|
![]() |
#32 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Npr, trenutni postav mobitela mi je: Galaxy S - dosta igranja preko wlana i surfanja, poziva, poruka, tu i tamo malo gps-a - 2 dana, a neki mid use svega toga, bez gps-a - believe it or not sa zadnjim 2.3.3 stock romom, mislim da je jvo, na poslu sam pa ne mogu provjerit - preko 5 dana traje baterija, ali doslovno od 100% do gašenja moba. SE X8 - njega koristim 90% vremena za poruke i pozive, eventualno neka igra čisto iz dosade, baterija traje oko 5 dana, i tako je od prvog dana. Nokia 6510 (iz 2002.) - samo pozivi - 6-7 dana. Eto fino se na primjeru galaxya vidi da je razlika u mogućem trajanju baterije ogromna, zavisno o upotrebi moba i njegovih najvećih žderača baterije - gps-a i wlana.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Desire HD - 3 dana bez problema uz neku umjerenu upotrebu - 2G only, brightness na nekih 30%, cca 20 min poziva dnevno i 10ak poruka, ~ pola sata Wi-Fi-a dnevno. (novi MDJ's kernel i potrošnja od 1mA u idleu)
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Na svom SGS sam primjetio da je display dominantan potrosac. Bude cca 80-90% od ukupne potrosnje, moguce je da je zato sto koristim automatsko osvjetljenje. Baterija tako izgura 24-36h, ovisno koliko koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
gadget freak
|
![]() |
#40 |
Premium
|
huawei ideos 9h konstantnog igranja po njemu s svim i svacim, zvanja i tipkanja poruka normalni usage drzi izmedju 24 i 48h light usage jos nisam ispitao, mogu samo reci da je izdrzao citavih tjedan dana i bio na 56% baterije (otprilike je gubio 6% baterije dnevno), onda sam ga napunio jer sam isao na put i znao da cu puno trosit pa da mi se ne dogodi epic fail |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Ali sa 2.3.3. em mob leti doslovno, u svemu, em nema battery draina i trajanje baterije je duplo. Evo, sad je 4d i 8h i imam još 55% baterije ![]() Screenshot: http://img90.imageshack.us/img90/563...0614150648.png
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 14.06.2011. u 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Meni je sad na 46% nakon dva dana i par sati, uglavnom zato sto display drzim na minimalnom osvjetljenju, a i sad pojede oko 70% baterije. Recimo preko noci, za nekih 7h baterija padne tek 2%. Sto se firmwarea tice, nemam mogucnost nadogradnje kroz KIES, jedino da preko ODIN-a instaliram novu verziju, ali onda ode i garancija. Froyo mi je ovako sasvim ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Defy @ stock Froyo 2.2.2 -> cca 3 dana (vecinom 3. dan na punjacu), brightness na auto, 2g only, custom profil za bateriju, 10-15 min razgovora i 10-tak sms-ova dnevno uz pola sata do sat wifi-a, tu i tamo bacim koju igru (nfs, death worm) ali ne cesto... Me happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
da k800 je vrhinski sto se tice baterije.. ali meni je najjaci mob bio nokia 6030.. bateriju sam trebo puniti svakih 10-ak dana.. zaboravis di si ostavio punjac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Pa to je STOCK samsung rom.... A ja sam na 6d i skoro 11h i još nisam punio mob, pa se ti premišljaj za stavit 2.3.3 ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() GPS je osta isti,kao i WIFI, 3G je dobija dodatnih 15 KB/S, to no je možda do mreže, ali je bluetooth usporen. i NARAVNO, nisu pretvorili filesistem u ext4. jebate RFS. 2.3.3. is the way for me. ![]() @SRV: Garancija se gubi flashanjem, ali se također vraća flashanjem stock ROM-a. I to ne provjeravaju u VIP-u, a pretpostavljam da je tamo ostvariva garancija. Nema veze koji ROM staviš, može biti i kineski, svejedno će ti raditi. Čak je dokazano u Froyu da azijski modemi u njihovim ROM-ovima rade bolje nego europski. Ako netko želi probati: http://techgom.blogspot.com/2011/06/...ad-234-on.html
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
cijeli tjedan (4-5 dana) zaboravim kad sam ga punio ... uz malo više razgovora nešto manje SE Naite |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nokia N8. Punim ga svaki drugi dan ili svaki dan ali ne zato jer je toliko potrebno nego da budem siguran, uglavnom mi skoro nikad ne padne ispod 50%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
iPhone 3gs sa povremenim wifi, sms i čestim pozivima, smanjenim osvjetljenjem bez igrica (koje ni nemam na njemu) cca 2 dana, a samo sms i pozivi 3-4 dana bez problema. Iznimno zadovoljan sa trajanjem za sve mogučnosti koje nudi.
![]() |
#57 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
E72 Do 15 dana = light use 10 dana = average mp3, pokoja slika, wifi, bt, sms i pozivi...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
a ziher toliko |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Skinuo nocas u 1:30 Desire Z sa punjaca, i danas normalno koristio: cca 40min poziva, par mailova dok sam bio na kavi, malo igranja... pogledam sad kad ono baterija na 40%! WTF?! I onda se sjetim da sam jucer na plazi stavio brightness na max a inace je na auto. Bem ti osvjetljenje kad toliko trosi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|