|
![]() |
#31 |
Guest
|
Pa meni iskreno od cijele te ergile apple proizvoda najviše MBP vrijedi (ne naravno u konkurenciji kod nas sa ostalim proizvođačima). Air mi niti smrdi niti miriše. Ova zadnja generacija netbooka baziranih na AMD-ovoj platformi mi je puno bolji bang for buck za te pare ako nekom treba nešto prijenosno za osnovne potrebe. A ako ti treba nekaj jače, tu je naravno MBP / neki ekvivalent drugog proizvođača. Touchpad je super iako su multi touchovi u tom rangu nekih ostalih prozivođača također odlični. Iako iskreno, za ozbiljni rad mi treba stol + miš. A kaj se tiče miša, Svaki dan bum uzeo neki logitech umjesto appleovog. Tipkovnica mi njihova još najviše paše jer sam fan "flat" tipkaruša. Kaj se tiče dugovječnosti OS-a i trpanja glupostima. Meni i Windowsi i linux (mnoge distre) te OSX (na netbooku) delao super i nakon godine+ dana. Zapravo jedini razlog nekoj reinstalaciji je kad mjenjam neki HW kompletno, te diskove pa mi se ne da zezati pretjerano. (ergo na netbooku mi svi imaju instalacije prek 2 godine koje voze isto dobro kao i prvi dan. (Win XP, 7 i eeeubuntu) |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma sve je to odlično ali mi je najbolje kad Macbook korisnici uspoređuju Laptop PC od 3.5-4 k kn koji su posjedovali sa 13" Macbookom koji su ovdje platili 9.5 tisuća kuna sa Americanom na 12 rata. Treba uzet u ruke pravi PC "poslovni" prijenosnik za iste pare i onda uspoređivat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I koristio sam i IBMove iz poslovne serije i Toshibe također, tako da mogu govoriti o usporedbi. Da si pročitao moje postove, vidio bih da sam to spomenuo jer sam znao da će se naći ovakvih komentara. Btw. čovjek je dobio odgovor, mislim da daljnja rasprava između PC laptopa i Applea nije potrebna. Ja imam svoje subjektivno mišljenje koje temeljim na nekim svojim vrijednostima koje laptop treba imati, vi imate svoje mišljenje i to je to. Meni nije žao niti kune za Air i mislim da vrijedi te pare. Nije bez grešaka i mana, ali me veseli kada ga primim u ruke i otvorim, ako ništa drugo zbog wow efekta kako nešto tako maleno i lijepo može biti toliko dobro.
![]() |
#34 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|