|
![]() |
#31 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
4 naj naslova su: WoW Guild Wars EVE online - fenomenalan MMORPG u SF tematici EQ2 Od njih samo GW nema pretplatu, već se kupuju ekspanzije. Nitko ništa ne daje besplatno. Niti mi koji igramo wow nismo kruha gladni - skoro pa svaki mjesec dolaze novi sadržaji, u prosijeku 2 novine ( mini ekspanzije ) mjesečno ... Nije loše ![]() A kaj se tiće ne plaćanja pretplate, ima vas više ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok paske, u win, ne da mi se više o ovome. ![]() nego, nek mi netko preporuči nešto što mogu igrati online, ali preko modema, i bez da moram plaćati pretplatu.. ![]() MODEM je uvjet, je li ide guildwars preko modema, i što još? neki FPS? ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ekspert iz sjene ...
|
UT, CS, BF 1942, BF Vietnam .... sve se ovo MOŽE igrati preko modema, ali je ping toliko užasan da je to milina. Bilo koja strategija ala: Starcraft, WC3 .... RPG: Diablo 2 GW - se mislim kao i svaki drugi MMORPG skoro pa 100% može ugodno igrati preko modema, jerbo ROG igre nisu ovisne o pingu. Osim toga koliko čujem GW je poprilično zabavan ... moja preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
ja pomalo wowam ,ali ono što se čeka je D&D online ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Tako da mislim da uz modem imaš šanse biti samo topovsko meso. Skoro svaki FPS je lak za naučit i JAKO težak za majstorstvo. IMHO - uz modem bolje su strategije i / ili MMORPG ( ne nužno uz pretplatu ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
ja i sestra smo dosta igrali Lineage 2 Cronicle 2,ima tu par fora,po meni je WoW puno bolji, a po Sestri je Linege 2 puno bolj od Warcrafta ![]() Preko neta ti preporucam WARHAMMER 40000 jer to ti je fakat zakon, ak imas doma, javi mozemo preko IP-a igrat(netreba ti modem za to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Sruk
|
pa pojasnjenje bi bilo da sam budala ![]() slucajno sam to napisao, htio sam reci da netreba ISDN i ADSL i te brze veze za to, odnosno da je Modem dovoljan ![]() Ako ces htijet igrat mozemo se dogovorit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Lika u mom srcu
|
misliš preko pozivanja preko modema, preko telefonske linije obične? ako misliš na to, zaboravi, jer je telefon JAKO skup.. jeftinije mi je preko carneta bit online, daleko jeftinije... 10minuta telefoniranja navečer te dođe 1.80kn a sat vremena online preko Carneta te dođe 1.86kn! prije par godina sam s prijateljem perjao DukeNukem 3d preko telefona, ali je tada sat vremena telefona bilo 1.5kn! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Mislim dal radi sa 56K....
![]() |
![]() |
#44 |
Sruk
|
mislim da nebi bas islo, ali to ti se svejedno ne isplati jer mozes igrat samo povijesne bitke u Total Waru, nemres imat onu kartu pa slagat gradove, pa slat vojsku na neprijatelje, pa se borit i tako to, mozes samo ti par povijesnih bitki odigrat al to ti je bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
"4 naj naslova su: WoW Guild Wars EVE online - fenomenalan MMORPG u SF tematici EQ2 " Samo da copy/pastam prijatelja iz daoca (inače zagriženi mmorpg-aš, ima po 5 accounta odjednom...) "I do believe its a toss up between Galahad and Perc atm. More peeps I from the "ole days" are on Galahad. Anyway Guess im back till DnL comes out. I gave WoW every bit of a fair shake but the game is nothing more than a glorified upgraded version of EQ. PvP is Asolutley stupid and the only real social aspects the game has is when your in an instanced. I missed playing a game that made you stay up till 2;30 am when you know you have to catch a flight at 6:00. WoW just doesn't do it." |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kaj mi sad nebi trebali igrat wow zato jer tvom iskusnom frendu wow nije nesšto? Boli me qurac za tvog frenda,ako nece igrat ko ga jebe...Dobro vam je paske napisao prije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Boli mene qurac što ti igraš lošiju igru, al eto ako netko nije još zaigao ni jednu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Definitivno se svadate oko gluposti,ko djeca,moj tata je jaci od tvog.... Kome se sta svida neka piči,preporuke dobro dosle ali nepotrebna prepucavanje ne... Skulirajte se... ![]()
![]() |
#51 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
98% ljudi koji su je ozbiljno zaigrali su ostali zagriženi igraći ... EQ2 polako umire - većinom jerbo je gro ljudi otišlo na WoW, pa sad i server mergove rade. Jerbo im se ne isplati imati toliko praznih servera on line .... Najveći problem je kad netko zarola na serveru gdje nema ekipe .... izgibi se dobar dio draži. Znam samo da igram od prošle godine na US serverima do danas i dalje mi je igra izuzetno inetesantna. Mislim da tip nije probao PVP u Battlegrounds ( 40 vs 40 sa gro strateških ciljeva ). Izuzetno nabijeno adrenalinom, ali kad se nas 80 skupi - zna biti dosta laga. Velim .... većini se sviđa. Ja se npr budim sat i pol prije nego moram se spremiti na posao da piknem malko wow-a dok nikoga nema i čopim koji reich thorium vein više ![]() Mi govoroimo o skoro 9 mjeseci non stop igranja jedne, pa te iste igre ( poćeo prošle godine ), koja nikako da mi dosadi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Sruk
|
Citiraj:
a Singleplayera ti nema, Warcraft nebi mogao ni igrati sam jer vecina kvestova radi se sa cijelom grupom ljudi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Lika u mom srcu
|
na koji način se radi autorizacija u Guild wars, da bi mogao početi igrati online? aj opišite postupak.. i je li moguće igrati sa originalnom, ali malo izjenjenom igrom? ![]() da razjasnimo, još uvijek ju nemam, pa da ne bi ispalo nešto treće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Igra može biti izmijenjena (npr dodavanjem radara). Ako te uhvate, ode account, znači moraš iznova kupiti igru, a bogme i potrošiti nekoliko stotina(tisuća?) sati da sve odigraš iznova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ali - registracija se radi preko web sučelja. Kad pokrečeš igru loginaš se na njihov server. Tako da su elegantno eliminirali probleme " posuđivanja " igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Može jedno pitanje igračima guild warsa Mislim sutra kupit igru pa me zanim dali mogu napraviti dva lika,za dva usera ili mogu voditi samo jednog lika Jer bi igrali i ja i brat pa ako ne nemogu voditi dva lika(ne u isto vrijeme normalno) onda mi se ne isplati to kupovat može jedno brzo objašnjenje TNX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|