|
![]() |
#31 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zaboravih spomenuti jedan od najboljih recentnijih hackerskih filmova sa finom dozom intelekta i realnosti : Sneakers (1992) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...joooooj da, da, da, da....sneakers :clap: kako sam na to zaboravila...to je jedan od boljih"hakerskih" filmova.... ![]() ima, kao prvo odlicnu glumacku ekipu (ukljucujuci i Rivera Phoeniksa), fore u filmu su nenedmasne i radnja je izvrsna... ...taj sam film jedno vrijeme toliko cesto gledala da sam vec znala dijaloge napamet ![]() no, ja i dalje tvrdim da je "matrix" ultimate giksor film ![]()
![]() |
#34 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije baš " hakerski " ali - ANTITRUST. Film napravljen jako nalik malom genijalnom programeru i tipu ala Billy gejts koji ga zaposli ... bla bla bla. Sve u svemu poprilično dobar film i nema geek debil šprehe tipa - daj mi dodaj mobitel na kojem se vrte WIN 2003 server da crackam mainfraim NSA ( 30 sec napetosti ) , EVO gotovo. LoL |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
o,da, meni je super film....ima i akcije i trilera, ono, jako mi se dopao! Što se toče Hackers, kod sam bio mlađi film mi je bio totalni zakon, ali nedavno sam ga pogledao i pukao sam od smjeha! Ali Lord Nikon i Cerial su LEGENDE!!! ![]() Swordfish- tako,tako, da nema Johna Travolte, nisam siguran da bi film imao tu kvalitetu ( a i ovako ju nema) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
A jel itko gledal Nicotinu? Nije bas isljucivo hackerski film al je ful zanimljiv. Lik hackira svicarsku banku tako sto na sonijevoj tipkovnici utipka "swiss banks" u trazilicu i onda nasumce izabere jednu od izlistanih. Proba upasti i dobije "Acces Denie". Uposli par programa koji izlistavaju puno teksta jer tako to mora biti i na kraju upada. Nasmije se i stisne gumb te direktno iz Mozille (da, sve radi kroz Mozillu, pod Linuxom) przi CD u sonijevoj przilici. Ne znam gdje je sve te ekstenzije nasel al i ja bih to ![]() Obavezno pogledati ![]() http://www.imdb.com/title/tt0337930/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
lol te su mi najbolje pogledaj matrix i broji reklame ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|