Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.09.2011., 19:18   #31
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Vjerojatno taj bug s controllerima. Isključi volan ako ti je uključen tj. ostavi si uključen samo gamepad ako igraš s njim te si prebaci datoteku koju sam gore stavio.

Jebem im... Kako fenomenalnu igru (odnosno demo) unište s tim bugom.
Sve sam iskljućio i stavio taj fail, ali opet uđe u igru i izađe van neznam šta da više napravim, jer kod tebe radi taj demo?
hrcfaca je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2011., 19:34   #32
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
treba i regedit pročačkat da generički kontroler radi

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2

i onda skinut ovo http://www.mediafire.com/?3ifjj5gztzj i stavit u fifa 12 demo folder

Oglas
Staro 13.09.2011., 21:48   #33
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nitko ne piše kakva je igra?
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2011., 21:52   #34
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
treba i regedit pročačkat da generički kontroler radi

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2

i onda skinut ovo http://www.mediafire.com/?3ifjj5gztzj i stavit u fifa 12 demo folder
Što ja tu trebam napisati kad otvorim onaj win+r, tam mi piše ono MSCONFIG, ali neznam što moram napisati da bi mogao doći do tih opcija dalje.
Oprosti. Inaće tekmu sam uspio odigrati, ali tek kad sam odpojio i volan i yostic i restarto komp. Inaće moram reči da mi se jako sviđa, kretnja igraća oni među filmovi, kad su promjene, pa snimke puno mi je bolja od 2011 barem meni...
Staro 13.09.2011., 22:30   #35
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Evo da bacim dojmove nakon 10ak utakmica. Igra je predobra, novosti sapram prošle godine ima dosta.

Tactical Defending je vrhunska stvar, dosta je usporio branjenje te se tako ima dosta više vremena na lopti, nema više mutavog tackle spaminga kojeg su također probali smanjiti u novom PES-u no i nije im baš uspjelo. Da se zna, zbog ovog tok igre nije ništa sporiji samo daje igraču duže vremena na lopti.

Fizika lopte je također dosta bolja, kao i sam dribling koji od sada također nije skriptiran tj. isti trik se neće svaki put jednako kvalitetno izvest. Dodavanje, duge lopte i ubačaji su se isto poboljšali tako da je čuveni ping-pong passing sveden na minimum, kretanje igrača (pogotovo na proigravanja) je odlično.

Grafika je dobila najmanje pažnje no ima jako, jako puno novih animacija. Impact Engine je fora no za vrijeme samog igranja nečete ga najbolje primječivati, na replayu se to dosta fino vidi. Meni je dobio impresivan facelift i za razliku od prošle godine sad izgleda čisto ok. Isto tako poradilo se puno na detaljima na terenu tipa kod teže ozljede sudac zaustavlja igru, uzima loptu te kad se igrač iznese s terena baca loptu, a protivnik ili moj igrač vraća loptu suprotnoj momčadi. Ako se ne varam to još nije bilo niti u FIFI niti u PES-u.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 00:03   #36
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor hrcfaca Pregled postova
Što ja tu trebam napisati kad otvorim onaj win+r, tam mi piše ono MSCONFIG, ali neznam što moram napisati da bi mogao doći do tih opcija dalje.
Oprosti. Inaće tekmu sam uspio odigrati, ali tek kad sam odpojio i volan i yostic i restarto komp. Inaće moram reči da mi se jako sviđa, kretnja igraća oni među filmovi, kad su promjene, pa snimke puno mi je bolja od 2011 barem meni...
kad odeš start -> run (ili win+r) upiši regedit
Staro 14.09.2011., 01:41   #37
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
da i ja kažem šta imam.. s nestrpljenjem sam cekao ovu fifu, ali na kraju nekako, neznam zasto, nisam ostao zadovoljen.. ovaj takticki defending mi je toliko govno da to nisu istine. puno puno teže je uzeti loptu, sto ce na kraju, kada se ljudi malo ispraksaju unazadit fifu za 10 godina.. loptu je jednostavno pretesko uzet, a prelako se setat uokolo s njom.. animacije, grafika, pasevi, sve je islo na bolje, tu nema rijeci.. ali taj defending mi nikako, ali bas nikako nije legao.. ostala je ona stvar koja je mene i frendove najvise mucila u prooslogodisnjoj fifi.. a to je užasno brza transformacija iz obrane u kontru.. prakticki za 4-5 sek ti možeš iz situacije da se boris u obrani se nac sam ispred protivnickog golmana, samo je dovoljno u pravom trenutku uletit sa suigracem.. to je ono zbog cega je kod nas padalo najvise golova.. a odigrao sam preko 500 partija fife11.

neznam, necu 100% tvrdit ovako nakon par odigranih partija, ali taj takticki defending mi nikako nije legao..

i druga stvar koja mi užasno smeta je sto su dodali taj tackling push pull, a X (igram na xbox gamepadu) fuknciju (teammate pressure) prebacili na RB. pa je sad toliko nespretno stiskat sa suigracima i u isto vrijeme sprintat sa selektiranim igracem..

sve u svemu jako dobro, samo ima tih sitnica, koje ce mi možda ubit igrivost. treba jos utakmica i utakmica odigrat da vidimo sta ce bit od tog, al prvi neki dojam je ovakav kakav je.
Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 02:13   #38
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Inače, Tactical Defending se u postavkama može isključiti, tada je sistem branjenja ponovno kao prijašnji.
Staro 14.09.2011., 09:17   #39
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ostao ugodno iznenađen, pošto nisam previše očekivao, s obzirom na prijašnje nastavke ovog serijala. Svakako uzet malo vremena, pogledat i isprobat.
Za tactical defending treba vremena da se nauči, ali svakako pohvalna inovacija.
Već mislio naručiti cucak serijal, al sad su me ovi iz EA Sportsa doveli u dvojbu
ExtremePower je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 11:49   #40
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Ostao ugodno iznenađen, pošto nisam previše očekivao, s obzirom na prijašnje nastavke ovog serijala. Svakako uzet malo vremena, pogledat i isprobat.
Za tactical defending treba vremena da se nauči, ali svakako pohvalna inovacija.
Već mislio naručiti cucak serijal, al sad su me ovi iz EA Sportsa doveli u dvojbu
daj pliz mi objasni sta je u tom pohvalno. ne prcam, nit zapocinjem nikakvu prepirku, samo bih htio skužit koja je korist od tog sistema?! jer moguce da ja nisam uhvatio uopce kvaku tog, a da je stvarno koristan ))

pa mi samo u par recenica napisi neke prednosti u odnosu na prijasni sistem.
thx
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.09.2011., 14:18   #41
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

TD u osnovi što se tiče igranja i nema prednosti naspram starog načina nego jednostavno nešto realnije predočuje branjenje tj. usporava ga. Gledaj to ovako, protivnik će biti više vremena na lopti isto kao što ćeš i ti biti više vremena na lopti. Nije to niti loše niti dobro jer zavisi kako igraš, možda voliš brze napade, a možda voliš više izigrati obranu.
Staro 14.09.2011., 14:39   #42
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

to u teoriji kako kažeš još i pije vode.. da je svako duže na lopti. ali u praksi se to onda pretvara manje vise u fifu 2004, gdje je moguce trcat sa jednim igracem preko cijelog terena.. oke, svjestan sam da ovdje to nije tako i da preuvelicavam, ali to jednostavno nije niti blizu sto je mene mucilo u fifi. i sad obrambeni dio reagira jednako na brzu kontru kao i prije. upravo to me najvise muci i zbog tog najvise golova i pada.. 80% golova sto sam ja dao ili primio je brza kontra, a ne izradjena akcija.

po meni je problem u tom što zadnja linija obrane kad krene protivnicka brza kontra se vraća u rikverc nazad.. znaci trčkaraju u nazad.. dovoljno je u pravom trenutku stisnut LB i moj igrač ce projurit kraj njih iz jednostavnog razloga jer im treba puno vremena da iz tog trčkaranja u nazad se okrenu i pocnu sprintat za mojom špicom.

kažem govorim to ovako vise na pamet, treba odigrat 100tinjak partija da se vidi kako to izgleda, al meni se ovo otežavanje uzimanja lopte nikako ne svidja..
Staro 14.09.2011., 19:15   #43
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

FIFA11-->BUTTONDATASETUP i copirete taj fail u fifa 12 koji se isto nalazi u documentsu. Meni je pomoglo, nadam se da će i vama.
-->
Evo imam jednu vijest za sve one koje izbacuje van kad imate uštekan gamepad, rješenje je sljedeće. Idite u DOCUMENTS-->FIFA11-->BUTTONDATASETUP i copirete taj fail u fifa 12 koji se isto nalazi u documentsu. Meni je pomoglo, nadam se da će i vama.
Staro 14.09.2011., 20:25   #44
tibia22
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2011
pozz, zna li neko zasto su mi na joysticku tipke totalno obrnute i kako to popravit :S ?
tibia22 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2011., 02:05   #45
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Evo ko još ima problema s gamepadom može probati i ovo: GamePad Fix for FIFA 12 Demo
Staro 15.09.2011., 19:16   #46
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
ExtremePower je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2011., 20:16   #47
tibia22
Registered User
Moj komp

Kako se bacit s golmanom kad se brane penali ?
Staro 16.09.2011., 22:50   #48
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
desna gljiva
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2011., 13:12   #49
tibia22
Registered User
Moj komp

tnx, i btw jel ko nasao fix neki za joystick koji radi jer meni su kontrole jos uvijek izmjesano probao sam sve u ovoj temi oko toga i ne radi :S
Staro 19.09.2011., 10:10   #50
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo mojih dojmova nakon 10-tak tekmi, Pošto na 11-ici imam ohoho staza nekih 800 tekmi, zapažanja su sljedeca, tactical def mi se i nesvidja previse jel glupo mi je da igrac nemoze doc do igraca do pravog trenutka, golmani su puno bolji i realniji nega u 11, tamo su imali tako glupe kikseve da to nije istina, ovdje su puno bolji, realnije se bacaju
Lopta sada puno realnije leti isto kao sto su i pokreti igraca puno prirodniji, sad igrao sam ga na pc i tece sve glatko al cini mi se kao da je igra malkice spora, 11 na xboxu mi je bila nekako brza pa cu cekat cijelu verziju za xbox pa da vidim.
Sve u svemu vidi se napredak u dosta segmenata, igraci imaju sad bolje i prirodnije face, ostalo je samo cekat i onda dolazim besane noci
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 12:59   #51
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Kakav je manager mod?
Starsailor je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 13:12   #52
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
ostalo je samo cekat i onda dolazim besane noci
Također!

Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Kakav je manager mod?
Skini demo pa probaj.
Staro 19.09.2011., 15:12   #53
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
di je ovdi fakin namjestanje tipkovnice... koji qrac mi znaci gumb broj 8, apsolutno nist, sjecam se i na jedanajstici da je bilo preretardirano za namjestit al ovdi fakat ne vidim nis, da ocu igrat na kontroler kupio bi si x-bawks
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 20:30   #54
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
di je ovdi fakin namjestanje tipkovnice... koji qrac mi znaci gumb broj 8, apsolutno nist, sjecam se i na jedanajstici da je bilo preretardirano za namjestit al ovdi fakat ne vidim nis, da ocu igrat na kontroler kupio bi si x-bawks
Da malo smiriš strasti i bolje pogledas pod kontrole U IGRI vidio bi
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 21:31   #55
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ne, gledao sam pod kontrole NA BALKONU i tamo ih nije bilo
uglavnom radi otkako sam prikljucio drugu tipkovnicu na laptop, + svi moguci tweakovi za demo
ne zelim komentirat igru al demo ide na shift del
kad iazdje ful verzija dobiva ponovo sansu, potencijala definitivno ima

Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 19.09.2011. u 21:44.
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2011., 21:46   #56
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
Da malo smiriš strasti i bolje pogledas pod kontrole U IGRI vidio bi
pa u pravu je čovijek

počneš igrat igru za PC i onda moraš snalazit se prek kontrola za xbox

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2011., 00:58   #57
Mad_Duke
Guest

Same shit kao PES po tom pitanju. Hrpa nesposobnjakovica koja je nesposobna napraviti options -> controllers izbornik unutar igre koji funkcionira. isto odlazi i za grafiku! Fuj

Također ne znam zato ne bi bilo moguće da dvije osobe igraju na jednoj tipkaruši. Ma, sve je to komedija!
  Reply With Quote
Staro 20.09.2011., 14:57   #58
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

http://www.youtube.com/watch?v=YAR6I...layer_embedded
))))))))))))))))))))))))))))))

nisam se dugo ovako smijo ))
Staro 20.09.2011., 15:30   #59
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
ne, gledao sam pod kontrole NA BALKONU i tamo ih nije bilo
Pa ocito je da si ih trazio na balkonu jer da si ih trazio na igru uz malo sposobnosti bi je nasao.

@panda, nije nikakav xbox controller u pitanju

evo vam screenshot obojici. Samo treba malo pogledat, ne ?
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2011., 16:01   #60
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
http://www.youtube.com/watch?v=YAR6I...layer_embedded
))))))))))))))))))))))))))))))

nisam se dugo ovako smijo ))