|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
U vezi igre, djeluje ok, simpatično i ako se još malo razradi te dodaju neki elemnti mogla bi imati kakvog takvog uspjeha bar kod klinaca. Jedna kritika u vezi prezentiranja igre: Otvorio sam ovaj zadnji video i uvodni dio je kopija "EA Sports It's in the game", zašto? Čemu naprezanje prilikom govora u cijelom videu? Čemu loše imitacije i fore? Muzika koja se uopće ne uklapa u tip igre... Meni osobno je to iritantno i kak god ti igra bila super teško da bi pogledao koji drugi video ili se odlučio zaigrati (probati) istu. Shvati to kao pozitivnu kritiku.
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
da imam 12 godina vjerovatno bih zinuo na ovu igru..pošto imam 26 godina ništa me trenutno ne tjera da zaigram ovaj naslov...e sada da je real time život žabe u real time svijetu gdje je sve realno kao priroda te morate preživjeti od male žabice gdje u sred igre se dogodi nuklearni rat i mutirate u godzilu gdje vam je otvoren kompletni svijet oceani i kopno i idete okolo i haračite...onda bih igrao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
A cuj,nekima dosadi granatiranje,vjecito pucanje iz pistolja/puske/tenka/helikoptera zbog kojih te zaboli glava pa odmor zatrazis u ovakvoj igri,pogotovo ako imas gamepad pa se izvalis na fotelju/stolicu i uzivas.Ja bih zaigrao ovu igricu cisto iz razloga da se opustim ali vjerujem da bih svako malo isao na wc od toliko gledanja u vodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |