Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.05.2013., 15:26   #31
PlayerName
Premium
Moj komp

PlayerName's Avatar

Datum registracije: May 2012
Mali vodič za kupnju

Prije svega ovaj post odnosi se na osobni doživljaj same igre od strane autora, i kao takav nije provokacija nikome, samo pokušava bit putokaz onima koji bi mogli doći u napast potrošit novce na Fifu 13, ukratko nemojte!

Odvedite bolje curu na ćevape, pivo, kavu, kino što god, isplatit će se, kad tad. Ako nemate istu, odvedite ženu, mamu, tatu, baku, frenda jer će oni to cijenit i vratit vam, ova igra neće, ni pare, ni živce niti vrijeme, a evo i zašto:

1. Doživljaj igranja je kao da pokušavate upravljati vrlo pokretnim bagerima, ili u najboljem slučaju sumo borcima koji eto nekim čudom i trče. Sve je to nekako nespretno, nelogično i potpuno neintuitivno. Ako su htjeli napravit simulaciju, nisu uspjeli, samo ostaje pitanje što su htjeli, jer ovo nema nikakve veze s nogometom, osim dresova, boja klubova i imena igrača.

2. Lopta, očito su sva mjerenja radili na nekoj iz 1956. i to još mokroj. Dotični predmet ponaša se kao da ima kantu betona u sebi, i puno više nalikuje biljarskoj kugli nego li pravoj lopti.
Igram nogomet dva puta tjedno, znam o čemu pričam.
O situaciji kada pada kiša ili snijeg bolje ne trošiti riječi. Očito je bio cilj napraviti u igri da nešto pada, pa kud puklo da puklo.

3. Golmani, u pravilu brene čuda neviđena, no ispucavanje lopte je sasvim druga priča. Skoro svaka duga lopta završit će u posjedu protivnik, ma koliko vi skakali, gurali se i trudili, naravno to će rezultirat kontrom i u 50% slučajeva golom.

4. Obrambeni igrači, frustriraju vas i vaši i protivnički.
Kada ste u napadu brzi su kao napadači, i stići će vas zvali se vi Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ili Niko Kranjčar, isti vam je vrag, ako nemate bar deset metara fore, nula bodova. Ako kojim slučajem pokušavate podvalit loptu kraj istih, možete znat da koriste napredne tehnologije iz X-man laboratorija, poput izduživanja nogu za dva metra u trenu i presjecanja lopte upućene napadaču.
Uklizavanj isti izvode u mjestu, i to padaju kao snajperom pokošeni, tako da su izgledi za oduzimanje lopte na ovaj način minimalni.

Obrambeni vaši, često znaju ne skočit, fulat loptu, i svašata-nešto nelogično napravit, no obrana je bolji dio ove igre.

5. Veza i napad, od čega tu krenuti?
- Kretanje prema lopti sa selektiranim igračem je nemoguće, nema šanse, možete samo stajati kao kip i moliti boga da vam obrambeni ne uzme loptu, ako nije krenuo niti neće, ma koliko se vi nadali tome.
- Dat gol glavom, lobat golmana ili nešto slično je znanstvena fantastika.
Iz kornera gol se može zabit samo na Božić ili Novu godinu, drugim danima samo ako vam je rođendan.
- O driblinzima i fintama nema smisla niti pisat, teški su i ne prolaza u 90% slučajeva.

6. Online iskustvo? E da jedna online igra koja košta masu para može 2013 biti tako loša u online modu to je strašno, kao da su se ovdje još dodatno potrudili da zabrljaju stvar.
Dođete tako zaigrat nakon večere, laganini i što se dogodi? Eto baš je u Japanu jutro, a neki lik, nazovimo ga Takuma je počešo lijevo jaje i odlučio bacit Fifu 13 koju mu je mama kupila za 13. rođendan jer je bio dobar u školi a danas je subota. I naravno šta se dogodi lag, lag lag...i to da boli glava, i sad vi spominjete mu tu istu majku s vrlo neprimjerenim glagolima, pa spominjete majku i EA-u, pa bacate džojzlu...i ode još jedna večer u...piiip...A Takuma ni kriv ni dužan, i on se samo htio zabavit...oprosti Takuma još jednom.

No, da ne ispadne sve negativno, ima Fifa 13 i svojih dobrih strana, ja ih doduše još nisam otkrio ali radim na tome. Mazohist do bola, šta ćeš, ipak sam ja dao pare za to...

I na kraju, moje osobno iskustvo, nekom je možda odlična, ne mislim se sada s nikim tu prepucavat i natezat, isto i očekujem.

Mislim da je pametnom dosta, ako sam nekom pomgao drago mi je, ako ne, nema veze, bar sam ja malo mirniji.

Staro 24.05.2013., 15:50   #32
Strong
Premium
Moj komp

Strong's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
e moj dragi player!

A kad sam ti lijepo govorio da idemo popit tih 100njak kn i prigrist nešto nisi htio ovako mazohizam FTW!!
Strong je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno