|
![]() |
#31 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
pa stoji ti gore s pocetka teme ![]() Jel to znaci da jedan primjerak ide u Goricu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() čisto za primjer ovaj monitor na Neweggu dođe 500 dolara. ![]() ![]() ![]() ![]()
"Water! Why does it always have to be water?!" Zadnje izmijenjeno od: Ranma 1/2. 01.05.2011. u 23:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
tearing nema veze s monitorom. subjektivni dojam je ok ako znas osobu i vjerujes joj, ali na internetu svatko svasta laprda pa ne vjerujem nikad nista. valja citat sto kaze prad.de, ali imaju samo recenziju na svapskom ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
ovo gore sam pejstao kao primjer jednog od opisa jer je lik naveo neke gejming detalje. a njemu vjerujem kao i bilo čemu što pročitam na internetu. ![]()
![]() |
#36 |
Guest
|
slazem se, ali ne zaboravi da dosta korisnika ili ima nerealna ocekivanja ili niske standarde. ovako sa strucnom recenzijom bar znas sto mozes ocekivati od performans pa vidjeti sto ti od toga odgovara ili ne. od korisnika je meni najkorisnije doznati otprilike kolika je sansa dobiti dobar primjerak ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
8-bit Gen.
|
E sad se zamislimo na odlukom koju sam upravo saznao. Vjerovali ili ne, ali uvoznik ne planira narucivati ovaj model Asusa za nase trziste! Dvije potvrde od dva covjeka. Valjda je razumno ocekivati da nece biti trajna odluka, buduci da je zbilja cudna. No ostaje ovo sto sam upravo napisao. Trebalo bi pitati Asusa kako gleda na ovakvu odluku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
Citiraj:
![]() a tko zna, možda je netko čitao topice ovdje da pa skužio da će teško zadovoljiti zahtjevne hrvatske geekove ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
8-bit Gen.
|
Hm'da, jako cudna odluka. Pitanje je jedino, uvjetuje li Asus mozda kolicinu na ovaj model? To je jedino sto mi pada napamet. Jer razlog moze biti u nasem slucaju samo tehnicke prirode. Najbolje da bi "osluskivali" modele i po tome birali - posebno kod nas. Covjek mi je rekao da odma javlja ako se i kad pojavi. Iskreno, da ga sebi idem sutra kupovati, dobro, bilo bi mi draze kupiti ga u Agramu, ali isto tako, za novi monitor potegnuo bih bez problema preko granice. Proba, kupovina i namig 'lojanost' carini i stavljanje na stol. Tim redoslijedom ![]() Tako da... nije smak svijeta za one koji ga stvarno zele. Kako se zove onaj novi dechec koji je krenuo (ali postenim) putem Hardveraja? Takvi entuzijasti zasigurno bi mogli kod nas naruciti. Jedino ostaje enigma odbijanja predstavnika. Probat cu saznati zasto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
8-bit Gen.
|
Ipak dobre novice za buduce vlasnike iz Kroejše ![]() Prvo sam zamolio meštra Krešu da upita konkretnije Zasto i Kada po pitanju Asusa. Nakon njegovog brzog odgovora, pricekao sam i odgovor prijatelja koji je vec nesto pricao s Mikronisom. Tamo je vec jedan djelatnik bio ljubazan od pocetka pratiti stanje modela, pa je nakon Kreše dodatno potvrdio stanje stvari : * Moze se naruciti ![]() * Cekanje je tri do cetiri tjedna - ista potvrda i od Msan-a i Mikronisa. Cijena nesto iznad 4000 kn, odnosno, tocno po proslijedjenoj ponudi iz Mikronisa : 4256 kn Tko zna, mozda kad padnu dva tri komada u Msan, mozda se ipak odluce staviti u redovnu ponudu? Eto, toliko da svi zainteresirani znaju. Za sve one koji su se udostojili procitati stvarne prednosti monitora... mislim da nije uzasna cijena, za ono sto ce vlasnik dobiti kvalitetom na stolu. . ____________________________________ ![]() .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|