|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
heheh nikad me matematika nije isla :P cccccc ja sam samo fiziku rijesio na prijemnima a matematiku one laganije zadatke i one sta su se mogli rijesiti nekako "na svoju pamet".. i uspio upasti i u zg i u st..a otisao u st jer mi je tu blize :x jbg.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postoji li neki drugi način....?
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Imas 5 ocjena... Prosjecne ocjene od sva 4 razreda + matura... Izracunas prosjek od tih 5 ocjena... i pomnozis ga s 80... i evo tvojih bodova iz skole... Maksimalni broj tih bodova je 400... ja sam imao 368... (4+4+5+5+5)/5 = 4.6 4.6 * 80 = 368 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Jedna stvar me živira na FER-u, a to je njihova nemogućnost da odmah slože grupe (cijeli fer je pun) i izvanredno od ove godine nemožeš više birati u koju grupu hoćeš već će ti oni reći kamo ideš (pretpostvljam da bu bilo kandidat 300 = random(x grupa) )...... Koliko te grupe imaju zanačenje u studiranju, da li se pojedini profesori različito odnose prema različitim grupama ?
![]() |
#37 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nekad je postrebna i sreća da bi lakše prošao ispit (naravno da bez znanja ne ide). |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Kolko ja znam, jedina je razlika u tome sto nemaju sve grupe iste profesore... a uvijek je kod nekog profesora lakse polozit, a kod nekoga teze... tak da je to glavna razlika... Ne znam zasto bi se pojedini profesori razlicito odnosili prema razlicitim grupama? Jedino ako tip bas ne voli slovo G, pa onda sve iz grupe G odluci porusit na ispitu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
E ekipo...da samo znate koje sam ja imao manevre... Pri upisu na fer bio sam 39. za placanje (kao sto prije rekoh falio mi 1 zad bez placanja tad)...i tako, ja otisao i upisao FSB (upao na ocjene) jer bila je frka, morah ic na more ![]() I danas dodjem, pogledam na fer-ovom sajtu jer moram podici papire od tam i vidim da je granica bez placanja pala za 49 mjesta ![]() bananko, mogao se upisati i sad bih isao po povrat nofca...Al mogu ipak ciste duse rec da mi nije zal jer sam se upisao na FSB...ipak priznajem Fer je bolji, zapravo bolje je reci poznatiji i lakse kakti nac posel nakog zavrsetka... Al kolke sam si ja muke ustedio, sad vidim na frendovima koji se nisu nigdje upisali na prvom roku...oni se ubijaju sad od muke... A na fer se uvijek mogu prebaciti dogodine (jel netko zna koji su diferencijali i kad se oni polazu? ![]() Nikad se ne znam, mozda mi se i FSB svidi (jel ima tu ko s FSB-a uopce!?) iako mi je FER bio djecacki san ![]() Svejedno, pozdrav svima koji su se negdje upisali, a oni koji nisu, stisnite zube i pripremajte se za jesenski rok (na kojem vam unaprijed zelim puno srece)!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|