|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hvala! Prvenstveno me zanima način igranja. Jel oblivion nešto kao RPG iz prvog lica ili bi se to trebalo nazvati nekako drugačije? Takvo što mi se sviđa. Tražim neki RPG al da malo vuče na Hitmana il nešto slično ![]() Ne sviđa mi se kad se za napad odabere taktika (bilo samo za sebe, bilo za tim) i onda gleda što se zbiva. Ni The Witcher mi baš nije sjeo pa... TES i WOW su mi ok. Hitman (jedinicu il dvojku sam igrao) mi je bio ok. Čak mi je i jedna H&S bila dobra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
To ti je RPG iz treceg lica. Hack'n'slash,nema tu taktiziranje,World of Warcraft grafika,malo poboljsana i sarolika jos ubacis FXAA injector i odlicno dolikuje ugodaju. Velik svijet,mnostvo questova,dobra prica,lijepa grafika i fight system,sad si me podsjetio,preko vikenda cu uhvatiti to malo odigrati. Sa mageom rulam na medium ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Eto mene opet ![]() Koliko se može vjerovati online testu Futuremarka? Ovom: http://community.futuremark.com/hard...A8-5600K/games Probao sam testirat pa je rekao da ne mogu igrati KoA zbog premalo memorije grafičke. Nakon toga sam dodao grafi (integriranoj u proc) još memorije i sad mi piše da mogu igrati. Da vjerujem ili ne? ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|