|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
javim se za 2 3 sata nakon memtest... EDIT: ![]() memtest uopće neočitava 16Gb memorije nego samo 1 keks od 4 gb..ovi ostali kao da nisu ni spojeni na matičnu (iako su sva 4 keksa na matičnoj....) i onda kad premjestim memorije malo onda mi očitava 8 ![]() gotovo ide cijelo kućište ljepo njima na servis pa nek se oni s time igraju.... Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 09.02.2012. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
prije bi rekel da je problem u maticnoj ili u mem kontroleru...isprobaj rame kod nekog drugog da bus siguran |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Vidim da si probao sa kvačicom nesto 256mb i full 16gb...da li si probao bez kvačice?? restart šta onda piše?? i jesi probao sa kvačicom ali metnuti 0??? Ako su svi ispravni, mora biti to msconfig... editi da nesto ti ne valja cim memtest ne prikazuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Mislim, jasna je stvar. Ili je ploča ili je RAM ili oboje (nekompatibilnost). Zato ne treba biti lijen, idi kod momira ubodite taj ram kod njega i onda šta bude > znaš što ti je činiti, ako ne radi dobro samo RAM na servis, a lako je posudit malo RAM-a dok ovi ne daju novi, ako ram šljaka, posudi druga 4 keksa i ubodi u ploču. Tek onda u links. Mislim, ako ne saznaš što je, moraš nosit sve na garanciju, ako saznaš onda samo ono što nije ispravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Nadam se da ce links to rijesiti u sto kracem roku iako mislim da jedno 2 tjedna sam sigurno bez racunala ...u linksu su rejli da sumnjaju na maticnu plocu te da ako je stvar u tom dobijam novi...budemo vidjeli javim ![]() iskreno se nadam da neće biti toliki debili da mi pokušaju prodavati maglu s nekim forama koje bi prodavali starim ljudima od 90 godina:S EDIT: javili mi se iz linksa...rekli su da memorija sva 4 keksa su neispravna ali da mi je i procesor neispravan :S nevjerujem u to...naravno garanciju na procesor sam izgubio garanciju jel nemam serijski hladnjak da bi se priča odjednom orkrenula ako kupim kod njih novi procesor onda oni ovaj mogu reklanirati :S (ugl smrdi na to da mi je procesor ispravan samo me hoće izmusti...) ljepo rekao da promjene memoriju i vrate ga a procesor samo da ostave..nadam se da će doći :S Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 18.02.2012. u 15:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|