|
![]() |
#31 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
i da, ima veze sa 1vs2gb memorije, samo primjera rada, jer je cyberia radila glatko sa 4mb rama! a nove igre, koje čak u nekim elementima inisu ništa bolje od prastare cyberia-e, trebaju gigu i više rama.. što je apsurdno... i da, moje mišljenje je da ne treba više od gigu rama za NIŠTA (za igre)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Evo pocetkom prosle godine sam uletio na jedan forum imal sam 2400+,512MB,fx5200 i pitao sam ekipu kak to da igra(btw.napravljena jos godinu prije) tak lose ide(>20fps) i oni meni da to tako treba bit, da opce da treba najmanje giga rama, dvaput zesci proc, i grafa koja dodje vise neg auto od mog starog... Spljuvo sam i igru i developere i skoro ih sve poslo u pic** mat**** ![]() I evo godinu i pol dana poslije s konfom iz siga jos uvijek ta igra padne ispod 20fps bez bad-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Neznam jel ste igrali streat legal igra je koma grafika ne valja osjecate se koda igrat igru sa amige. bilo bi uredu da je i toliko zahtjevna igra šteka puna je bugova. Ja neznam po toj njihovoj logici koliki bi onda komp trebao imat ne sa gigom neg sa 4 gige. Zašto uopce rade takve igre. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|