|
![]() |
#31 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
imas vise vrsta plina, onaj stari "neekoloski" koji je bolji i jeftiniji i novija vrsta koja je sve suprotno ugradio mi frend klimu prije 5-6 dana, bavi se tim pizdarijama vec godinama, slicna stvar je s friziderima @mrkonja klima se puni kad ne hladi, koliko ja znam nema nekog intervala kao kod servisa auta |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Yup, Toncek, stari od prijatelja postavlja klime (i meni je postavljao Toshibu) i radi samo sa Daikinom, Toshibom i brijem Fujitsuom. Uglavnom, kaže da je Daikin Mercedes među klimama, da je čak bolja i od Toshibe. Ali košta.., |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
inače kompletan godišnji servis košta praktički nula kuna, a naplaćuje se po 300-400kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
-
Datum registracije: May 2005
|
Ove danasnje klime u vecini slucajeva uistinu i dolaze s plinom a godisnji servisi se svode na ciscenje filtera i eventualno njihovu zamjenu. A sto se tice ugradnje, svaki pravi pc ekspert bi i sam mogo ugradit klimu. nije nista puno kompliciranije od vodenog hlađenja ![]() Npr. znam da quadro klime dolaze s cijevima i sa svime sto je potrebno za ugradnju...samo malo dobre volje i klima je tu! pozdrav! ps. moj prvi post na pce forumu a nema veze s pc-ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Razmišljam uzeti klimu Samsung SH09APG 2,8kW u HG-Spotu. Po meni se čini dobrom, mislim da ima i ionizator što mi je korisna opcija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() al kolko sam upucen, nazalost nema garancije ak klimu ne ugradi i servisira ovlastena osoba.
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Da rezimiramo, koju je najbolje uzeti za kuću, da nije skupa, lijepo tiho radi, znači PNP...? Šta je sa Gree klimama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Pozdrav svima. Imam pitanje, kamo vodite klimu na servis? Pitala bi dio forumasa koji su iz Zagreba. Hvala ![]() Treba da se promjene filteri i ostali kvarovi ako ih ima.. (marka klime: Toshiba). p.s. trazim ujedno gdje ima prodaja klima u zagrebu, a da imaju odmah i servis. Hvala Zadnje izmijenjeno od: Dunja10. 01.06.2015. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Operi filtere umjesto da dajes lovu "servisu" |
![]() |
![]() |
|
|