|
![]() |
#31 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo mene zainteresirao ovaj naslo pa da se malo raspitam ovdje... 1. Znaci je li ima neke velike razlike u klasama (rasi ili sto vec) 2. Je li potrebno trositi neke velike novce na ove upgrade u Shopu ili se moze zaraditi sve u igri? 3. Da li se isplati fokusirati odmah na letjelice, tenkove ili ostati vojnik na duze? 4. Jos nesto sta bi treba znat mozda? ![]()
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Fakcije ti imaju svoj stil izgleda, kako pristupaju borbi i ideologiju. Posto su ljudi ljudi pa su se bunili ti imas ovo a ja nemam i obrnuto, te kukali da je op ta razlika se maltene istopila tako da glavni kriteriji za odluku su izgled i ako si moralno/ffilozoski nastrojem ideologija. A ako te cisto igranje zanima Terran obicno ima najvecu populaciju(sto zbog dobre opreme sto eto tak ljudi ih biraju neznam) Vanu je najcesce najmanje. Terran- puno metaka Vanu- nema bullet dropa Conglomerate- 'revolver sistem' malo metaka al udaraju ko kamion A klasu su ti tipa engineer, medic tu si nades sta ti pase. 2. Sve mos zaradit u igri osim kozmetike. Dakle oruzja za pjesadiju i vozila te razna unapredenja. S vremenom su poboljsali sistem za dobivanje tih bodova tak da nije tesko skupit za sve osim najskupljih stvari Najskuplje stvari dodu 1000 tih bodova a to mos dobit za ~ 7 dana(dobivas oko 100 po danu) Naravno s lovom mos kupit sve osim unapredenja to moras s bodovima. Tak da lova ti olaska al svejedno moras igrat nemos sam bam sad sam 100% sve otkljucao. Inace imaju dnevne prodaje po 50% pa 3xlova akcije ali i 2xbodovi vikende tak da si mos kako hoces isplanirat nabavljanje novih stvari. 3. Ovisi sta ti ide najbolje, isto tako mos se fokusirat na nesto ili rasporedit na vise klasa/vozila. Inace vozila su vrlo slicna ko u npr Battlefieldu. Preporucio bi ti ipak da prvo 'nabacis malo mesa na pjesadijske kosti' jer vozila imaju u pocetku velik cooldown prije nego ubacis malo bodova u njih. Inace ko i u Battlefildu vozila dozivljavaju drasticne promjene s promjenom oruzja i kojekakvih dodataka dok pjesadija gura uvijek nekako. Npr letjelice bez flareova i sekundarnog oruzja su relativno slabasne. Tenk je ok a lagani tenk ima neimpresivno startno oruzje. Pjesadija je ok 'out of the box' al sto vise ulozis to je bolja. 4. Mos pogledat ja yubitou razne guideove za ulaganje bodova i manje vise sve sto te zanima Ak os posaljem ti linkove. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Never Forgetti
|
E hvala na info, ja sam vec krenuo s igrom. Prolistao sam puno videa i savjeta svakojakih tako da mi sam start i nije bio previse tezak (a i FPS mi je poznat teren ![]() Inace za sada sam nekako najbolji sa Engineerom i Sniperom. Cisto radi znatielje sam probao vozila i stvarno se treba neki ozbiljan upgrade nabavit jer ovi iskusni maheri ruse sve pred sobom. Za sada samo idem support, postavljam strojare i tako te sheme, a vozilo koristim samo za capture baze kada nema nekih ozbiljnih neprijatelja. Uz sve to igra me jako iznenadila tako da mislim da necu bas skoro odustati od ovog. Jos me samo zanima jedna stvar... da li za svakog novog igraca moram imati novo ime/nick? Mislio sam probati malo i drugu rasu da vidim sta se nudi i kako mi odgovara..
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Igra tko ovo? Čudno mi je da toliko malo ekipe s ovog područja igra s obzirom da je jedini pošteni MMO FPS trenutno. Inače proteklih mjeseci je bio solidan pomak što se tiče performansi, novog sadržaja itd.
![]() |
#37 |
Premium
|
Kakvi beta keyevi? ![]() Skini sa http://planetside2.eu/ i igraj. Možeš i sa planetside2.com, ali treba proxy za napraviti američki account. Pošto ovaj europski nije SOE nego PRO7. Ali u konačnici nema nikakve razlike, isti su serveri i igrači. Ako želiš NC i VS frakciju, preporuka je Cobalt server. Za TR je preporuka Miller. Ceres i Woodman serveri nemaju toliko ljudi. EDIT: A možeš i sa Steama, da.
![]() |
#39 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa igra ko ovu igru? Meni užasno šteka igra. Je ima neki način da namjestim da mi radi fluidno? (stavio sam na graphics low quality overall) i opet šteka, čudno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Pritisni ALT+F da ti prikaže FPS. Ujedno će ti i pisati da li si CPU ili GPU bounded. E sad, idealno je kad se jedno i drugo izmjenjuje. Ali ako ti stalno stoji CPU, digni malo detalje. Zvuči čudno ali tako funkcioniraju stvari. Problem je šta je to vrlo zahtjevna igra, zahtjeva prilično jak komp da to potjera kako treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na moje iznenadjenje prilicno zabavna igra, makar ne razumijem zasto nemam snajper jos, tj zasto ga nemogu koristit ali community se cini zdrav ako netko igra na milleru nick je gkunleashed pa mozemo neki squad napravit ili nesto takvo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Ugradnjom rama od 8 gb bi jako profitirao. Rendering distance si stavi na 1.6, uglavnom malo proguglaj settings.ini planetside 2 pa ćeš vidjeti kako igru rucno optimizirati. Citiraj:
Igram TR na Ceresu već godinu dana. Igra je zabavna ali precesti update-i i rusenja igre, te cudni lagovi i trzanja igre(forum.soe pogledati), problemi s nvidia driverima..ubijaju duze igranje. Edit: Sad sam otvorio novi NC lik. I imam snajpera po defoultu. Tebi nesto ne stima. Zadnje izmijenjeno od: kassad. 01.03.2014. u 19:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
znam za infiltratora ali pise mi slot 1 disabled ne mogu ga koristiti u igri dok ostale klase imaju sva oruzja |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
koristio sam stalkers camo, a on automatski disejbla primarno oruzje |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Brze ,pecajte kaj još prodje, posto sam i na bugovom forumu tak da su najvjerojatnije kratkog vijeka.. F77H-Z9NH-U937-HXRG-VKAR A2AJ-U743-F9P2-ZMPG-P9AF 9XG7-PA67-ZA2F-MUA6-7RUX 442X-AHFD-XM6X-C4GG-23DR 6CZ6-V7U3-UNX6-H3RU-6MMV RGJ6-N7J6-3739-D3GR-UK3N RZRG-MHXD-XT4T-J66J-UCD4 JF6C-7R3N-AXDA-TRGP-AE2J 4R92-6JR2-UJ6H-67UN-C4TR HT7E-6D7P-K6P3-FCG2-MX74 T6PX-JHAX-JH4T-3CRA-V7F3 P3X7-3A7R-UT6Z-34D4-AGAM HEPG-JX24-7P9N-4RXT-Z7PT 9FAJ-A6DC-6K3P-KEU2-4UNA VTTZ-GGXE-U934-7R6G-A6H6 GEH4-M27M-3ZPA-Z4MX-6EVN PD7H-F9X2-MFXJ-Z3MG-GAR4 RA9K-GTJX-KM3T-ZRG6-HT7T PX6H-RP3Z-F22T-9KHD-3JXG G667-RKP2-JRCC-49UT-2NVX 6MP2-6JAF-TARC-AX4P-DV3A HN7R-DZTT-HHZE-PZP6-AGF4 J3UR-TGGE-AGGF-4M23-TP6P HZ4J-M6RJ-G6AK-GRTG-RN39 HRPZ-AXZ4-3ADX-9KVC-N29R 6MNF-63MK-7NTJ-U3A2-74GZ 9NNT-74C9-6P4K-AGVX-3623 3P6M-GCZA-F4XR-X4MN-AUP6 PK6N-3EJH-MCX4-P4M6-HTT9 39FP-7FJ7-6EH4-6J33-6HEK 6D92-M6KC-VK33-PMVG-9D6U 3JUG-HX9G-HXUA-V6Z4-XZMA 7HG9-DM6G-XD4H-63PT-2EUC H7HA-ZNMJ-H3A3-UHUH-APR2 PDPR-JZ3R-GZJJ-RJUJ-GJCA J36D-F24D-J2FZ-GA3G-AX3M E4XD-TJ3F-9HGM-CGDT-XKC3 A2FZ-4GGZ-KG3G-MH3U-4ETR FCP3-AZHT-HJN3-HRAX-X696 GPDD-P2CM-67EM-PARH-ZHUE |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Isto tako može se upisati i summerreward u enter activation code u my account dijelu na planetside2.com (namjerno kažem tamo jer izgleda da ne radi u igri) Dobije se NS-11 P
![]() |
#49 |
Never Forgetti
|
Opet sam zaigrao nakon dugo vremena, jos uvik me zivciraju "super igraci" sa lvl 100... Pun mi ih je kofer vise, tenk da ne moze ubiti covika... :/ Fuck logic |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|