|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mi imamo neko cudno poimanje postenja. Ako trazis kaparu,nisi drustven covjek i nisi "ljudina" ,ako ne trazis kaparu,onda si ljudina kojeg svako moze zajebati. Treba uvest pravilo - NEMA REZERVACIJA. I eto rjesenja,svi ce ostat ljudine i vadit se na pravilo trznice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
E to je to...idem na poštenje jer je i meni vamo par puta na pce tržnici ljudi izaslo u susret cak i slali robu prije nego sto sam dao lovu,pa et idem ispasti fer pa necu prodat drugom dok mi je ovaj napisao uzimam/smatraj je prodanim a sad moram smisljat kak da nabavim lovu za druge komponente
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sto se tice tih rezervacija, nekad cekam isto kao i neki ljudi svoje novce pa nudim da mi se pricuva na 1 dan, no ukoliko dobije ponudu nek proda dalje, a vise od 90% ljudi s kojima sam trgovao na isti nacin rezerviraju stvari. Danas vrijedi samo "pare na sunce" i onda saljem. I vidim da ljudi opet usporedjuju njuskalo i PCE trznjak, to nije potrebno, posto je PCE prvobitno FORUM, a usputno trznjak, tak da je ta usporedba totalno glupa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|