|
![]() |
#31 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Vid stvarno, onda sam mislio i eto gore potvrdio ![]()
![]() |
#32 |
|
dupli post ***
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ajde samo nabaci slike kad bude nešto pa da bude baš mod ![]() Po meni ova tema isto spada u kejbljđab, ali čekam da vidim projekt do kraja. Samo nastavi. Svi čekamo rezultate i slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
QUOTE: @fanatik isao sam s ciljem da bude ta maticna a toliko kuciste, znam i razloge a budete i vidjeli ![]() ![]() Bogumi admini čovjek lijepo napisao da ga se pobriše ak je fulo.Znate da Slavonci ne lažu osim kad baš moraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kaj je to Pupo ? @xulos Reci kaj si htio pokazat? I koja je fora u tom da je kučište toliki overkill za konfu, ili jednostavno želiš imat to kučište jer ti se estetski svida ? Pošto je tema o modanju kučišta, mogo si nešto modat na tom kučištu... ![]() Ovo bi trebalo u kejbl job ići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Sta ste svi navalili na covjeka? Pa ako je on zamislio da ide veliko kuciste i mala ploca te da sve bude u suprotnosti, to su njegove ideje, i njemu se to svida + ovo je tek pocetak, treba ulozit para i vremena da bi sve to bilo cakum pakum (a svi znamo da toga bas i nema previse). Strpite se malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa sam si je kriv za to. Najavi se mod čudnovatog imena a dobije se još jedan u nizu "kupio sam kućište i komponente i složio ih". Ak nema moda, strpi se pa otvori temu kad je gotovo, ili bar kad je mod u tijeku. Ovo nije mod. Vjerujem da se čovjek želi pohvalit, kejs mi je fakat odličan, al kao što su mnogi rekli, ima primjerenija tema za to.
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Ponavljam, nadam se da će biti nešto unikatno/novo/originalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisan komentira, ali sitio san se vrlih modova mislin da je bio PC modder (NHF) di bi prominio kut vide pržilice i stavio 123 slike ![]() Tadaaa Computer_Modder E da, molimo autora da nešto moda jer stvarno nema smisla thread zasad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
![]() |
#50 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ok, nisam moder ali čista logika: Imaš doma fotić (jel?) i tako kupuješ komponente slikaš slikice i slikaš i kupuješ i to traje XYZ vremena, nakon toga kad nekud dođeš s tim otvaraš temu i pišeš o svemu tome. Osobno baš ne bih imao živaca postavit na forum: evo kupio sam to i to i idem sad nešto napravit, pa onda jooj nisam stigao ... ovo ono ... ne volim kad se od mene nešto očekuje ![]() Mislim vidiš kako ti ide sa financijama i svim ostalim .... ili već ako je želio mogao je napisat što želi napravit - možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Forace - you puny god!
|
|
Oglas
|