|
![]() |
#32 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
ako sve komponente rade na drugim kompovima, a zajedno na tvome nece, moguce je da se neke od njih medjusobno kolju. trebao bi i to nekako testirati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
imao jednu ASUS socket 939 ploću AN8 delux mislim, koja je nakon nekog vremena radila tako da nakon svakog gašenja kompa se morao prvo napraviti Clear CMOS, izvaditi baterija na 60 sekundi, ubaciti i onda bi se komp ulaio i radio, u protivnom bi se samo vritili cooleri i glumio bi da radi. Nije pomogla ni promjena eproma, jednostavno je nešto pukol. Pa probaj tako, jer to nije bila jedina ASUS ploća za koju znam da je imala takava naćin "rada".
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Evo ljudi misterij je rješen neispravna matična... Eh sad imam dvije skoro identične matične koje su neispravne na skoro identičan način... Dali ima kakve nade da se poprave? Kako se to radi, kako testirat koji je dio na matičnoj neispravan itd itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|