|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mali citat sa SportNeta-potpuno se slažem ![]() "Krivi su svi oni koji prodaju priče o neiskustvu, mladosti i "blistavoj budućnosti". Kale 31, Granić 30, Đolonga 29, Žilić 30, Biščević 30, Damjanović i Blatnjak po 24, Šuto 25, Pralija 35? Godina, naravno. Kad je za očekivati da ovi "mladići" skupe iskustvo i odigraju najbolje utakmice svoje karijere? " |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Neretljak i Vejić su bogovi naspram njih dvojice. Da ne govorim o tome koliko bi dobro došao Leko. I nisu mogli pljunit je*enih 30000 eura za Ercega. Sad kad se vrati Vučko, obrana će sigurno bit dosta bolja i dobit ćemo na skok igri, a IMO Žilić neka grije klupu. I u ku*cu mi je ova igra sa 2 stopera, stvarno plivaju previše, a Damjanović je zadnji vezni i nimalo im ne pomaže, već se samo katkad vrati po balun, pa ga izgubi 10 s poslije. Niko je tri koplja bolji od ostatka momčadi, sviđa mi se i Grgurović, Munhoz je legenda, Bartulović je tako-tako. Obranu bi trebalo igrat sa liberom, samo ne znam koga stavit jer kronično fali kvalitetnog kadra. Unutra bi išli Vučko, Granić, a za trećeg ne znam. Đolonga? Teško. Ma uglavnom dosta filozofiranja, stvar je u tome da su doveli Niku i Ćiru a prodali 4-5 jako dobrih igrača i sad se mogu je*at. Nego, idem sad u CM sa europskim Hajdukom sprašit Intera u finalu lige prvaka 2007. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
[QUOTE]Originally posted by widowmaker ![]() ![]() Slušaj barem nisu bili 6. HNL-u ] ![]()
![]() |
#36 |
ČLAN FKTa
|
Evo vam u attachu predviđeni sastav Hajduka večeras u Velikoj. Žilić igra libera (ajme majko), Đolonga i Damjanović stopere (ubi bože), Pralija zadnjeg veznog (Ćiro lud ko tepsija), ali vidit ćemo večeras kako će se stvari razvijat. EDIT: Samo da napomenem da je sastav iz Slobodne, a ti nikad ne pogode ![]() Zadnje izmijenjeno od: Emissary. 06.08.2005. u 08:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
|
Evo, vidjeli smo kako je i ta kombinacija sa Kranjčarem prošla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
ČLAN FKTa
|
Ja sam za Ćiru otkad znam za sebe, ali ga malo vata staračko ludilo...Kranjčar centarfor, Žilić libero, Damjanović stoper ![]() Evo sad ću vidit u današnjoj SD jesu li stvarno igrali na tim pozicijama. Čujem da su popušili oba gola iz kontri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Super Moderators
|
Ajduku bi bilo tri puta pametnije da je umjesto Ćire platio Veića. Čini mi se da odkad je otišao dotični Ajduk nema ni glave ni repa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
A sve se cini da je slicna situacija i u Rijeci.Nema Leranta i mi primimo 5 komada,ah...sada jos litex i to izgleda i bez budicina.Sve mi e cini da cemo i mi morati izmisliti nekakog Damjanovica za stopera...pa recimo Tadic stoper ![]()
![]() |
#45 | |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Nisan mislia Kranjcara na centarfor nego na AMC-a,ali više ofenzivnijeg,ka šta igra Kaka ili ronaldinho,totti....(koje usporedbe ![]()
![]() |
#49 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#52 |
Type R
|
Todorov je zakon,kakalova nisan nikako ima. Real Sociedad sezona 2010/2011.6 puta zaredom liga prvaka,7 puta zaredom Primera.Todorov:Najbolja sezona 50 utakmica/48 golova. Još su ti dobri:Cerci,Tevez,Cisse,Onwuachi... U hrvatskoj Ivan Bošnjak je bog bogova
![]() |
#53 |
ČLAN FKTa
|
Je, ali mi jebena uprava ne da pare za pojačanja. Kad im dam ultimatum, potirajuu me ća. :mad: UPRAVA ODLAZI!!! ![]() Imam par dobrih igrača, dovest ću Kaspara Schmeichela iz Man. Cityja, imam u obrani Čeha Tomana (dobiva sve zračne duele), imam čak i onu rupu Granića, nadam se da ću nekako dovest de la Cuestu, imam još odličnoga Brazilca Edersona, Računica mi igra sa skoro 38 godina, spor je ko puž, još imam i Rapaića, a Carević i Miladin su mi najjači igrači. Pogledaj malo Maria Mijatovića iz Grafičar Vodovoda, finishing 17. A već imam rezervaciju za jednog Osijekovog juniora (16 godina) koji bi mogo postat novi Nesta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Type R
|
De la cuesta možeš dovest na početku(prva sezona) za oko milijun funti. Par preporuka: Bošnjak Helder Barbosa(prva sezona:ima 17god,do 20-e je bog) Giovani Rosso(možeš ga jeftino dovest,bit će ti vođa ekipe,iako je malo star ![]() Orri Freyr oskarsson ....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|