|
![]() |
#31 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Uskoro mislim kupit novo kućište i napajanje. Ovo kućište mi odlično izgleda i baš je ono što tražim, s druge strane tražim i da je što tiše, a čini mi se da zadovoljava i po tom kriteriju. Ono što sam vidio po internetu, nema baš najbolje riješeno hlađenje... Mislim kasnije složit za njega neku konfiguraciju od intel i5 2400, i gtx 560, pa me zanima dali će te komponente držat u nekim normalnim temp. granicama? Ne mislim oc-at. Komp je namijenjen najviše za igranje... Ili možda bolje fractal design core 3000, koji mi je dost ružniji, ali opet ima bolje riješeno hlađenje Zadnje izmijenjeno od: hrca. 22.01.2012. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Moj savijet, kao vlasnik fd, je definitivno r3. Stvarno kvalitetno i jako dobro osmisljeno kuciste. Nećeš sigurno pogriješili. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
R3 je odlično kućište i po tišini i hlađenju i kvaliteti izrade tak da ga uzmi jer ipak kućište ne kupuješ svaki dan, a ako nemaš za R3 onda uzmi CM 550 jer je ok kućište i samo dobro sredi kablovinje i ne moraš se brinut za temperature jer se SB procevi ne griju tolko, a i gtx-ice ak ih ne mučiš s oc-anjem imaju isto ok temperature. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|