|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
to je sve stvar osobnih preferenci. ja ne znam jel vi imate problema sa vidom, ali meni je 17'' lcd idealan i osobno ne vidim neke prednosti 19'', meni je osobno 12x10 premala reza za toliki monitor. što se xeroxa tiče, ista priča. vidio sam ga u par navrata i moje je mišljenje da pored iiyame nema šta tražiti. i ono staklo se osjeti na kvaliteti slike. ali to ja samo moje mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
isto kao sto se staklo "osjeti" na samsunogovom dynaflat-u, koji brise pod sa konkurencijom? daj sjedi pred Xeroxa, radi nesto, odigraj par igara i onda prosudi... mogu ti dati ime i adresu jedne igraonice gdje su sve 17" Xeroxi... dodji pa vidi. buduci da je moj monitor TEK stigao u HR (juce) - (dobio sam ga prvi) reci mi gdje si ga prije toga vidio? (ovo je nova serija)!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
svatko ima pravo na svoje mišljenje. ![]() vidio sam xerox xa7-17i s nazivnom brzinom 8ms, dakle isti kao ovaj o kome ti govoriš samo manji. imaš neke slike/linkove o toj tzv. 'novoj seriji'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
do you speak it?
|
imam real-time sliku ![]() linkove nemam mozda se pojavi koji review uskoro treba pisati PcChipu, da testiraju taj Xerox jer ovi u Bug-u, lazu koliko su dugi i siroki njihovi testovi su objektivni kao i vijesti na RTS 1 za vrijeme milosevicevog rezima
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mon. AG Neovo LCD E-19A 19" 4100,00 kn. Izgleda dobro.
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
btw, a i tih 8ms je samo 'papirantih 8ms'. realno mislim da je monitor dosta sporiji. imaš li ikakve podatke o 'novoj seriji'? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jesi li isprobao igrati i kako si zadovoljan..? Hmm..počinjem polako štediti.. :clap: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Stvarno vas ne kužim, 17" monitor na 1280*1024 ima taman veličinu ikona i ostaloga (barem moja IIyama E431s). U biti, velika večina 17" modela koje sam ja isporbao su bile IIyame, i sve odreda su bile i više nego OK što se te veličine tiče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
klinci se igraju na njima, Q3, UT, Need for speed underground2 i sve ostalo, stvarno radi odlicno, jednostavno nisam vjerovao svojim ocima da je LCD tehnologija toliko zrela... kazem, najbolje je da dodjes i da se svojim ocima uvjeris u ovo sto pisem... ako hoces samo reci, postacu adresu i ime te igraonice
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw..ja sam mu preporučio taj monitor jer ga je ekipa s ovog foruma dizala u nebo..a imali su i razloga!! Mene zanima kako 19" xerox šljaka sa igricama..ne znači da je i on dobar..ali ako si ti zadovoljan..?? :clap: :clap: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
do you speak it?
|
775d ima 16ms odziv (nisam 100% siguran, ali mislim da je tako) xa7-19i ima 8ms odziv (bar na papiru) premda u igrama radi savrseno glatko, jednostavno nemogu prijmjetiti ni traga ghosting efektu... ako ga ja nemogu primjetiti onda ga 99,9% nema, jer prije ovoga sam imao Nokiu 920C a to je stvarno MONITOR. tako da sam imao podlogu na kojoj bi "razmazio" oci...
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
THX! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
tebi je 1024 premala reza za 19 a 1600 izgleda presitno na 20 obzirom da je veličina točke 0.255 što je najmanje od svih preproučenih rezolucija može si mislit kak bi onda 1600 izgledalo na 19 kojeg si xeroxa vidio?? i pored koje yame?? i da u pravu si staklo se osjeti na kvaliteti slike vidljivi kut je bolji a boje djeluju plastičnije i bolje definirano a refleksija je već druga priča |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() baj d vej s tim monitorima je xerox napravio očajnu zbrku jer se svi zovu isto a razlikuješ ih samo po brzini odziva postoje varijante sa 8, 16 (brijem ostaci starih zaliha) i 20 ms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
1024? valjda 1280. da, meni je osobno premala za 19'' lcd pogotovo u usporedbi sa 17''. a 1600 bi bila prevelika za 19'', kao što kažeš. nigdje nisam napisao da bi trebala biti 1600. zato je moj izbor 17''. kao što sam već napisao, xa7-17i 8ms. iiyama sam vidio više modela, i to ima već duže vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
trenutno se stvari kreću smjeru da 19 inčni monitori kroz otprilike godine dana u poptunosti istisnu 17 inčne koji će vjerojatno nestat kao što su nestali 15 inčni trenutno najkvalitetniji lcd monitori koje možeš kupiti su 19 inčni u njih se uzgrađuju namoderniji i najbolji paneli a cijene im padaju iz dana u dan zbog toga je danas mnogo isplativije kupiti 19 inčni lcd jer dobiješ mnogo bolji monitor a razlike u cijeni itmeđu 17 i 19 inčnih modela u globalu više nije toliko velika kaj se tiče rezolucije ona je po meni ok ali je nametnuta s više strana djelom zbog očite želje proizvođača panela za zaradom, dijelom zbog činjenice da su više rezolucije bile rezervirane za profesionalne monitore osim toga manja rezolucija ti omogućuje da se igraš u nativnoj rezoluciji na 19 inčnom monitoru za što se danas sposobne čak i mid kartice kaj se tiče xeroxa i yame yama ima mnogo lošiju kvalitetu slike a posebno vidljivi kut posebno oni raniji 10 ms model sa CMO panelom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
što se cijene tiče, 19'' modeli su ~50% skuplji od 17'', konkretno na primjeru iiyame i xeroxa. sad ne znam za tebe, ali meni razlika od 1200-1300kn nije baš nevelika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Caught Somewhere In Time
|
pričaš gluposti 19 inčni monitor se već može dobit u rangu 2500-3200 kn i to jako dobar a ako hoćeš kupit kvalitetan 17 inčni platiti ćeš ga 2500-2700 a Sony koštaju još i više |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|