...
mijenjana prednja desna vilica, nosač motora... na auto od 10k km...
a on vozi normalno....
Gabre je offline  
Staro 15.09.2005., 21:51   #55
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Citiraj:
a ja tebe lijepo molim da ne govoriš da NE SEREM, jer je to vrijeđanje.
jer uredno serem ujutro na zahodu, a ne ovdje..
znaš ti dobro šta sam ja mislio.

Kad tako pametno govoriš šta nisi sve to odma napiso? Mi smo ovdje samo da savjetujemo čovjeka, a on je onaj koji ima pare i koji će kupit auto, tak da bi mu trebali pomoći da ne zajebe stvar. Na kraju krajeva zbog toga je topic i otvoren...
mighty je offline  
Staro 15.09.2005., 22:46   #56
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Originally posted by mighty
znaš ti dobro šta sam ja mislio.
hmm... što bi čovjek trebao pomisliti kad mu kažeš da ne sere?

jer na ovom forumu onda svi nešto seru...
Gabre je offline  
Staro 15.09.2005., 23:11   #57
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Citiraj:
hmm... što bi čovjek trebao pomisliti kad mu kažeš da ne sere?

jer na ovom forumu onda svi nešto seru...
eto ako hoćeš baš da ti preciziram omalovažavo si čovjeka. jel sad sve jasno. il možda treba priložit crtež?: hitthewa : hitthewa
mighty je offline  
Staro 16.09.2005., 00:10   #58
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

uuu.. netko se uvrijedio.

omalovažavao?
time što sam rekao da nema dovoljno iskustva i pitao ga odakle mu toliko veliko znanje o automobilima, a vidim da ima 19godina.
i ti sa 18 ga dođeš braniti, a ni sam speedy se nije naljutio.

i ja sam sa 18-19 mislio da sam pobrao svu pamet svijeta, ali pomalo kužim da ima puno toga još za naučiti, a najbolje se nauči iskustvom kroz godine. i umreš glup.

nego, da se vratim na temu. Ne možeš (općenito vrijedi za sve)davati komentare o nekom autu ako ga nisi vozio bar par mjeseci.
možeš čitati hrpe novina, surfati milionima stranica, ali se ne može usporediti sa "prvom rukom"..
većina svih časopisa su ti "plaćena reklama"... to vrijedi i za online stranice.

Gabre je offline  
Staro 16.09.2005., 01:17   #59
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

oke mislim da bi ovaj topic trebalo lockati jer lik vjerovatno vec uziva u novoj astri dok se vi ovdje jos svadate ,,,,,,, :clap:

ono sto se tice DIESEL motora je objasnjeno par topica iznad ovog,,,,, a sto se mog iskustva tice,,,,, imam ga dosta sto se tice svih europskih modela, jer prosli su mi kroz prste na najbolji moguci nacin,,,, a to je naravno u servisu i kad ih sve rastavis i sastavis par puta dobro znas koje aute treba izbjegavati a koji su uredu,,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 16.09.2005., 01:32   #60
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
uuu.. netko se uvrijedio.

omalovažavao?
time što sam rekao da nema dovoljno iskustva i pitao ga odakle mu toliko veliko znanje o automobilima, a vidim da ima 19godina.
i ti sa 18 ga dođeš braniti, a ni sam speedy se nije naljutio.

i ja sam sa 18-19 mislio da sam pobrao svu pamet svijeta, ali pomalo kužim da ima puno toga još za naučiti, a najbolje se nauči iskustvom kroz godine. i umreš glup.

nego, da se vratim na temu. Ne možeš (općenito vrijedi za sve)davati komentare o nekom autu ako ga nisi vozio bar par mjeseci.
možeš čitati hrpe novina, surfati milionima stranica, ali se ne može usporediti sa "prvom rukom"..
većina svih časopisa su ti "plaćena reklama"... to vrijedi i za online stranice.

Ajd da malo sjebem svađu, gabre jel ti imaš MB w123?
vudu2 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno