|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nijedno kupovno plexi kućište nije ravno ovome. Fsscinira me jednostavnost spojeva, čistoća linija. Samo me jedna stvar zanima. Ajde ako ti nije problem poslikaj odnazad, da vidim kako si riješio AGP/PCI utore, odnosno kako si učvrstio kartice nazad? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
atha, svaka čast uvijek se iznova divim ljudima koji imaju dovoljno volje i energije da nešto sa papira provedu u djelo , a takvih je malo i vjerujte u takvim projektima novac nije najveći problem , problem je krenuti u takvo nešto i završiti projekt a da sve ne ostane mrtvo slovo ne papiru, još jednom svaka čast, kanta je full O.K. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
svaka cast onda atha, zakljucio sam da je kupovno kuciste cisto zbog onih kutnih kockastih komada ![]() gdje si to nabavio? jel bilo gotovo, ili si u kockici pleksija radio navoje ![]()
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@ gabre evo slikati cu sutra. sto se toga tice, samo sam se potrudio biti precizan, tako da kartica stoji jako cvrsto bez ikakvih vijaka. @ miato evo pisao sam u predzadnjem postu za te kocke....alu kocke su to,radjene na stroju,bushene i navoji radjeni rucno.
![]() |
#35 |
Premium
|
Tek sam sad vidio topic... ![]() Dugo si pričao o ovome majstore- vidim da je napokon gotovo ![]() Nedaj kejs nikome za živu glavu- stavit ćeš od svoj bebacha INTELA 8.99FHT unutra i neka se veseli kako se i ja veselim kad jedan kejs složim- samo što nisam počeo ![]() Pozdrav prijatelju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, jer me baš zanima, imam u planu napravit nešto slično.. ali je drvo u pitanju, ne plexi... cilj mi je napravit kućište koje će biti praktički hermetički zatvoreno, sa 2 komada 12cm ventova, jedan napraijed jedan nazad i amen. dobro, hermetički nije dobra riječ, ali svakako hoću smanjiti vibracije i buku na najmanju moguću razinu. a za taj pothvat bi mi trebalo jedno staro bilo kakvo ATX kućište... samo unutrašnjost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
imam i ja jedno al to je TOLKO lose da ni saraf nemres zasarafit tam di idu PCI utori.. onda sam ja na silu naguro neki malo veci saraf da mi privremeno drzi kartice nutra dok ne nabavim posteno kuciste...ma katastrofa.. a da bude jos gore, to "privremeno" je potrajalo koje 2-3 godine ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Sve je super, divno, krasno i svaka ti cast na tome kaj si napravio:clap: :clap: :clap: , al bi stvarno malo mogao pocistiti komp od prasine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW kompic me zamolio za nesto takvoga da mu napravim jos prije pol godine, al nikako naci vremena. No sada ce to biti uskoro zapoceto i izradeno u kucnoj radinosti u potpunosti. Biti ce i slikica jednoga dana ![]() Nego zanima me kaj nisi nikak mogao izmisliti nekaj da zatvoris tu rupu odozada di izlaze kartice:confused: Ajde ak ti nekaj takvoga padne na pamet javi pa da znam improvizirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Dudek, pogledaj u sigu moj komp. ako imas vremena, pazljivo izrezes rupe oko kartica i I/O portova na maticnoj
![]() |
#45 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() mislio sam si mozda eventualno ubaciti komad plexia da zatvorim te rupe, ali meni niti ovako ne smeta. ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Svaka cast za case.... Meni je uvijek najveci gust nesto raditi onda kada to napravim vise nije takva fora,najveci gust je dok traje izrada pa se nadam da je i kod tebe tako pa mi lijepo prodaj to kuciste...ako neces milom onda cu morat silom.... ![]() STRAVA! BTW Da imam ovakvo kuciste moja seka ne bi mogla spavati od svjetla posto djelimo sobu...
![]() |
#51 |
Moderator
|
sorry, nisam skuzio post, tema je vec dosta stara pa nisam ishao za time. it's really simple. imao sam dva spreja, jedan je mat bijeli drugi fluorescentni plavi. prvo sam prespricao primerom, lagano, tanki sloj. nakon toga bijeli mat, i nisam pustio da se osusi do kraja, vec za nekih 15ak minuta posprejao plavom tako da se boja "razlila" preko bijele na taj nacin. ![]()
![]() |
#52 |
Amd fanatic
Datum registracije: Dec 2005
|
svaka cast majstore , kad si covjek nesta slozi sam , i jos k tome ako je ok , onda mu je jebeni gust gledat u to. :clap: :clap:
Athlon 64 3200+@2600Mhz@1.45v@freezer 64 colled // Asrock 939 dual sata II // Super Talent DDR 400@433 2x512 mb 2.5 3 3 8 Hitachi 80 GB // His X800GT @ 550/1200 // Liteon DVD-RW,Toshiba DVD // Enermax EG 365 AX-VE(G) Chieftec DG-01WD // MAG 19'100 Hz CRT // Win Xp Nlited Notebook Asus A9000 T |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Kuciste je vrhunsko - nesto slicno sam vidio kod ovih u Linksu, ali naravno - oni to nisu sami radili, pitaj Boga koliko bi kostalo to njihovo. Evo jedna 5 za trud i jos jedna 5 za izgled
![]() |
#55 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
:clap: :clap: Svaka cast!!!:clap: :clap:
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
svaka ti čact majstore ovo izgleda odlično samo me zanima kakva je čvrstoča tj dal se savija kućište pri nošenjju i to inače odlično svaka ti dala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
hvala dechki. @danmarko ni govora, to je bilo i najbitnije. plexi je odlichno uklopljen, nema savijanja/izvijanja. sve skupa je apsolutno stabilno i chvrsto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|