|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ea je takva komercijala postala u zadnje vrijeme... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
EA Posts Crysis 3 Gameplay Trailer, Box Art
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
slažem se s navedenim prvi crysis je 2007 fakat bio revolucionaran u skoro svim aspektima. drugi je ,prema meni, malo podbacio iako je imao zanimljivh cut-scenesa. Mislim da su neprijatelji najslabiji element, opće ne doživljavam te vanzemaljce. Muziku isto baš ne pamtim kao nešto veliko... nastavci se štancaju jednom godišnjem da se ubere para i to je to - kao porez na budale |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jizzed... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#40 |
Antimićanin
|
kaj nije 9 ![]() što se Crysisa tiče, možda je bolje da onu blesavu dvojku nisu ni napravili, već da je nastavak opet u džungli. Crysis 2, iako je sandbox, izgledao je corridor-like. Nadajmo se da će trojka biti više nalik na jedinicu, nego na dvojku... i nadam se nekim novim živinama, oružju i opremi, a ne opet onim cyber-lignjunima koji su samo promjenili farbu iz plave u crvenu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
Samo da zadrže SP kao i Crysis 2. Nakon dugo vremena FPS koji sam s guštom odigrao. Naravno i MP , uzeli su najbolje iz COD serijala, perkovi , level progress + fore tipa "plašt nevidljivosti". |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
ne, stvarno mi je to super u Crysisu dvojci. Šteta da nisu uveli neki anti cheat zaštitu jer je to uništilo MP. A SP je bio odličan , na zadnjoj težini nekad pravi izazov. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Čekaj, jel postoji FPS igra koja po tebi nije nešto "ukrala" iz COD serijala? Crysis je igra za sebe i serijal za sebe, koji potječe iz prvog i orginalnog Far Cry-a. Kakve veze sad to ima sa COD-om ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#48 |
Guest
|
hehe , a daje neku čar. Inače , siguran sam da će trojka kao i dvojka donijest solidnu količinu zabave. Ništa spektakularno nije bio Crysis 2 , da se razumijemo, milju iza jedinice. Ali opet , jako zabavna igra. |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Čemo onda "Samo da zadrže SP kao i Crysis 2" ? Zar nebi trebalo bit ; "Samo da zadrže SP kao i Crysis 1" ? ..........whatever.........the fact is; prvi krajzis sam proša nekoliko puta a drugi sam proba proc nekoliko puta al bi vrlo brzo odusta jer je igra opako dosadna tako da se ja NE nadam SP-u kao u drugom...............ok........100 ljudi-100 čudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
crysis 1 i 2 nemogu uopce povezat ..jedinica je top fps sa top grafikom i svime, a dvojka ne zasluzuje po meni zvat se crysis..tako da od trojke očekujem nastavak sranja s dvojke crysis 1 i warhead = ![]()
![]() |
#51 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Crysis 3 bi se trebao vratiti na one otoke i vratiti DPRK vojsku natrag ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
upravo to,otvoreni krajolici,nove misije i kosooki da imamo sta tamaniti i decloakati se ispred njih i njihov izraz lica... i Crysis 1 i Warhead su imali puno bolji soundtrack nego ovaj i vise mi svidjao HUD u jedinici nego dvojci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Antimićanin
|
Da, Crysis 2 je bio nabacan svim i svačim, a u suštini ništa novo i sve već viđeno. Ali jedino u čemu je bolji je eye-candy grafika, ali se za razliku od Crysisa 1 i Warheada poprilično igra linearizirala, nije klasični sandbox kao prethodnik. to je još jedan minus, barem za nas koji smo navikli na trčkaranje po širokim poljima. Igrače SP igara poput COD-a i sličnih, linearnost neće previše smetati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
ma ali ta "nelinearnost" u jedinici se bila samo prividna. U biti se sve svodilo na taj plašt isto ko i u dvojci i samo na kraju ima 3 načina za situaciju: 1. zaobići ih nevidljiv 2. obračunati se s njima nevidljiv, bilo "stealth" ili po osobnom preferenci 3. "rambo style" pucnjava. Ne prolazi na "very hard" ili koja je već težina- |
![]() |
![]() |
#55 |
Antimićanin
|
kako prividna? mogao si se popesti preko drveta, ili srušiti deblo i popesti se preko njega, kao i doći sa više strana. A u COD-u ne mozes preskociti pola metra visok plot. Stealth najviše korišten u jedinici? meni je bio više korišten Snažni mod i oklop nego stealth. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
ma pustimo sad COD. Nego meni se dvojka sviđala zbog urbanog okruženja. Ne znam , možda stvar ukusa , ali onaj apokaliptični ugođaj u dvojci mi je fenomenalan , totalni terminator-judgment day + alien osjećaj. |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
Zapravo niti nema toliko opcija kolko vi svi tu naglašavate nego otprilike samo te tri koje si naveo. Ali recimo meni je džungla višestruko bolja od bilo kakvog grada jer su mi se gradovi tj. neboderi, beton itd. zgadili više kolko to siluju. Da barem naprave sandbox. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
|