|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
...svaka cast svakom ali bez ljutnje za neke it znalce i it support niste se iskazali idejama o rjesenju problema... Nitko od vas nije naveo nijedan drugi razlog osim bios updatea... No to je sada manje bitno jer stvar je rijesena i mislim da pozitivno vrijedi ovo moje iskustvo za nekog drugog kako taj isti ne bi razbijao glavu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
NHF ali podrazumijeva se da prije slaganja ako nisi upoznat s platformom ideš čitat upute za korištenje. Naslagao sam se hrpe kompova i raznih platformi pa svejedno kad mi dođe nešto posve novo otvorim user manual tek toliko da ne ispadam budala. Ovo s rasporedom memorija nije ništa novoga, a isto tako nije ništa novoga da kad nešto krene po zlu da ideš prvo sve isprobavat s jednim keksom memorije i njihovim seljakanjem po utorima. Tako da ne znam što si ti očekivao. Kao što rekoh, postajemo prelijeni da bi otvorili maunal i pročitali kako se što spaja. Ljudima očito postalo lakše napisat post pa čekat par sati umijesto da okrenu stranicu i sve saznaju u par minuta. Opet NHF ali mi nemamo kristalne kugle niti smo vidoviti da bi znali ovako na daljinu što si ti sve isprobao i gdje leži tvoj problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Hehe, neka proba nazvati automehaničara i reći mu samo "auto ne radi, di je problem" Samo se od informatičara očekuje da sve rješavaju telepatski, iako kod računala može 10 puta više stvari krenuti krivo nego kod auta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Samo sto je malo je DAMN zeznuo s tim svojim memorijskim zahtjevima nije bas za ocekivati da SC ne radi u specificnom slucaju. Iako vecina ploca na istoj platformi ima isti layout nije za ocekivati da se netko ne sjeti promijeniti 1stMCH/2nd/1st/2nd u primjerice 1stMCH/1st/2nd/2nd pa onda opet moramo manual u ruke za nesto sto je po zdravoj logici ocekivano da bi trebalo raditi. No zasto bi bilo jednostavno? (jer onda ne bi trebali servisere, upute i sl.) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|