|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Jel ti ukljucen frame limiter? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
VAŽNO UPOZORENJE
Igrica se ruši na nforce chipsetima. Očito se ne podnosi sa audio driverom(5.10). Ako koristite onboard zvčnu skinite 6.14 drivere. To bi trebalo riješit problem. edit-Riješeno radi sa audio driverom 6.14 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 10.06.2005. u 03:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
M.U.P.
|
Samo dvd
![]() |
#39 |
Premium
|
Evo danas dobio igru i pocele se neke cudne stvari dogadati ![]() Prvo namjestio na 800x600 i na very high, a igra pocela trzati ko luda, zatim stavio na 1024 i medium i ista stvar ![]() Vec sam poceo lagano piz..... kad stavim na 1280x1024 i high, a onoooooo. Igra LETI ![]() E da, izgleda da imam onaj problem sa nestajanjem pedestriana (nestaju teksture na njima ???), ali probat cu jos sa catalystima 4.9, kazu da to rjesava problem siguirno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo, ja dobio napokon novi gta. Pa igra i nije baš nešta posebno. Imam redeonku i nemam nikakvih problema osim što mi svakih pola sati se igra minimizira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
|
LXGIWYL = Weapon Set 1, Thug's Tools KJKSZPJ = Weapon Set 2, Professional Tools UZUMYMW = Weapon Set 3, Nutter Tools HESOYAM = Health, Armor, $250k OSRBLHH = Increase Wanted Level Two Stars ASNAEB = Clear Wanted Level AFZLLQLL = Sunny Weather ICIKPYH = Very Sunny Weather ALNSFMZO = Overcast Weather AUIFRVQS = Rainy Weather CFVFGMJ = Foggy Weather YSOHNUL = Faster Clock PPGWJHT = Faster Gameplay LIYOAAY = Slower Gameplay AJLOJYQY = Peds Attack Each Other, Get Golf Club BAGOWPG = Have a bounty on your head FOOOXFT = Everyone is armed AIWPRTON = Spawn Rhino CQZIJMB = Spawn Bloodring Banger JQNTDMH = Spawn Rancher PDNEJOH = Spawn Racecar VPJTQWV = Spawn Racecar AQTBCODX = Spawn Romero KRIJEBR = Spawn Stretch UBHYZHQ = Spawn Trashmaster RZHSUEW = Spawn Caddy CPKTNWT = Blow Up All Cars XICWMD = Invisible car PGGOMOY = Perfect Handling SZCMAWO = Suicide ZEIIVG = All green lights YLTEICZ = Aggressive Drivers LLQPFBN = Pink traffic IOWDLAC = Black traffic AFSNMSMW = Boats fly BTCDBCB = Fat JYSDSOD = Max Muscle KVGYZQK = Skinny ASBHGRB = Elvis is Everywhere BGLUAWML = Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher CIKGCGX = Beach Party MROEMZH = Gang Members Everywhere BIFBUZZ = Gangs Control the Streets AFPHULTL = Ninja Theme BEKKNQV = Slut Magnet BGKGTJH = Traffic is Cheap Cars GUSNHDE = Traffic is Fast Cars RIPAZHA = Cars Fly JHJOECW = Huge Bunny Hop JUMPJET = Spawn Hydra KGGGDKP = Spawn Vortex Hovercraft JCNRUAD = Smash n' Boom COXEFGU = All Cars Have Nitro BSXSGGC = Cars Float Away When Hit XJVSNAJ = Always Midnight OFVIAC = Orange Sky 21:00 MGHXYRM = Thunderstorm CWJXUOC = Sandstorm LFGMHAL = Mega Jump BAGUVIX = Infinite Health CVWKXAM = Infinite Oxygen AIYPWZQP = Have Parachute YECGAA = Have Jetpack AEZAKMI = Never Wanted LJSPQK = Six Star Wanted Level IAVENJQ = Mega Punch AEDUWNV = Never Get Hungry IOJUFZN = Riot Mode PRIEBJ = Funhouse Theme MUNASEF = Adrenaline Mode WANRLTW = Infinite Ammo, No Reload OUIQDMW = Full Weapon Aiming While Driving THGLOJ = Reduced Traffic FVTMNBZ = Traffic is Country Vehicles SJMAHPE = Recruit Anyone (9mm) BMTPWHR = Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit ZSOXFSQ = Recruit Anyone (Rockets) OGXSDAG = Max Respect EHIBXQS = Max Sex Appeal VKYPQCF = Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop NCSGDAG = Hitman In All Weapon Stats VQIMAHA = Max All Vehicle Skill Stats OHDUDE = Spawn Hunter AKJJYGLC = Spawn Quad AMOMHRER = Spawn Tanker Truck EEGCYXT = Spawn Dozer URKQSRK = Spawn Stunt Plane AGBDLCID = Spawn Monster ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Konačno sam se i ja "ukrcao" u avion za San Andreas ![]() Je** ga, drugi tjedan su mi ispiti, a ja sam si nabavio 3 nove igre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
Joooj nemoj me podsjecati na to ![]() Da barem ovaj vikend uzivam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() si u blizini mene idući tjedan ??? ![]() imam pauzu od 13-13:30h pa bi mogli na neku kratku kavicu.....pa da podjeliš veselje sa prijateljima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Sruk
|
evo, igram je na jednom i drugom kompu.... sad, da ja odma nesto pitam. ![]() 1.kak prec onu misiju kad ti daju auto koji poskakuje pa trebas nesto radit dok ti dole idu strelice kroz nekakav krug. 2. jel istina da se moze igrat koperativno i kako? 3 zašto nestane zvuka na i ponovno se pojavi na ASUS A7N8X-X a zvuk ide preko Creative 5.1 Live! a na mom kompu sve ok. Al sestri nije po volji... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
2. vjerojatno ko i V.C. sa nekim modom. 3.Pretpostavljam da je igirca jako osjetljiva na audio drivere. probaj skinut nove.
![]() |
![]() |
#48 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, igram već San Andreas sat-dva i mogu rać da sam više očekivao...Gotovo je pljunuti vice city (zasad, naravno uz mnogo dodataka)... Igram na 1280*1024, i gotovo je neigrivo bez AA...Mogu vam screen nabacit... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Sruk
|
ma nije, moja sestra pere na 1024x768 bez AA sa R9550XT i sasvim je ok.....sviđa mi se.....sjecam se kakve sam igrice igrao i kakve jos i danas igram tak da mi je ovo daleko od neigrivog ![]() osobno mi kod igrica najvise smeta masivan pad frameova i stekanje,a sad ako se vidi koja kockica, a sve radi brzo, ko ga jebe ![]() iako je moja najveca zamjerka model ruku likova u igrici, spoj tekstura ruke mi se nekad cini gori nego u morowindu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
M.U.P.
|
Reku su koma. Ko da su na male štapiće nabili šake promjera 2m. Al ostatak je solidan pogotovo glumci koji su dali glasove.
![]() |
#51 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Prvi dojmovi
Mene igrica baš nije oduševila nekaj više sam očekivao od nje ali igrivost je dosta dobra a i misije su ok pa joj je to plus ali grafika nije neš napredovala za razliku od vice citya
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Prvi dojmovi
Citiraj:
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
jel se moze igrati bez dvd-a khmm^^(samo recite da ne) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
odgovor je potvrdan. moze se ![]() tako da ne moras raditi backup kopiju svog originala jel ces vrlo rijetko koristiti DVD
![]() |
#57 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Igram GTA već par sati i imam pitanje, jel lik mora jesti ili je to samo za promjenu izgleda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
M.U.P.
|
SPOILER-2Vidjet ćete odvjetnika Rosenberga iz V.C.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|