|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Sileo bi bio neki best buy što se silent kučišta tiče izgleda ![]() Inače, na silent pc reviewu su najbolje rezultate postigli kad su disk jednostavno položili na onu spužvu na dnu kučišta. Kavez diska van (mislim da se može), to odmah oslobodi prostor za protok intake venta, SSD u kavez za floppy a storage HDD na dno! Jedino onda treba pazit kad se prenosi kučište ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() al onda sam provel jedan lijepi testic u antecu p182 ![]() na 5v temperature u prihvatljivim granicama, na 0v, temp odu gore nekih 15-20 stupnjeva i ne mrdaju, al dobro to je dok sam na e5200 imal TRUE a na grafi Accelero S1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Evo ga, danas uzeo Coolermaster Sileo 500, spominjan u ovom topicu ![]() U Linksu je na akciji do 18.07 (480 kn). Par slikica: ![]() ![]() ![]() Kučište je definitivno pravi odabir za one koji žele tišinu a ne žele se previše sami baviti modanjem. Na dnu, na vrhu i sa obje strane ima anti akustičnu spužvu koja prilično dobro obavlja posao. Coolermasterove ventove sprijeda i straga (12 cm, 800 okretaja max.). Temperature su u mojem slučaju nekoliko stupnjeva niže nego u starom kučištu koje je bilo otvoreno ![]() Kao što se vidi na slikama (cable management bi mogao biti bolji, priznajem) kavez za HDD je otšarafljen i maknut radi protoka od venta, SSD se ne vidi jer je zabijen u prostor za flopi a HDD je položen na spužvu. Možda nije najpametnije rješenje ali ako se kučište neće puno micati svakako je najtiše. Što se tišine tiče, na više od 2m od kučišta se gotovo ništa ne čuje (konfiguracija iz moj komp). Bliže od toga se vrlo malo čuje kao neka sitna vibracija, ispostavilo se da su to ležajevi coolermasterovih ventilatora. Čuju se kad se sjedi do kučišta, ali vrlo slabo. Meni to ne smeta previše ali nekom perfekcionistu bi moglo ![]() Noise freakovi bi vjerojatno imali zamjerku na kvalitetu tvornički instaliranih ventova ali što se mene tiče -> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Moj haf je bio preglasan. Najfore je bilo kada navečer u tišini gledamo film a on zuji. Uglavnom, uzeo sam se najeftiniji potenciometar za ventove i sada je skoro pa nečujno. Zuji samo kada se igram. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|