|
![]() |
#31 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ajde malo bolje pogledaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma ja vidim da piše Deffault 1095 i current 1095 na GPU-Z. Sad vidim u textu da se spominje nekih 925MHz. Zbunio me GPU-z. I u testovima nije bilo posebno 7970 OC red... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Da si pročitao članak vidio bi da Tahiti XT na defaultu radi na 925MHz, a vidio bi i posebnu tablicu sa OC rezultatima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo što ta GTX580 koja je po tebi bolje rješenje troši više struje, više se grije i ima lošije performanse. A cijena je tek par stotina kuna niža. A ako u obzir uzmeš da ovo ima dva puta više videomemorije tj ako bi išao uzeti GTX580 s 3GB videomemorije ona bi te izašla više od HD 7970. Koliko je to znatno jeftinija ako u obzir uzmeš da HD 7970 ima već i za manje od 4k?
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.01.2012. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Rezultat clana bugovog foruma. Svaka cast na OC potencijalu ovih kartica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ide za cmarkove ali u igrama bas i ne. Navodno da neke grafe uopce ne reagiraju na povecanje voltaze i idu koliko idu na ref. voltazi. 3d11 i Radeonke ne dozivljavam uopce zbog tweakova u driveru.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.01.2012. u 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
rabi izrabi
Citiraj:
sad će opet neki reći da miješam kruške i jabuke, al ima u oglasniku Lightning 580-ica za 2600kn bez gare, 3000 s garom kome se sviđa i kome odmah treba kartica a ne želi čekati bolje hlađene nove 7970 ili da nevidija izbaci adute i moguće padnu cijene još malo.... mislim da je usporedba ok jer ne može se baš naći rabljene 7970 trenutno, možda da pričekamo par mj. ko ima vremena... Nije 4k neka nemoguća cijena za vrhunski hardver i još tome najnoviju vga karticu, mislim da bi smo je svi mi htjeli ali važemo li važemo
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Takve tweakove nema i to je sasvim u redu jer ni ne trebaju.. Meni su zadnjih godinu dana njihovi driveri sasvim ok. Nebi ni stavljao nove da nije BF3 izaso. Skroz sam zaboravio da postoje, doslovno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
Ajde da mi onda definiraj razliku između "tweaka" i toga da nakon update-a drivera nešto radi X% bolje? Isti drek! |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
nVidia može komotno preskočiti jednu generaciju, samo neka izbacuju još 560Ti 499 šejdera, pa onda sa 3GB radne, pa onda kombinaciju 8800GT sa 560Ti na jednoj kartici, 8800 radi u idle, špara struju, a inače vrti physx pa rebrandirani 560Ti kao 660, a ova 499 šejdera bude 660Ti i opet mogu tu izmišljat toplu vodu, tako da mogu još jednu generaciju komotno preskočiti što se tiče nvidia fanboya EDIT: Zaboravio sam spomenuti, OC verzije pa SOC pa tri slot hlađnje, dual fan hlađenja, možda neku kombinaciju sa četiri hladnjaka i vodenim za cpu (intel i5 2500k naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Primjetio sam da iz CCC ne reagira povećanje voltaže. Sa sapphireovim programmčićem ide gore i asusovim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
sad treba čekati da nvidia izda keplera pa da padnu cijene i onda si možda uzmem ili 7970 ili gtx680-670 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|