Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 29.08.2011., 15:32   #31
Mad_Duke
Guest

Pa meni iskreno od cijele te ergile apple proizvoda najviše MBP vrijedi (ne naravno u konkurenciji kod nas sa ostalim proizvođačima). Air mi niti smrdi niti miriše. Ova zadnja generacija netbooka baziranih na AMD-ovoj platformi mi je puno bolji bang for buck za te pare ako nekom treba nešto prijenosno za osnovne potrebe. A ako ti treba nekaj jače, tu je naravno MBP / neki ekvivalent drugog proizvođača.

Touchpad je super iako su multi touchovi u tom rangu nekih ostalih prozivođača također odlični. Iako iskreno, za ozbiljni rad mi treba stol + miš. A kaj se tiče miša, Svaki dan bum uzeo neki logitech umjesto appleovog. Tipkovnica mi njihova još najviše paše jer sam fan "flat" tipkaruša.

Kaj se tiče dugovječnosti OS-a i trpanja glupostima. Meni i Windowsi i linux (mnoge distre) te OSX (na netbooku) delao super i nakon godine+ dana. Zapravo jedini razlog nekoj reinstalaciji je kad mjenjam neki HW kompletno, te diskove pa mi se ne da zezati pretjerano. (ergo na netbooku mi svi imaju instalacije prek 2 godine koje voze isto dobro kao i prvi dan. (Win XP, 7 i eeeubuntu)

Staro 29.08.2011., 23:55   #32
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma sve je to odlično ali mi je najbolje kad Macbook korisnici uspoređuju Laptop PC od 3.5-4 k kn koji su posjedovali sa 13" Macbookom koji su ovdje platili 9.5 tisuća kuna sa Americanom na 12 rata. Treba uzet u ruke pravi PC "poslovni" prijenosnik za iste pare i onda uspoređivat.
tutix je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.08.2011., 01:58   #33
NITROS
Premium
Moj komp

NITROS's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ma sve je to odlično ali mi je najbolje kad Macbook korisnici uspoređuju Laptop PC od 3.5-4 k kn koji su posjedovali sa 13" Macbookom koji su ovdje platili 9.5 tisuća kuna sa Americanom na 12 rata. Treba uzet u ruke pravi PC "poslovni" prijenosnik za iste pare i onda uspoređivat.
Ja sam uspoređivao sa Latitude serijom laptopa. Ako je to laptop od 3.5 ili 4k kn, onda dobro...
I koristio sam i IBMove iz poslovne serije i Toshibe također, tako da mogu govoriti o usporedbi. Da si pročitao moje postove, vidio bih da sam to spomenuo jer sam znao da će se naći ovakvih komentara.

Btw. čovjek je dobio odgovor, mislim da daljnja rasprava između PC laptopa i Applea nije potrebna.

Ja imam svoje subjektivno mišljenje koje temeljim na nekim svojim vrijednostima koje laptop treba imati, vi imate svoje mišljenje i to je to. Meni nije žao niti kune za Air i mislim da vrijedi te pare. Nije bez grešaka i mana, ali me veseli kada ga primim u ruke i otvorim, ako ništa drugo zbog wow efekta kako nešto tako maleno i lijepo može biti toliko dobro.
NITROS je offline  
Staro 30.08.2011., 09:08   #34
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor NITROS Pregled postova
Btw. čovjek je dobio odgovor, mislim da daljnja rasprava između PC laptopa i Applea nije potrebna.
Eto, sve receno.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno