|
![]() |
#31 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Žalosno ali istinito! Evo, ipak sam uspio i kupiti 15 originalnih igara. Bilo je svakakvih kritika od ekipa tipa "lud si, kupi radje komad hardvera". Većina njih razmišlja kao i gore potpisani "Gabre". |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Administrator
|
Tema je nešto drugo, a ne tko je spreman platiti za soft... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Nemam vremena za WoW i GW, a živo me zanima kako to izgleda ..... Neka - već će netko nabaviti i pustiti mene sa six packom Bavarie da probam GW ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ne postoji tako dobra igra. Tih 2000kn godišnje rađe dam u Caritas |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Dali je isplativo ... pa meni je gušta, a moj gušt mi je važniji od svega pa tak ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ej decki ajde da se dogovorimo, neke questove ne mogu sam, neda mi se nagovarat one debile da se joinaju samnom, ajmo neki pcekspert guild napravit, da se dogovorimo, pa da igramo skupa, inace sam lvl5 (danas poceo igrat) i nick je Defendpeace Necros pa da se dogovorimo u kojem disctrictu european 1 ili tako, i u Ascalon City itd!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
pa dajte ono, sad sam lvl 8 Warrior/necromancer i sad sam u onom razrusenom ascalonu, i pazi ovo 3x idem na veliki quest obranit onaj grad od scarra i skupim jedva ekipu nas 4 i na pola uvjek neko ode ili nesto, pa jebemu vec sam lud quest je tezak, evo upravo sam bio na kraju skoro i trebao skupit jos 2 dijela nekog katapulta za obranu, i tip mi kaze, moram ic jebote, nas ostale ubiju i ajmo ispocetkaa, stvarno, ajmo napravit guild.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Ja sam Ranger, nadam se da će mo se uskoro vidit pa im isprašit guzice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
vis,vis, moja sestra je do sad non stop igrala Lineage2 od NcSofta. i sad mi veli kako ju zanima taj Guild wars. meni se Lineage i nije svidio zbog nacina kretnje i 'neputpune' slobode. moras klinut na mjeto pa tek onda frajer krene... il prvo dode do monstera pa se gledaju sekundu, dvije pa se pocnu sorat, itak. pa dajte malo napisite koji dojam tog Guild Warsa? i kaj vele oni koji su igrali i WoW i GW? i da, da nezaboravim, dal ko ceka onaj Middleearth online? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Guild Wars sto ga vise igram ovisnij sam zapostavio sam frendove hranu sve osim cure i GW-a Ovisnost nemojte uzimati ako nezelite prati do 5-6ujutro .... gg odo igrati gw.
![]() |
#48 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Koji si level? Ime lika? Ja sam Leicht Gezuckert R/W7. Javi se. Napravio sam i guild, zove se TBF - The Beat Fleet. ![]() Trenutno sam u fazi skupljanja zlatnika za plast. Ako netko hoce igrati skupa, javite.
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
codiac templarr e/me 11lvl 10 kvestova da se maknem iz usranog ascalona... Ja sam i minas ithil klanu ![]()
![]() |
#52 |
Ronon Dex
|
Taman se vrtimo po Old Ascalonu i okolici. Puno jebenije nego onaj "tutorial" na početku. Prika i ja smo uvik na serveru broj 5 (euro). U igri sam Mister no, trenutno Ranger level 9. Mogli bi se naći i zaigrati. Ima jebenih questova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() Tako, pliz budi na br.5 Radim do 16h pa sam posli u igri ![]() Inaće, jesi di naša nekog trgovca koji prodaje oružje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
act of God
|
Laga ne da nema - nego nema nema. Zato jer je za svaki party/individualca nakon izlaska iz grada svijet instanciran. Pametno su to rijesili, jer ipak nemaju para od pretplata za tolike servere. Oruzje se ne moze kupiti, mozes samo scraftati. Mozes naravno kupiti od drugih igraca.
![]() |
#57 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
S druge strane do nedavno je WoW bio skoro pa neigriv zbog lag-a. Trenutno je stanje OK.... dokada vidjet ćemo. Drago mi je da barem igrate ne smetano i ne morate cviliti po forumima da nekaj naprave po tom pitanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
act of God
|
Instanciranje je zakon, ne moras cekati da se ponovno stvore svi vukovi jer ti ih je netko drugi potaracao. ![]()
![]() |
#60 |
Premium
|
ja sam jos prije kupio od drugog igraca Long Sword of fortitude za 300 i skida 10-14 i + 25 healtha daje, ono kako smo se ja i Jozo jebali oko nekog questa to je snimit trebalo!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|