Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Case Modding
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.08.2005., 12:17   #31
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Originally posted by Emissary
Ja sam svoju od Sharkoona malko prignječio kućištem.

Počivala u miru
Meni je tako starter od Sharkoona ''eliminirao'' protivnika (TT) jer je bio spojen s još jednom Sharkoon UV lampom.... R.I.P.
Staro 20.08.2005., 13:43   #32
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by GoGzS
SIR_KILL@LOT dobar kejs.....samo, napajanje.....nema ništa žešće MS 400 W takvo isto imam ja.....dva ventilatora, nije bučno.....samo kažu da kad crkne vuče pola kompa dolje....toćemo još vidjeti IMHO mogo si malo i sam ponešto uradist, stock sucks....
da ti usparam testiranje sa napajanjem... moji MS je sam od sebe otiso jedan dan i povuko elektroniku od harda.. osto sam bez svih podataka (sad bi opisao tadasnju kolicinu gnjeva al mi je psiholog preporucio da se ne vracam u taj dan psiholoskog shoka jer bi ga moj organizam mogao ponovo pretrpjeti al ovaj puta se ne bi oporavo tak obrzo za 10 godina) jer mi unatoc garanciji nisu mogli pronaci HDD sa ISTOM elektronikom... pa su mi dali novi.. mislili su da su me utjesili al pokazo sam ja njima..snimio sam amaterski nastavak Reservoir Dogsa sa osobljem tog ducana u ulozi zarobljenog policajca..samo ovaj put je bilo vise zarobljenika, vise benzina, jedan noz, jedan upaljac ali BEZ umiruceg undercover policajca na podu da me sprijeci..
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2005., 23:35   #33
SIR_KILL@LOT
Premium

SIR_KILL@LOT's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Denzil
da ti usparam testiranje sa napajanjem... moji MS je sam od sebe otiso jedan dan i povuko elektroniku od harda.. osto sam bez svih podataka (sad bi opisao tadasnju kolicinu gnjeva al mi je psiholog preporucio da se ne vracam u taj dan psiholoskog shoka jer bi ga moj organizam mogao ponovo pretrpjeti al ovaj puta se ne bi oporavo tak obrzo za 10 godina) jer mi unatoc garanciji nisu mogli pronaci HDD sa ISTOM elektronikom... pa su mi dali novi.. mislili su da su me utjesili al pokazo sam ja njima..snimio sam amaterski nastavak Reservoir Dogsa sa osobljem tog ducana u ulozi zarobljenog policajca..samo ovaj put je bilo vise zarobljenika, vise benzina, jedan noz, jedan upaljac ali BEZ umiruceg undercover policajca na podu da me sprijeci..
... ... ja imo sreće sa svojim ms-om... nije stigo ništa sjebat.. ali zato hiper radi ko zlato..

i sad je drugačiji kabloving job jer hiper ma sleavane kabele.. luksuz koji si ms nemože priuštiti.. dobro oni barem rade kvalitetna napajanja za koja pouzadno možeš reć da će povuć nešto za sobom kad crknu
:: WD EIDE 80gb 7200rpm, 8mb cache // TITAN Hard disk cooler - 2 venta + aluminijski heatsink ::
:: LG DVD ROM 48x max // LG CD/RW 52x/24x/52x // Samsung 1.44mb Floppy drive //Hiper 525W PSU ::
:: 3D Mark 2001SE - 20960 // 3D Mark 2003 - 12402 // 3D Mark 2005 - 5013 // Aquamark3 - 68062 ::
:: www.cro-gaming.com ::
SIR_KILL@LOT je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2005., 00:21   #34
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by SIR_KILL@LOT
dobro oni barem rade kvalitetna napajanja za koja pouzadno možeš reć da će povuć nešto za sobom kad crknu
sad sam se opet sjetio sam fishera... : lol2 :

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2005., 13:24   #35
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
I ja...baš jutros spaja taj 4-pin na Chieftecu
Emissary je offline   Reply With Quote