|
![]() |
#31 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sve razrede prosao izmedu 2.5(sesti) i 3.6(osmi,zbog prosjeka morao sam),sve razrede ukljucujuci i srednju obavezni komad na polugodistu engleski... Sada Tehnicki fax(strojarstvo),dvogodisnji fax,jos 5 komada pa diplomski...cca kraj godine gotovo zajedno sa diplomskim... Ekipa koja ide na FER neka se pripremi jer je fax malo zajeban dosta,imam neke profesore i mogu reci da je fax dosta tezak za strebere(one koji uce napamet) oni koji maju mota za elektrotehniku i malo imaju ukljucenu logiku nije lose,ali ipak jako jako tesko... Sve u svemu kada pocnes traziti posao dode ti slabo kada vidis da si skoro pa uzalud isao na fax,posebno vrijedi za one sa ekonomije...
![]() |
#32 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma znam ja da je težak ali prije negdje dvije godine bilo je u novinama prosjek čekanja na posao sa pojedinim faksom i za fer je bilo manje od jednog dana (mislim za računalstvo / elektronika)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Re: Re: Srednjoškolci kak ste prošli?
Citiraj:
Da je to tako mama il tata bi ti morali bit ravnatelji skole. Il se kucis kak si pametan Dali ide ko u Ruđer ?
![]() |
![]() |
#35 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
da se i ja onda pohvalim ![]() tek je 19.6. a nakon sutra (ako bog da) ostao mi jos jedan ispit i pocistili smo prvu godinu ![]() inace za vas entuzijaste koji mislite na fer, nije tesko upasti ali (ako se izuzme faktor straha i sl.) prijemni je najlaksi "ispit" do sada ![]() dosta je lagano upasti ako je dobar prosjek iz srednje, ako pak nije, sjesti i provjezbati zadatke. jedino sta je problem da nitko jos nezna kakav ce vam program biti, no mozete ocekivati titulu "prvostupnika" nakon zavrsene 3god faksa ![]()
![]() |
#37 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#39 |
Džabe si krečio!
|
Dobri ste ![]() Ja sam završil sa 4,6 ![]() 1. razred, gimnazija lucijana vranjanina, matematički smjer ![]() Cijelu ubogu godinu nisam niš radio, al sam se zadnji faking mjesec fakat ubio i navuko skoro sve za ocjenu+ ![]() @ rendula, znam pun k ekipe iz pete, moramo se na cugo jednom dogovorit @Kuš, kak si ti stari, nisam se s tobom ful dugo čul...Nisam uopće znao da si na ovom forumu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
a naso ga pod favorits pa iso pogledat!!!
The hardest thing about dying is, knowing you'll never see the light of day. You ripped my heart out, you tore my eyes out, now you're gonna pay I'll stab you one time. I'll eat your heart out so you feel my pain. Don't you know that I always see you in all of my dreams? I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod mene prosle 4 godine samo tako, inace sam isao u XI. gimnaziju u Zagrebu, 1. i 2. prosao sa 4,54 a 3. i 4. sa 4,80...mature znaci nisam ni imao, a maturalni rad imao iz Tjelesnog (jebiga, snasao sam se ![]() jebiga, imao sve knjige, neke nisam niti otvoril, ucio kad sam morao...skola koja se zavrsava bez problema: ak ti se ne uci, cetvorka ti je osigurana, a ako se malo potrudis i budala moze imati 5! Buducnost? Ako Bog da zdravlja FER ili strojarstvo...fizike me najvise zanima, struja i to...zapravo bih htio delati nes poput Towara na ovom forumu (mislim kao hobi, a pravi posel kakav god bio u pocetku ja sretan)
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
2.73 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
Koga si imao iz povijesti ili fizike ?
![]() |
![]() |
#44 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() Fizika - Stojić, 2 je carska ocjena u ovom slučaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#46 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
(Poslije osnovne škole ja više nisam trebao knjigu iz povijesti, prosijek ocijena na svim testovima od čitavog razreda je bio 5.00, i nitko u razredu nije imao manje od 5) - možda vam dođe ne neku zamjenu....., nadaj se..... Nisi susreo ženu iz fizike po niku Točkica, to je tek smijeh.......
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ZED-M Bok. Evo ja sam prije par dana maturirao u Ruđeru, tehničar za računalstvo. 1.r = 5 2.r = 4 3.r = 4 4.r = 5 Imam 368bodova za FER. Arrow ili koji vec nick ![]() BTW ja si računam oko 650 bodova.. 15-20 zadatak na prijemnom su moje sposobnosti. Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Koje imaš profesore? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja pucam na FER ili ETFOS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Master
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
AMD 1700+ DUT3C@250x9@1.65V DFI Infinity@NB 1.6V@FSB250 Zalman 7000B-AlCu@7V 2x256,1x512 G.E.I.L UTT (BH-5)@2-2-2-5@500MHz@3.1V Gainward FX5900XT@5950Ultra bios@500/950 Seagate 80Gb S-ATA CoolerMaster Centurion 5@CoolerMaster 380W Hyundai 19"@1280x1024@100Hz GTA:San Andreas@27+ trainer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
thnx ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se ove godine opako pogoršao. Jedva sam izvukao da imam dva popravna (3. razred Tesle). Jučer sam tek saznao da mi je ipak dao 2 iz finomehanike jer bi inace pao razred. Biser sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
mehanicar.... propalica........ internet inventar ![]() BTW ja sam imao tu fazu ranije pa sam bio biser u osnovnoj ![]() @ VGA to ti je zbog wow-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|