|
![]() |
#31 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
I, eto sranja: http://www.eurogamer.net/articles/20...ved-from-steam Baš im to nije trebalo, ali sami su si krivi.
![]() |
#32 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Sve je prilicno jasno kada pogledas pristup razvoju igre... Prodavanje alpha verzije? Mikrotransakcije u alpha verziji? Obecavanje brda i dolina a onda isporucis brezuljak sa malo trave okolo.
9900K-32GB-5TB-3060TI Zadnje izmijenjeno od: zwer. 20.12.2012. u 14:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
These go to 11
|
Citiraj:
Pročitao sam par članaka u zadnjih par dana i razne komentare, i jednostavno mi je nevjerojatno da su mislili da će im upaliti šeme tipa forsirani patch u kojem stoji da ne možeš tražiti refund ako prihvatiš ToS (i onda odbijanje refunda na temelju toga), ili izbor nakon što zagineš: respawn nakon 4 sata ili instant za prave pare, itd. Ili (presmiješno) sistem protiv cheatera: određeni itemi se, teoretski, pojave samo njima pa ih po tome skuže - ali sistem ima glitch tako da su se isti ti itemi pojavljivali i poštenim igračima, koji su nakon toga popili ban ![]() EDIT: LOL, ovo postaje sve bolje i bolje - veve je već spomenuo, evo još: http://www.forbes.com/sites/erikkain...-walking-dead/ Nekakav review, koji ubija bilo kakvu želju za igranjem:
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 21.12.2012. u 03:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Molim da se ovo makne s pceksperta.. Komp mi je počeo povračat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
These go to 11
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Igrao i ja ovo sranje ![]() Uz svu volju ne mogu se otresti dojmu kako se radi o jeftinom klonu sklepanog za brzu lovu, sto zapravo i jest. Mapa nije ni blizu onoga sto su obecavali, a obecavali su puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ako njihovo osoblje tako službeno komunicira dobrano zaslužuju da ih razjure. Ovako se nigdje ne komunicira, a kamoli na službenim forumima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
ali uistinu.. ne znam da sam ikad sa toliko interesa pratio igru koja me uopce ne interesira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
hehe ima i ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I Ja volim zombie igre, dayz obozavam ali ovo napraviti i prodavati ljudima, nemres vjerovati. Dayz je isto pun bugova ali dayz je besplatan, ako izuzmemo da ti ipak treba arma 2 co da igras, ali sam dayz je free. I jos da su tako bezobrazni prema ljudima i da nedaju refund i slicno. Tako se to ipak ne radi. Vidjet cem osta ce biti sa dayz standalone verzijom, nadam se da nece ovakvo nesto napraviti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovaj thread obavezno ostaviti kao trajni podsjetnik kakvo smeće se može pokušati plasirati na tržište. Ovakvo odurno modeliranje/level dizajniranje/skriptiranje/gejmanje oni zapravo pokušavaju naplatiti ljudima ![]()
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Katastrofa. Toliko buke za nist. Nist od ovog, Dead Island 2 je iduce.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|