|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ti se nisi ni rodio kad sam ja bio u tvom kvartu. Mom frendu je djed iz tvog sela. A poznam iz tog doba i nekaj starije škvadre iz Vinkovaca... Ja bih prije rekao da nije baš srce slavonije nego zabijeno izneđu BiH i SiCG ![]() A o svinjokolji nemam kaj razgovarati sa nekim tko ima 19 kuki-ili si ti možda sa deset godina klao dok su ti starci i rodbina bili u birtiji??? ![]() Drugi put pogledaj malo u profil korisnika, koliko ima godina i slično prije nego se počneš puhati ![]() bdw-kirbaj kakav je sad nije ni blizu onoga kako je tamo nekad bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Što se kirbaja tiče, upravu si... sad je banana totalna. A što se tiče klanja sa 10 godina to ti i je istina. Nisam mogao nositi polutke ![]() i neda mi se svadjati ![]() nije ovo gicaexpert forum zar ne? ![]() može primirje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() .. i ovakva Janica... ma nema boljsega! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
AAAA pa tiše malo -oćete da Vas čuju moji pajceki( 4 komada 130-140 kg svaki su sad već) i nemojte više da Vas čujem o nekim prezvurštima(to nepravim) a o kulinu,šunki,krvenici,krvavici(da razlika je) itd samo pitajte. adresa srce Slavonije pravo (po 40 km ukrug do svih ostalih većih mjesta Slavonije) ![]() dokaze slikovne za 2 mjeseca ![]() Jelc-švargl i krvavica NISU ista smjesa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dobraaa. Joj... skoro sam krepo od smijeha, vidiš Jelc ti si u principu nOOb kad je kolinje u pitanju ... Joj ... krepavam od smijeha ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|