|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.12.2012. u 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo se ceka: South Park: The Stick of Truth ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Mali update teme. Nije video preview 2013. ali jako jako opširan "tekst" za 2013. http://www.pcgamer.com/2013/01/01/2013-preview/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja cekam neke kickstarter projekte...ima obecavajucih igara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Nekako je uvijek ljepše pogledati video preview nadolazećih igara, nego pročitat članak ![]() Gametrailers nam donosi po žanrovima najavu 2013. Uživajte! http://www.gametrailers.com/shows/ultimate-game-preview Zadnje izmijenjeno od: vahha. 15.01.2013. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#51 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa ništa, samo su promijenile vlasnika. Sega je kupila Relic, a Koch Media prava na Metro. Pretpostavljam da neće biti bitnijih promjena u samim igrama, Metro uskoro izlazi a i CoH 2 je duboko u razvoju. @ zuiko Trailer je fantastičan! Prijavio sam se za betu, baš me zanima kakva će biti igra.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 24.01.2013. u 07:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Pas masters... al ajde, uvijek će mi biti drago vidjeti THQ natpis na STALKER - SOC-u i Metro 2033. Šteta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja za to, nažalost, nemam vremena. Smucat ću se unutra kad izađe igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Odijelo ne čini čovjeka kao ni grafika igru...uf što sam pametan ![]() Svi smo pogledali trailere za PS4 i nekako na prvu nisam nešto (uopće) oduševljen kvalitetom ingame grafike. Očekivao sam više. Nakon toliko godina izrade i hypa o nekoj next gen. grafici. Mislim da je više manje takva kvaliteta grafike već sad na PCu. Što u vrijeme izlaska PS3 i nije bio baš slučaj. Naravno s vremenom će se radit kvalitetnije za PS4, ali što kad će tad (mislim) grafički PC bit miljama ispred. Od svega jedino Deep Down odskače, iako vidim da u traileru ima masu cutscenes i upitno je koliko je trailer ingame. Quantic Dream Tech Demo već viđeno. Killzone bzvz... Ostaje da vidimo odgovor iz XBox tabora. Vaša mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ni sam nisam ljubitelj konzola, nepase mi buljit ispred TVa s gamepadom, vise volim sjedit ispred LCDa s misem i tipkovnicom ![]() Cekam: Company of Heroes 2 i Diablo 3 Exp Po meni kad to dvoje izadje miran sam garant onda jos 2godine najmanje.
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Kao duuuuugo godišnji gamer sa velikom željom sa isčekivao ovogodišnji GDC kao jedan od glavnih gamer sajmova gdje bi se trebale prikazat nove igre,traileri itd. Evo trenutno se održava GDC. I sad je li do mene ili jednostavno ti događaji nemaju ono nešto kao prije par godina. Traileri na kapaljku, igre većinom bzvz, sve se nešto prikazuje iza zatvorenih vrata samo za odabrane, užas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Post nije bas Gaming u 2013., već i dalje. Kako trenutno traje E3 prikazane su mnoge nove igre pa sad da ne otvaram novi topic za svaku zanimljivu igru...je li vam neka nova igra privukla pažnju, što vas se do sad najviše dojmilo... Meni... Ne znam koja je pozadinska priča ali plakat Half Life-a 3 mi je za sada top :-) Još bi izdvojio The Division. Izgleda fenomenalno tj. fizika propucavanja auta. I kad to usporedim sa wannabe next gen igrom BF4 gdje "fizika" par metaka odvali u komadu 2 kvadrata betona I Witcher 3 ufff...valjda bioware nije htio pokazat gameplay DA-a jer se posramili kad su vidili W3. Sad će objavit još jednu odgodu jer ide redizajn:-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|