|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovisno o laptopu. Na HP-u se možeš slikati da ćeš to podesiti, kao i na IBM-četu. Na svoju ruku probao na T42 i nc6000. Ako staviš Dothana 1866 MHz u takav lap sa DDR1 RAM-ima, neće preko 1400 MHz da mu ne znam šta radiš. Imaš i obratan slučaj, u lap sa DDR2 RAM-ima strpaš Dothana na 400 MHz gužvari, zbrikaš dva pin-a, i mali je puno žešći. Na papiru i u Dev. Manageru. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
3.14zda ®
|
Danas zaštekao bateriju i skužio da na bateriji taj Pentium M750 radi konstantno na 800MHz. U čemu je fora, preslaba baterija ili drukčije hendla procesor kad je na bateriji (vidim da je multi stalno na 6x, daklem najmanji moguć) ? Celeron M380 je radio normalno na 1600MHz i na bateriji i na punjaču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
Premium
|
A, i sam se tek navikavam. Čini mi se da ima pod Power Options u D.M.-u neke fore tipa kako da radi na bateriji, a kako na punjaču. Na curinom HP 530 to ima, na mom d620 ne mogu naći da me ubiješ. Trebamo nekoga sa više iskustva u tim upicanjenim OS-ima. ![]() Anyone..? Edit! Našao! Hardware and sound -> Power options -> Edit plan settings -> Change advanced power settings. Tu sad možeš rasprčkat šta god hoćeš.
![]() |
#45 |
3.14zda ®
|
Piše ovako za hendlanje procesora: Minimum processor state: on battery 5% plugged in 5% System cooling policy: on battery passive plugged in active Maximum processor state: on battery 100% plugged in 100% E sad ne kontam, niti se kad je plugged in smanjuje brzina procesora i ne smanjuje se napon, niti se kad je on battery povećava brzina i napon. KAd je na bateriji uvijek je na 6x multiju, 800MHz i 0.99V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Navodno bi trebali raditi driveri za 6xx i 7xx seriju jer za 3xx nema W7 drivera. Klikni na link pa Support->Download Center->Windows 7->IGP Graphics http://cr.am/framed.php?url=http%3A%...ef=driverguide
![]() |
#49 |
3.14zda ®
|
0 bodova, baci neki error code. Kad stavim zadnji XP driver za 661 čipset i taj IGP dobijem BSoD prije dizanja sistema. Kita. EDIT: Nakon XX pokušaja sa raznoraznim verzijama za XP, našao sam da verzija 3.84 dotičnog drivera radi na mom lapu. Fala na pomoći. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 10.03.2011. u 19:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|