|
![]() |
#31 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
a jel google ko i paypal "provjerava" s koje se IP adrese spajas? isto tako, jel njima bitno da je recimo kartica izdana u recimo njemackoj ili ce i provjeriti da nositelj kartice nije rezident nego zivi negdje drugdje pa opel livada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ne provjerava paypall IP adresu.. Ne provjerava se ni gdje je kartica izdana.. Kartica mora bit valjana, moras imat novca na njoj i to ti je too... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
nemam tele2, ali da, do kartice je. još k tome može biti i do verzije marketa. ekipa će ti potvrditi ili me ispraviti da radi samo na t-mobile i na bonbonu, i većinom na starijim verzijama marketa. ali to sve varira, jer google stalno nešto mijenja u vezi toga / pristupa marketu za naše područje. ne sjećam se da sam pročitao da je nekome radilo na vip ili tele2 EDIT: i da, to što dean225 kaže, stavi market enabler. tako sam i ja, nisam mogao instalirati Mireo Don't Panic, pa sam fejkao sa ME i radilo je ok. Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 09.09.2011. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Prvo ugasi market sa nekim task managerom.. pa pokreni market enabler i odi u settings list.. drži prst na prvom (t mobile us) pa odaberi fake this provider now.. onda pokrenes market i imaš sve.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|